Els responsables del bloc de turisme www.organizotuviaje.com, els val·lisoletans Eva Hernández i José Manuel Montes, iniciaran el proper 27 d’agost un viatge al voltant del món amb l’objectiu de recaptar fons a benefici de l’Associació Val·lisoletana d’Esclerosi Múltiple (AVEM) i per “donar a conèixer aquesta malaltia”.Los responsables del blog de turismo www.organizotuviaje.com, los vallisoletanos Eva Hernández y José Manuel Montes, iniciarán el próximo 27 de agosto un viaje alrededor del mundo con el objetivo de recaudar fondos a beneficio de la Asociación Vallisoletana de Esclerosis Múltiple (AVEM) y para “dar a conocer esta enfermedad”.

“Amb aquesta iniciativa no volem només parar-nos a recaptar fons, sinó també donar a conèixer una malaltia que en part és molt desconeguda i que probablement tinguis a prop”, han reconegut els empresaris i alhora han subratllat que, per a ells, “informar és la millor manera d’ajudar “.
Per això i segons la informació remesa a Europa Press, han habilitat un apartat a la seva pàgina web on es subhastaran objectes cedits per diverses empreses, com un e-book lliurat per Coca-Cola; un descans spa per Castell Termal, o unes ulleres de sol de l’Òptica del Clínic de Valladolid, entre d’altres. “Tot per una molt bona causa”, han subratllat.

Així mateix, Hernández i Muntanyes han avançat que s’incorporaran nous articles en el mateix lloc web per la seva licitació i que al llarg del viatge al voltant del món, que els portarà a països com Cuba, Bahames, Estats Units, Indonèsia, Dubai o Zimbabwe, entre altres, adquiriran productes locals en mercats típics per a la posterior subhasta a la web.

D’aquesta manera, tota empresa o particular que desitgi col·laborar en la subhasta amb algun article pot fer-ho a través del web www.organiztuviaje.com. La totalitat dels diners recaptats a través d’aquesta iniciativa solidària es destinarà a AVEM.

“Con esta iniciativa no queremos sólo pararnos en recaudar fondos, sino también dar a conocer una enfermedad que en parte es muy desconocida y que probablemente tengas cerca”, han reconocido los empresarios al tiempo que han subrayado que, para ellos, “informar es la mejor manera de ayudar”.
Para ello y según la información remitida a Europa Press, han habilitado un apartado en su página web donde se subastarán objetos cedidos por diversas empresas, como un e-book entregado por Coca-Cola; un descanso spa por Castillo Termal, o unas gafas de sol de la Óptica del Clínico de Valladolid, entre otros. “Todo por una muy buena causa”, han subrayado.

Asimismo, Hernández y Montes han adelantado que incorporarán nuevos artículos en el mismo sitio web para su puja y que a lo largo del viaje alrededor del mundo, que les llevará a países como Cuba, Bahamas, Estados Unidos, Indonesia, Dubai o Zimbabwe, entre otros, adquirirán productos locales en mercados típicos para su posterior subasta en la web.

De este modo, toda empresa o particular que desee colaborar en la subasta con algún artículo podrá hacerlo a través de la web www.organiztuviaje.com. La totalidad del dinero recaudado a través de esta iniciativa solidaria se destinará a AVEM.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://eleconomista.es/espana/noticias/7703133/07/16/Dos-blogueros-viajeros-de-Valladolid-daran-la-vuelta-al-mundo-para-recaudar-fondos-a-favor-de-la-esclerosis-multiple.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://eleconomista.es/espana/noticias/7703133/07/16/Dos-blogueros-viajeros-de-Valladolid-daran-la-vuelta-al-mundo-para-recaudar-fondos-a-favor-de-la-esclerosis-multiple.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content