La cita, que tindrà lloc a les 21.00 hores, sortirà de l’avinguda Ferrandis Salvador, prop de la Torre de Sant Vicent

Aquesta nit, a les 21.00 hores, se celebrarà la quarta edició del 10K Nocturn Benicàssim Platges.El certamen, que repetirà el recorregut de l’any passat, es tracta de la quarta prova puntuable del III Circuit de Carreres Nocturnes.

La cita benicense, com en les passades edicions, tornarà a ser la prova reina del circuit, ja que congregarà a més de 900 participants, xifra més que notable tenint en compte el gran nombre de carreres que tindran lloc aquest cap de setmana.

L’esdeveniment, organitzat pel CD Runner ‘s Home en col·laboració amb la Diputació Provincial, la Fundació Trinidad Alfonso i el Mediterrani, constarà d’un itinerari de 10 quilòmetres en el qual els participants podran gaudir dels encants marítims de la localitat de la Plana Alta.

La sortida se situarà a l’avinguda Ferrandis Salvador, a l’altura de la Torre de Sant Vicent, mentre que la meta estarà a pocs metres del mateix Torrassa.

CARÀCTER BENÈFIC // La cursa nocturna de Benicàssim, igual que les seves predecessores, comptarà, un any més, amb caràcter benèfic. No en va, es destinarà un euro del preu d’inscripció per cada participant entre l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer i l’Associació d’Esclerosi Múltiple.

L’objectiu de la prova és aconseguir que cada vegada més població, tant de la localitat benicense com d’altres municipis, realitzin activitat física durant el seu temps lliure amb l’objectiu que millori la seva qualitat de vida.

Al final de l’esdeveniment, a partir de les 22.45 hores, se celebrarà el lliurament de premis, en la qual es obsequiaran amb diferents trofeus i premis als tres primers classificats de les diferents categories. Així mateix, el primer conjunt en la modalitat per equips també rebrà reconeixement.L’acte tindrà lloc a la zona d’auditori instal·lada al costat del Torrassa, a pocs metres de la zona de meta.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.elperiodicomediterraneo.com/noticias/deportes/10k-nocturno-benicassim-platges-congregara-mas-900-runners_1011961.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content