Es tracta d’AEMA i VIVIR, les funcions del qual són l’ajuda i atenció de persones amb esclerosi múltiple i dany cerebral a Almeria   Se trata de AEMA y VIVIR, cuyas funciones son la ayuda y atención de personas con esclerosis múltiple y daño cerebral en Almería

Dues entitats membre de FAAM (Federació D’Almeria d’Associacions de Persones amb Discapacitat), AEMA, d’Esclerosi Múltiple, i VIURE de Dany Cerebral han estat dos de les sis entitats sense ànim de lucre d’Almeria a beneficiar-se dels projectes acollits a la convocatòria de l’Obra Social de La Caixa, destinats a la promoció de l’Autonomia i Atenció a la Discapacitat i a la Dependència i Lluita contra l’Exclusió Social.

D’una banda, l’Associació d’Esclerosi Múltiple d’Almeria, AEMA ha estat destinatària de 13.000 euros que aniran destinats al projecte ‘Obrint Portes’. Es tracta d’un vehicle de transport adaptat amb el qual els afectats i socis de l’entitat podran acudir a les teràpies organitzades a la seu de l’associació. «Per a nosaltres comptar amb servei de transport adaptat significa que molts dels afectats que no tenen possibilitat de desplaçar-se puguin continuar millorant la seva qualitat de vida, gràcies a que compten amb vehicle que els desplaci a les teràpies» va explicar Isabel Martínez Presidenta d’AEMA.

D’altra banda l’Associació D’Almeria de Dany Cerebral, VIURE, la seu del qual està situada a El Ejido comptarà amb 16.100 euros que invertiran en el projecte de rehabilitació cognitiva i autonomia personal a afectats de dany cerebral. Dolores Prats, la Presidenta d’aquesta associació va agrair a La Caixa que recolzin el seu projecte ja que a més de beneficiar directament a persones que tenen lesions cerebrals «les seves famílies reben un suport importantíssim de manera indirecta ja que viuen en primera persona l’evolució que els afectats protagonitzen amb la rehabilitació cognitiva», alguna cosa que resulta de vital importància per a ells.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.ideal.es/almeria/v/20120805/almeria/entidades-faam-reciben-treinta-20120805.html

 

 

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext

Dos entidades miembro de FAAM (Federación Almeriense de Asociaciones de Personas con Discapacidad), AEMA, de Esclerosis Múltiple, y VIVIR de Daño Cerebral han sido dos de las seis entidades sin ánimo de lucro de Almería en beneficiarse de los proyectos acogidos a la convocatoria de la Obra Social de La Caixa, destinados a la promoción de la Autonomía y Atención a la Discapacidad y a la Dependencia y Lucha contra la Exclusión Social.

 Por un lado, la Asociación de Esclerosis Múltiple de Almería, AEMA ha sido destinataria de 13.000 euros que irán destinados al proyecto ‘Abriendo Puertas’. Se trata de un vehículo de transporte adaptado con el que los afectados y socios de la entidad podrán acudir a las terapias organizadas en la sede de la asociación. «Para nosotros contar con servicio de transporte adaptado significa que muchos de los afectados que no tienen posibilidad de desplazarse puedan continuar mejorando su calidad de vida, gracias a que cuentan con vehículo que les desplace a las terapias» explicó Isabel Martínez Presidenta de AEMA.

 Por otra parte la Asociación Almeriense de Daño Cerebral, VIVIR, cuya sede está ubicada en El Ejido contará con 16.100 euros que invertirán en el proyecto de rehabilitación cognitiva y autonomía personal a afectados de daño cerebral. Dolores Prados, la Presidenta de esta asociación agradeció a La Caixa que apoyen su proyecto ya que además de beneficiar directamente a personas que tienen lesiones cerebrales «sus familias reciben un apoyo importantísimo de modo indirecto ya que viven en primera persona la evolución que los afectados protagonizan con la rehabilitación cognitiva», algo que resulta de vital importancia para ellos.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.ideal.es/almeria/v/20120805/almeria/entidades-faam-reciben-treinta-20120805.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content