Dimecres que ve, 30 de maig, es commemora el Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple, una malaltia que afecta a Espanya a unes 46.000 persones, que demanen al Govern que no retalli la seva atenció i s’impliqui més en la investigació de nous fàrmacs. El próximo miércoles, 30 de mayo, se conmemora el Día Mundial de la Esclerosis Múltiple, una enfermedad que afecta en España a unas 46.000 personas, que piden al Gobierno que no recorte su atención y se implique más en la investigación de nuevos fármacos.

  Actualment no hi ha cura per a l’esclerosi múltiple, que explica només amb tractaments que modifiquen el seu curs, retardant els seus efectes en el temps, per la qual cosa la troballa de nous fàrmacs és sempre “una esperança” per als pacients, assegura l’Associació Espanyola d’Esclerosi Múltiple (Aedem-Cocemfe).

L’entitat lamenta, per tant, la retallada soferta per la investigació, ja que suposa “un fre” en el maneig d’aquesta malaltia “incurable”.

A més de lamentar el tijeretazo en investigació, els afectats aprofiten el dia mundial de la malaltia per sol·licitar a les autoritats competents que acabin amb la demora existent en l’administració dels tractaments quan el metge proposa un canvi de fàrmac.

Reivindiquen també que les retallades socials no afectin al manteniment del teixit associatiu, així com el reconeixement del 33% de discapacitat associat al diagnòstic per recolzar la reinserció laboral i social.
Amb l’ànim si es fes visible en el dia de la malaltia, l’Associació Espanyola d’Esclerosi Múltiple ha impulsat la formació de cordons humans en les seves associacions, als quals podrà unir-se qui ho desitgi virtualment, des de la pàgina de l’entitat.

Amb aquesta activitat, que es desenvoluparà sota el lema ‘Uneix-te a la Investigació de l’Esclerosi Múltiple’,

L’associació pretén cridar l’atenció sobre aquesta malaltia desmielinizante, neurodegenerativa i crònica del sistema nerviós central, que afecta a dos milions de persones al món i a unes 46.000 a Espanya.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://noticias.lainformacion.com/salud/occidentales/discapacidad-afectados-por-esclerosis-multiple-piden-al-gobierno-que-no-frene-la-investigacion_A4N7hZQ2guBq23fwVoXFO3/

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext

Actualmente no hay cura para la esclerosis múltiple, que cuenta sólo con tratamientos que modifican su curso, retrasando sus efectos en el tiempo, por lo que el hallazgo de nuevos fármacos es siempre “una esperanza” para los pacientes, asegura la Asociación Española de Esclerosis Múltiple (Aedem-Cocemfe).

La entidad lamenta, por tanto, el recorte sufrido por la investigación, ya que supone “un freno” en el manejo de esta enfermedad “incurable”.

Además de lamentar el tijeretazo en investigación, los afectados aprovechan el día mundial de la enfermedad para solicitar a las autoridades competentes que acaben con la demora existente en la administración de los tratamientos cuando el médico propone un cambio de fármaco.

Reivindican también que los recortes sociales no afecten al mantenimiento del tejido asociativo, así como el reconocimiento del 33% de discapacidad asociado al diagnóstico para apoyar la reinserción laboral y social.
Con el ánimo de hacerse visible en el día de la enfermedad, la Asociación Española de Esclerosis Múltiple ha impulsado la formación de cordones humanos en sus asociaciones, a los que podrá unirse quien lo desee virtualmente, desde la página de la entidad.

Con esta actividad, que se desarrollará bajo el lema ‘Únete a la Investigación de la Esclerosis Múltiple’,

La asociación pretende llamar la atención sobre esta enfermedad desmielinizante, neurodegenerativa y crónica del sistema nervioso central, que afecta a dos millones de personas en el mundo y a unas 46.000 en España.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://noticias.lainformacion.com/salud/occidentales/discapacidad-afectados-por-esclerosis-multiple-piden-al-gobierno-que-no-frene-la-investigacion_A4N7hZQ2guBq23fwVoXFO3/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut