L’Associació d’Esclerosi Múltiple de Castelló celebrarà avui en la piscina olímpica i el proper dia 24 en l’Emilio Fabregat la jornada ‘Banya’t per l’Esclerosi Múltiple’.  La Asociación de Esclerosis Múltiple de Castellón celebrará hoy en la piscina olímpica y el próximo día 24 en la Emilio Fabregat la jornada ‘Banya’t per la Esclerosi Múltiple’.

ESQUERRA UNIDA, A VILA-REAL

La coordinadora d’Esquerra Unida a la Comunitat, Marga Sanz, visitarà avui dimarts Vila-real aprofitant les festes patronals de la ciutat. Sobre el migdia s’espera la seva arribada, i ho farà acompanyada per la diputada autonòmica Marina Albiol i el regidor d’EU a Vila-real, Alejandro Moreno.

XIMO PUIG, TAMBÉ DE FESTA

El que també es deixarà veure per Vila-real és el secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig. El líder socialista acompanyarà a l’alcalde, José Bell-lloc, en alguns actes matinals de les festes de Sant Pasqual hores abans de presidir el ple de l’executiva nacional que tindrà lloc en Blanqueries (17.00 hores).

EL DIPUTAT GUILLÉN

El recentment nomenat diputat autonòmic del PSPV-PSOE, Miguel Ángel Guillén, ha renunciat al seu sou com a parlamentari en Els Corts fins que es faci efectiu el seu cessament com a funcionari. El socialista és professor universitari, ja que abandonarà en breu per dedicar-se a l’activitat parlamentària i a la portavocía del PSPV-PSOE a l’Ajuntament de Sogorb.

BONA COMPANYIA

I una del Pàg. El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Alberto Fabra, va reunir ahir a Dénia a més de 400 dones, totes càrrecs del PP, en un menjar on l’alcalde sa de Benicàssim, Susana Marquès, va exposar les línies bàsiques de la seva ponència Compromesos amb les persones, que presenta al congrés del PPCV d’aquest cap de setmana a Alacant. Abrigallant a A. Fabra van estar, a més de Marquès, les castellonenques Isabel Bonig, Marta Gallén i Beatriz Gascó. Segur que moltes d’aquestes 400 dones estaran el dissabte en la nova adreça del PPCV que prepara el president.

LA HISTÒRIA DE LA LLOSA

El president de la Diputació, Javier Moliner, no per a quiet. Ahir va recórrer mitja província i avui té previst acudir al Centre de la Cultura de la Llosa per presidir la presentació d’un llibre sobre la història d’aquest municipi de la Plana Baixa. Moliner estarà acompanyat per l’alcalde, Joaquín Llopis, i el diputat de Cultura, Héctor Folgado.

CELEBRACIÓ PER PARTS

Curiosa va ser ahir la celebració de la Verge de la Taronja. Mentre la consellera d’Agricultura, Maritina Hernández, no va poder arribar a la missa de Lledó perquè coincidia amb un acte a Utiel, allí sí que va estar el subdelegat del Govern, David Barelles, i els alcaldes de Castelló i Borriana, Alfonso Bataller i José Ramón Calp. La presència de l’Administració central i dels dos edils va ser així una novetat respecte a les edicions anteriors. Tots es van poder reunir després en el nodrit menjar celebrat a Borriana.

CADENAT

El portaveu municipal del Bloc a Castelló i diputat provincial, Enric Nomdedéu, s’ha comprat un cadenat per amarrar la seva bicicleta quan acudeix a la Diputació a treballar per evitar portar-se alguna sorpresa desagradable.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.elperiodicomediterraneo.com/noticias/opinion/dia-de-esclerosis-multiple_736756.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.softcatala.org/traductor

IZQUIERDA UNIDA, EN VILA-REAL

La coordinadora de Izwuierda Unida en la Comunitat, Marga Sanz, visitará hoy martes Vila-real aprovechando las fiestas patronales de la ciudad. Sobre el mediodía se espera su llegada, y lo hará acompañada por la diputada autonómica Marina Albiol y el concejal de EU en Vila-real, Alejandro Moreno.

XIMO PUIG, TAMBIÉN DE FIESTA

El que también se dejará ver por Vila-real es el secretario general del PSPV-PSOE, Ximo Puig. El líder socialista acompañará al alcalde, José Benlloch, en algunos actos matinales de las fiestas de Sant Pasqual horas antes de presidir el pleno de la ejecutiva nacional que tendrá lugar en Blanqueries (17.00 horas).

EL DIPUTADO GUILLÉN

El recién nombrado diputado autonómico del PSPV-PSOE, Miguel Ángel Guillén, ha renunciado a su sueldo como parlamentario en Les Corts hasta que se haga efectivo su cese como funcionario. El socialista es profesor universitario, puesto que abandonará en breve para dedicarse a la actividad parlamentaria y a la portavocía del PSPV-PSOE en el Ayuntamiento de Segorbe.

BUENA COMPAÑÍA

Y una del PP. El presidente del Partido Popular de la Comunitat Valenciana, Alberto Fabra, reunió ayer en Dénia a más de 400 mujeres, todas cargos del PP, en una comida donde la alcalde sa de Benicàssim, Susana Marqués, expuso las líneas básicas de su ponencia Comprometidos con las personas, que presenta al congreso del PPCV de este fin de semana en Alicante. Arropando a A. Fabra estuvieron, además de Marqués, las castellonenses Isabel Bonig, Marta Gallén y Beatriz Gascó. Seguro que muchas de esas 400 mujeres estarán el sábado en la nueva dirección del PPCV que prepara el president.

LA HISTORIA DE LA LLOSA

El presidente de la Diputación, Javier Moliner, no para quieto. Ayer recorrió media provincia y hoy tiene previsto acudir al Centro de la Cultura de la Llosa para presidir la presentación de un libro sobre la historia de este municipio de la Plana Baixa. Moliner estará acompañado por el alcalde, Joaquín Llopis, y el diputado de Cultura, Héctor Folgado.

CELEBRACIÓN POR PARTES

Curiosa fue ayer la celebración de la Virgen de la Naranja. Mientras la consellera de Agricultura, Maritina Hernández, no pudo llegar a la misa de Lledó porque coincidía con un acto en Utiel, allí sí que estuvo el subdelegado del Gobierno, David Barelles, y los alcaldes de Castellón y Burriana, Alfonso Bataller y José Ramón Calpe. La presencia de la Administración central y de los dos ediles fue así una novedad respecto a las ediciones anteriores. Todos se pudieron reunir después en la nutrida comida celebrada en Burriana.

CANDADO

El portavoz municipal del Bloc en Castellón y diputado provincial, Enric Nomdedéu, se ha comprado un candado para amarrar su bicicleta cuando acude a la Diputación a trabajar para evitar llevarse alguna sorpresa desagradable.

 INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.elperiodicomediterraneo.com/noticias/opinion/dia-de-esclerosis-multiple_736756.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content