El proper 18 de Desembre és el Dia Nacional de l’Esclerosi Múltiple. Tal i com fem any rere any, dedicarem aquesta setmana per portar a terme diferents actes.El próximo 18 de Diciembre es el Día Nacional de la Esclerosis Múltiple. Tal y como hacemos año tras año, dedicaremos esa semana a realizar diferentes actos.

Dimarts 18 

Taula de Postulació. L’entitat  tindrà dues taules durant tot el dia per poder portar a terme la corresponent postulació. Necessitem de la vostra col·laboració, quant més voluntaris a les taules més beneficis podrem obtenir, sent destinats integrament per el funcionament de LA LLAR.  

Les taules estaran posades davant de la seu del Districte de Sants – Montjuic ( C/Creu Coberta nº104-106 ) i a dintre de les instal·lacions del Corte Inglés de Catalunya. 

Tots aquells que estiguin interessats ( familiars, associats, voluntaris..) , tindran que posar-se en contacte amb l’entitat per poder portar una correcte distribució a les taules. 

 Dimecres 19  

 Conferència a càrrec del Dr. Pablo Villoslada, neuròleg de l’Hospital Clínic de Barcelona i responsable de l’equip d’investigació IDIBAPS Neuroimmonologia, sobre “Avanços en els estudis d’imatge per al seguiment de l’esclerosi múltiple” a les 17 hores. 

L’acte es portarà a terme a les Cotxeres de Sants . Sala d’actes de l’Edifici Francesc Masclans. Plaça Bonet i Muixí S / N. 

 

 

                                                        Noticies d’interès

 

 

La LLAR ja te grup Teaming. Teaming és un projecte solidari que permet aquells que ho desitgin recolzar la nostra causa social, fent una donació d’1 euro al mes a través de la web:  https://www.teaming.net/group/list?q=LA%20LLAR 

Els diners que es recaptin entre tots els donants es destinaran al projecte “Millorar la qualitat de vida dels afectats d’esclerosi múltiple i malalties similars” , gràcies aquesta donació  els nostres socis podran beneficiar-se. 

Per col·laborar amb el nostre grup Teaming és molt fàcil:  

1-Registra-se a la web omplint un breu formulari. 
2-Proporcionar les teves  dades bancàries.

L’aportació serà d`1 euro mensual que es descomptarà de forma automàtica del teu compte. La web compleix amb tots els protocols de seguretat Online i per aquesta raó , fer Teaming és completament segur. 

SALA VINÇON.  

El taller de pintura “ART PER A LA VIDA” ha presentat les seves obres a l’exposició HIPERMERC’ART 2012-2013. Aquesta exposició s’està portant a terme a la Sala Vinçon , ubicada al Passeig de Gràcia nº 96, des de el passat  28 de novembre fins el proper 5 de gener 

L’Associació romandrà tancada des del 22 de desembre  al  6 de gener. 

Martes 18

Mesa de Postulación. La entidad tendrá dos mesas durante todo el día para llevar a cabo la correspondiente postulación. Necesitamos vuestra colaboración,cuánto más voluntarios en las mesas más beneficios podremos obtener, siendo destinados integramente al correcto funcionamiento de LA LLAR.

Las mesas estarán ubicadas en la sede del Distrito de Sants – Montjuic ( C/Creu Coberta nº104-106 ) y dentro de las instalaciones del Corte Inglés de Cataluña.

Todos aquellos que estén interesados ( familiares, asociados, voluntarios..) , tendrán que ponerse en contacto con la entidad para así poder llevar a cabo una correcto distribución de las mesas.

Miércoles 19
Conferencia a cargo del Dr. Pablo Villoslada, neurólogo del Hospital Clínico de Barcelona y responsable del equipo de investigación IDIBAPS Neuroimmonologia, sobre “Avances en los estudios de imagen para el seguimiento de la esclerosis múltiple”.

La conferencia se llevará a cabo a las 17 horas.

El acto se hará en las Cocheras de Sants . Sala de actos del Edificio Francesc Masclans. Plaza Bonet y Muixí S / N.

                                                         Noticias de interés

 LA LLAR ya tiene grupo TEAMING. Teaming es un proyecto solidario que permite a, aquellos que lo deseen, apoyar nuestra causa social, haciendo una donación de 1 euro al mes a través de la web:  https://www.teaming.net/group/list?q=LA%20LLAR

El dinero que se recaude, entre todos los donantes, se destinará al proyecto “Mejorar la calidad de vida de los afectados de esclerosis múltiple y enfermedades similares” , gracias esta donación, nuestros socios podrán beneficiarse.

 Para colaborar con nuestro grupo Teaming sólo hay que:

1-Registrarse en la web llenando un breve formulario.
2-Proporcionar tus datos bancarios.

La aportación será de 1 euro mensual que se descontará de forma automática de tu cuenta. La web cumple con todos los protocolos de seguridad Online y por esta razón , hacer Teaming es completamente seguro.

SALA VINÇON.

 El taller de pintura “ART PER A LA VIDA” ha presentado sus obras a la exposición HIPERMERC’ART 2012-2013. Esta exposición se hará en Sala Vinçon , ubicada en el Paseo de Gràcia nº 96, desde el pasado 28 de noviembre hasta el próximo 5 de enero

 

 La Asociación permanecerá cerrada desde el 22 de diciembre al 6 de enero.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content