Dimarts que ve 18 de desembre és el Dia Nacional de l’Esclerosi Múltiple. Aquesta malaltia afecta a 45.000 persones en tota Espanya, és una malaltia neurològica on el sistema immunològic destrueix la capa de proteïna que porta les informacions del cervell al cos. És neurodegenerativa i encara, sense cura.   El próximo martes 18 de diciembre es el Día Nacional de la Esclerosis Múltiple. Esta enfermedad afecta a 45.000 personas en toda España, es una enfermedad neurológica donde el sistema inmunológico destruye la capa de proteína que lleva las informaciones del cerebro al cuerpo. Es neurodegenerativa y aún, sin cura.

En cada persona es desenvolupa d’una manera diferent ja que cadascun de nosaltres tenim un sistema immune diferent. Aquest any volem agrair a tots aquells que heu fet possible que seguíssim existint un any més amb la nostra labor d’ajudar als afectats per l’EM i l’ELA. Agrair a l’Ajuntament de Santa Pola, a Gym Noray, a la Coral Llevantina, a Moonlight, a Mariboles, a Davinio El Mag i els seus Amics igualment màgics, a Maite i Ángeles, aquestes dues meravelloses dones que fa dos anys, dediquen voluntàriament un mínim de 8 hores al mes a ensenyar Patchwork a les dones de Santa Pola i que amb la donació de 2€ que fan les alumnes per classe, podem arribar a 1.000€ a l’any. Gràcies a l’ADL pel seu suport i treball, gràcies a vostès, la població de Santa Pola, que ens acull en tots els nostres projectes, des d’assistir als nostres esdeveniments, la compra d’una rifa i de la nostra loteria de Nadal. Gràcies a la Joieria Rodes que va llançar la campanya Amulet Colibrí per la qual nostra Associació rebrà els seus beneficis per cada unitat venuda. Un regal per a aquestes Festes, regales un Colibrí de plata i feixos feliç al que els rep i ajudes a la nostra Associació. Finalment, ens agradaria recordar que hi ha un retard del pagament de les subvencions d’anys anteriors que ens està afectant en la nostra lluita diària. Entre elles, la més destacada és la subvenció de la Generalitat Valenciana (EMORGA) que fa 2 anys que ens deuen 5.000 € per una ajuda concedida, justificada i avançada per nosaltres.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE

http://www.periodicosantapola.es/spip.php?article6047

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

En cada persona se desarrolla de una manera distinta ya que cada uno de nosotros tenemos un sistema inmune diferente. Este año queremos agradecer a todos aquellos que habéis hecho posible que siguiéramos existiendo un año más con nuestra labor de ayudar a los afectados por la EM y la ELA. Agradecer al Ayuntamiento de Santa Pola, a Gym Noray, a la Coral Levantina, a Moonlight, a Mariboles, a Davinio El Mago y sus Amigos igualmente mágicos, a Maite y Ángeles, estas dos maravillosas mujeres que hace dos años, dedican voluntariamente un mínimo de 8 horas al mes a enseñar Patchwork a las mujeres de Santa Pola y que con la donación de 2€ que hacen las alumnas por clase, podemos llegar a 1.000€ al año. Gracias a la ADL por su apoyo y trabajo, gracias a ustedes, la población de Santa Pola, que nos acoge en todos nuestros proyectos, desde asistir a nuestros eventos, la compra de una rifa y de nuestra lotería de Navidad. Gracias a la Joyería Rodes que lanzó la campaña Amuleto Colibrí por la que nuestra Asociación recibirá sus beneficios por cada unidad vendida. Un regalo para estas Fiestas, regalas un Colibrí de plata y haces feliz al que los recibe y ayudas a nuestra Asociación. Por último, nos gustaría recordar que hay un retraso del pago de las subvenciones de años anteriores que nos está afectando en nuestra lucha diaria. Entre ellas, la más destacada es la subvención de la Generalitat Valenciana (EMORGA) que hace 2 años que nos deben 5.000 € por una ayuda concedida, justificada y adelantada por nosotros.

 INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.periodicosantapola.es/spip.php?article6047

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content