Una mica de bogeria i molts grapats de solidaritat. Aquests són els ingredients de la boja carrera d’obstacles inflables, o Crazy Cross, que arribarà en ple mes d’agost a Don Benito. Tot i que encara estem a la primavera, aquesta activitat es presentava divendres passat al Parc de les basses, lloc que acollirà l’original prova, el 7 d’agost.

No és una cursa per a nens, encara que també, «de 8 a 120 anys», fa broma Javier Atienza un dels organitzadors. No té afany competitiu, de fet, no hi ha dorsals ni premis per al millor classificat. Tot el contrari, per donar-li més bogeria si és possible a la prova, el premi serà per les millors disfresses dels participants.

Aquesta és la part divertida, però també té un matís solidari. Ja que, un percentatge del recaptat en les inscripcions, el 10%, es destina a la investigació de l’esclerosi múltiple, en concret a Ankar Pharma, «l’equip científic espanyol més avançat en la cura d’aquesta malaltia», afirma Atienza.

A més, perquè la solidaritat sigui doble, al verificar la inscripció, els participants hauran de lliurar almenys un quilo d’aliments no peribles destinats a la Fundació de Bancs d’Aliments.

Recorregut de 4 quilòmetres

En el cas de Don Benito, caldrà donar dues voltes al recorregut, amb uns 10 o 12 obstacles en cada volta, per fer un total de 4 quilòmetres. D’aquesta manera, comptarà amb més obstacles inflables que la primera edició del passat 4 d’octubre a Badajoz, en la qual, segons l’organització, es van donar cita més de 3.000 persones, entre assistents i participants.

En tractar-se del mes d’agost, es pot esperar que el termòmetre no baixi dels 40 graus, de manera que també hi haurà obstacles amb aigua i no es descarta algun amb escuma. Tot això perquè els participants puguin refrescar-se durant la prova.

Ja divendres passat es va obrir el termini d’inscripció, que es realitzarà a través del web de Crazy Cross, amb diverses modalitats. La inscripció individual costa 16 euros i la inscripció familiar (adult acompanyat d’un a tres menors de 8 a 13 anys) serà de 12 euros, mentre que els grups de cinc persones pagaran 14 euros per cada inscrit. La inscripció també es podrà realitzar a través de l’aplicació mòbil de l’Ajuntament.

Una pizca de locura y muchos puñados de solidaridad. Esos son los ingredientes de la loca carrera de obstáculos hinchables, o Crazy Cross, que llegará en pleno mes de agosto a Don Benito. Aunque aún estamos en primavera, esta actividad se presentaba el pasado viernes en el Parque de las Albercas, lugar que acogerá la original prueba, el 7 de agosto.

No es una carrera para niños, aunque también, «de 8 a 120 años», bromea Javier Atienza uno de los organizadores. No tiene afán competitivo, de hecho, no hay dorsales ni premios para el mejor clasificado. Todo lo contrario, para darle más locura si cabe a la prueba, el premio será para los mejores disfraces de los participantes.

Esa es la parte divertida, pero también tiene un matiz solidario. Ya que, un porcentaje de lo recaudado en las inscripciones, el 10%, se destina a la investigación de la esclerosis múltiple, en concreto a Ankar Pharma, «el equipo científico español más avanzado en la cura de esta enfermedad», afirma Atienza.

Además, para que la solidaridad sea doble, al verificar la inscripción, los participantes deberán entregar al menos un kilo de alimentos no perecederos destinados a la Fundación de Bancos de Alimentos.

Recorrido de 4 kilómetros

En el caso de Don Benito, habrá que dar dos vueltas al recorrido, con unos 10 o 12 obstáculos en cada vuelta, para hacer un total de 4 kilómetros. De este modo, contará con más obstáculos hinchables que la primera edición del pasado 4 de octubre en Badajoz, en la que, según la organización, se dieron cita más de 3.000 personas, entre asistentes y participantes.

Al tratarse del mes de agosto, se puede esperar que el termómetro no baje de los 40 grados, por lo que también habrá obstáculos con agua y no se descarta alguno con espuma. Todo ello para que los participantes puedan refrescarse durante la prueba.

Ya el pasado viernes se abrió el plazo de inscripción, que se realizará a través de la web de Crazy Cross, con varias modalidades. La inscripción individual cuesta 16 euros y la inscripción familiar (adulto acompañado de uno a tres menores de 8 a 13 años) será de 12 euros, mientras que los grupos de cinco personas pagarán 14 euros por cada inscrito. La inscripción también se podrá realizar a través de la aplicación móvil del Ayuntamiento.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.hoy.es/don-benito/201605/02/benito-acogera-agosto-nueva-20160502011452-v.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.hoy.es/don-benito/201605/02/benito-acogera-agosto-nueva-20160502011452-v.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content