El passat 1 de juliol es va celebrar el Dia Llatinoamericà de l’Esclerosi MúltipleEl pasado 1 de julio se celebró el Día Latinoamericano de la Esclerosis Múltiple

El passat 1 de juliol es va celebrar el Dia Llatinoamericà de l’Esclerosi Múltiple, una iniciativa de l’Emur en conveni amb altres organitzacions de la regió.
L’objectiu d’aquest dia, així com el Dia de les Mundial de l’Esclerosi Múltiple celebrat al maig, és informar la població sobre les característiques d’aquesta patologia, va assenyalar a Ser Metge, Susana Carballido, presidenta de l’Associació d’Esclerosi Múltiple (Emur) .

L’Associació, que funciona des de fa 10 anys, busca orientar els pacients i els seus afins. Es tracta d’un grup de voluntaris, pacients i familiars que donen suport a les persones que pateixen esclerosi múltiple. Compten amb un departament de recent diagnosticats amb el suport d’una psicòloga especialitzada, i realitzen diversos tallers per a socis i activitats informatives.

Carballido va informar que, a partir de juliol, tots els mesos van a realitzar una activitat puntual d’actualització en aquesta matèria. La primera va tenir lloc el proper 25 de juliol, a l’Hotel Paladium (a confirmar), i comptarà amb la presència de l’especialista argentí, Jorge Correale. “Es tracta d’una jornada d’actualització, en la qual l’especialista, al costat d’altres metges de la Policlínica d’Esclerosi Múltiple a l’Hospital de Clíniques, van a respondre dubtes sobre aquesta malaltia i informar sobre nous tractaments”, va assenyalar la presidenta de Emur . Es tracta d’una activitat oberta a professionals, pacients i interessats en la temàtica, d’accés gratuït.
Font: sermedico.com.uy

 

El pasado 1 de julio se celebró el Día Latinoamericano de la Esclerosis Múltiple, una iniciativa de la Emur en convenio con otras organizaciones de la región.
El objetivo de este día, así como el Día de Mundial de la Esclerosis Múltiple celebrado en mayo, es informar a la población sobre las características de esta patología, señaló a Ser Médico, Susana Carballido, presidenta de la Asociación de Esclerosis Múltiple (Emur).

La Asociación, que funciona desde hace 10 años, busca orientar a los pacientes y sus allegados. Se trata de un grupo de voluntarios, pacientes y familiares que apoyan a las personas que padecen esclerosis múltiple. Cuentan con un departamento de recién diagnosticados con el apoyo de una psicóloga especializada, y realizan diversos talleres para socios y actividades informativas.

Carballido informó que, a partir de julio, todos los meses van a realizar una actividad puntual de actualización en esta materia. La primera va a tener lugar el próximo 25 de julio, en el Hotel Paladium (a confirmar), y va a contar con la presencia del especialista argentino, Jorge Correale. “Se trata de una jornada de actualización, en la que el especialista, junto a otros médicos de la Policlínica de Esclerosis Múltiple en el Hospital de Clínicas, van a responder dudas sobre esta enfermedad e informar sobre nuevos tratamientos”, señaló la presidenta de Emur. Se trata de una actividad abierta a profesionales, pacientes e interesados en la temática, de acceso gratuito.
Fuente: sermedico.com.uy

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.medulardigital.com/?act=dnews&s=24&n=7697

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.medulardigital.com/?act=dnews&s=24&n=7697

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content