No podíem deixar passar el Dia Internacional del Ioga, que se celebra avui 21 de juny, sense comptar-alguns dels beneficis que la seva pràctica aporta al benestar del teu cos

No podíamos dejar pasar el Día Internacional del Yoga, que se celebra hoy 21 de junio, sin contarte algunos de los beneficios que su práctica aporta al bienestar de tu cuerpo

Enforteix els ossos, millora el to muscular, la flexibilitat, augmenta la vitalitat i l’energia … I, a més, qualsevol pot iniciar-se fàcilment sense necessitat gairebé d’equipament, tan sols es necessita roba còmoda, una estoreta i per descomptat moltes ganes i constància! Apunta les raons que ens donen els experts de l’hotel Barceló Montecastillo per començar a gaudir d’aquesta disciplina.

Redueix l’estrès, gràcies al fet que ajuda a baixar els nivells d’estrès de l’hormona cortisol i la pressió a la sang. Però no només relaxa; sinó que també millora l’humor, l’autoestima, redueix la ira, augmenta l’equanimitat i ens ajuda a adquirir hàbits de vida i d’alimentació més saludables.

Calma el dolor. Hi ha estudis que demostren que la pràctica d’aquesta disciplina ajuda a disminuir el dolor als pacients amb càncer, esclerosi múltiple, artritis o hipertensió. I és que roduce un massatge profund en els òrgans i glàndules de l’organisme, la qual cosa millora el funcionament de tots els sistemes corporals, circulació sanguínia, digestió, respiració, eliminació, sistema endocrí, i com no, el sistema nerviós.

Millora la respiració, ja que la pràctica d’aquesta disciplina ensenya a respirar correctament.

Augmenta la flexibilitat i l’equilibri. Encara que al principi ni tan sols s’arribi a tocar la punta dels dits amb les mans, els avenços amb cada classe són molt notables.

Potència la força. En ioga es treballen tots els músculs del cos en tan sols una postura, ajudant literalment a muscular tot el cos del cap als peus.

Ajuda a controlar el pes, perquè la filosofia de vida iogui potència hàbits saludables.

Millora la circulació a tot el cos, especialment en les àrees més complicades com cuixes i cames.

És bo per al cor perquè en controlar la respiració, practicar esport i reduir l’estrès, s’està prevenint malalties cardiovasculars.

Ajuda a focalitzar . Un nou camí a la concentració, la coordinació, temps de reacció i memòria.

Pau mental. Moltes persones que practiquen aquesta disciplina es tornen yogi-Addicts ja que no només és vist com un esport sinó com una filosofia de vida.

Fortalece los huesos, mejora el tono muscular, la flexibilidad, aumenta la vitalidad y la energía… Y, además, cualquiera puede iniciarse fácilmente sin necesidad casi de equipamiento, tan sólo se necesita ropa cómoda, una esterilla y por supuesto ¡muchas ganas y constancia! Apunta las razones que nos dan los expertos del hotel Barceló Montecastillo para comenzar a disfrutar de esta disciplina.

Reduce el estrés, gracias a que ayuda a bajar los niveles de estrés de la hormona cortisol y la presión en la sangre. Pero no solo relaja; sino que también mejora el humor, la autoestima, reduce la ira, aumenta la ecuanimidad y nos ayuda a adquirir hábitos de vida y de alimentación más saludables.

Calma el dolor. Hay estudios que demuestran que la práctica de esta disciplina ayuda a disminuir el dolor a los pacientes con cáncer, esclerosis múltiple, artritis o hipertensión. Y es que roduce un masaje profundo en los órganos y glándulas del organismo, lo que mejora el funcionamiento de todos los sistemas corporales, circulación sanguínea, digestión, respiración, eliminación, sistema endocrino, y cómo no, el sistema nervioso.

Mejora la respiración, ya que la práctica de esta disciplina enseña a respirar correctamente.

Aumenta la flexibilidad y el equilibrio. Aunque al principio ni siquiera se llegue a tocar la punta de los dedos con las manos, los avances con cada clase son muy notables.

Potencia la fuerza. En yoga se trabajan todos los músculos del cuerpo en tan solo una postura, ayudando literalmente a muscular todo el cuerpo de la cabeza a los pies.

Ayuda a controlar el peso, porque la filosofía de vida yogui potencia hábitos saludables.

Mejora la circulación en todo el cuerpo, especialmente en las áreas más complicadas como muslos y piernas.

Es bueno para el corazón porque al controlar la respiración, practicar deporte y reducir el estrés, se está previniendo enfermedades cardiovasculares.

Ayuda a focalizar . Un nuevo camino a la concentración, la coordinación, tiempo de reacción y memoria.

Paz mental. Muchas personas que practican esta disciplina se vuelven yogi-addicts ya que no solo es visto como un deporte sino como una filosofía de vida.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://informe21.com/salud-y-bienestar/dia-internacional-del-yoga-10-razones-para-practicarlo

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://informe21.com/salud-y-bienestar/dia-internacional-del-yoga-10-razones-para-practicarlo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content