És un sistema d’exosquelet que permet la marxa assistida en persones amb limitacions per a la mateixa

MADRID, 13 (SERVIMEDIA)

  Es un sistema de exoesqueleto que permite la marcha asistida en personas con limitaciones para la misma.

MADRID, 13 (SERVIMEDIA)
La Fundació del Lesionat Medul·lar acollirà aquest divendres, a les 12:00 hores, la presentació a Madrid del “EksoTM”, un dispositiu electromecànic que permet realitzar bipedestación i marxa, amb ajuda de crosses o andador, a persones que presentin alteració de la força en les extremitats inferiors a conseqüència d’afectacions neurològiques (lesió medul·lar, dany cerebral, esclerosi múltiple…), sota supervisió en entorn sanitari.

Durant la presentació, que tindrà lloc a la seu de la Fundació del Lesionat Medul·lar, es realitzaran diverses demostracions amb afectats de seqüeles de lesió medul·lar i usuaris de cadira de rodes.

El dispositiu ha estat desenvolupat per l’empresa Ekso Bionics, fundada a Califòrnia, en col·laboració amb institucions com la Universitat de Berkeley i el Departament de Defensa. Ekso Bionics porta diversos anys investigant i desenvolupant dispositius electromecànics.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://ecodiario.eleconomista.es/sociedad/noticias/4245007/09/12/discapacidad-la-fundacion-del-lesionado-medular-acoge-la-presentacion-del-ekso-tm.html

 

 

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext

La Fundación del Lesionado Medular acogerá este viernes, a las 12:00 horas, la presentación en Madrid del “EksoTM”, un dispositivo electromecánico que permite realizar bipedestación y marcha, con ayuda de muletas o andador, a personas que presenten alteración de la fuerza en las extremidades inferiores a consecuencia de afectaciones neurológicas (lesión medular, daño cerebral, esclerosis múltiple…), bajo supervisión en entorno sanitario.

Durante la presentación, que tendrá lugar en la sede de la Fundación del Lesionado Medular, se realizarán varias demostraciones con afectados de secuelas de lesión medular y usuarios de silla de ruedas.

El dispositivo ha sido desarrollado por la empresa Ekso Bionics, fundada en California, en colaboración con instituciones como la Universidad de Berkeley y el Departamento de Defensa. Ekso Bionics lleva varios años investigando y desarrollando dispositivos electromecánicos.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://ecodiario.eleconomista.es/sociedad/noticias/4245007/09/12/discapacidad-la-fundacion-del-lesionado-medular-acoge-la-presentacion-del-ekso-tm.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content