“L’EM no em frena”: El nostre repte és viure de la manera més independent possible i gaudir al màxim del dia a dia.No és tasca fàcil, però l’Esclerosi Múltiple no ens frena en l’intent.“La EM no me frena”: Nuestro reto es vivir de la manera más independiente posible y disfrutar al máximo del día a día. No es tarea fácil, pero la Esclerosis Múltiple no nos frena en el intento.

L’Esclerosi Múltiple és una malaltia crònica del sistema nerviós central que afecta 47.000 persones a Espanya, 700.000 a Europa, i 2.500.000 a tot el món.
El Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple es celebrarà el dia 25 maig . Aquest any el tema central proposat per la Federació Internacional d’Esclerosi Múltiple (MSIF) és la independència.

Tema central del DMEM 2016: la independència

L’EM és una malaltia neurològica i capritxosa. El repte de les persones amb EM és viure de la manera més independent possible i gaudir al màxim del dia a dia .
Per això, ‘ la independència’ serà aquest any el tema central de la campanya del Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple.

 

Un diagnòstic d’EM pot fer que se’t vingui el món sobre. Moltes persones pensen que tenir EM pot impedir portar una vida “normal”, però no és del tot cert. Per al Dia Mundial de l’EM 2016 celebrarem totes les formes en què les persones amb EM conserven la seva independència i segueixen endavant amb les seves vides. Pot ser gràcies al suport de familiars i amics, adaptacions i flexibilitat en la llar i treball, el suport de les organitzacions d’EM, opcions de tractament i estil de vida eficaços, ingressos econòmics estables, o fins i tot simplement un canvi d’actitud.

Hi ha moltes coses que les persones amb EM segueixen podent fer, vivint amb aquesta patologia.

“L’Esclerosi Múltiple no em frena”

Malgrat que viure amb aquesta malaltia no és fàcil , les persones amb EM treballen dia a dia per seguir endavant, realitzar-se i gaudir plenament de la seva vida. Per això, el lema d’aquest any serà “L’Esclerosi Múltiple no em frena”: no em frena per poder passar temps amb la meva família, per aprendre coses noves, per estar activ @ … L’EM forma part de la seva vida, però la vida és molt més que el seu EM.
Durant el Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple, es desenvoluparan nombroses activitats i accions a tot el món per contribuir a conscienciar la població sobre totes les coses que les persones que conviuen amb aquesta malaltia poden fer.

A les xarxes socials convidarem a tothom completi la frase “L’EM no em frena …” ia compartir fotografies i històries acompanyant-les amb el hashtag #StrongerThanMS. Els comentaris publicaran a la pàgina web del Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple www.worldmsday.com/es

#s trongerthanMS

#strongerthanMS es manté durant aquest any com a etiqueta per acompanyar els missatges relacionats amb la campanya en xarxes socials.

‘#strongerthanMS’ ( ‘ Més forts que l’Esclerosi Múltiple ‘) és un missatge d’unió, que convida a tota la societat a sumar les seves forces perquè junts puguem arribar més lluny en la millora de la qualitat de vida de les persones amb Esclerosi múltiple, i en la recerca de solucions per a la malaltia.

Més informació: www.worldmsday.org

Veure cartell * Veure díptic * Veure flyer * Veure infografia sobre l’EM

Veure activitats previstes (pròximament)

La Esclerosis Múltiple es una enfermedad crónica del Sistema Nervioso Central que afecta a 47.000 personas en España, 700.000 en Europa, y 2.500.000 en todo el mundo.
El Día Mundial de la Esclerosis Múltiple se celebrará el día 25 de mayo. Este año el tema central propuesto por la Federación Internacional de Esclerosis Múltiple (MSIF) es la independencia.

Tema central del DMEM 2016: la independencia

La EM es una enfermedad neurológica y caprichosa. El reto de las personas con EM es vivir de la manera más independiente posible y disfrutar al máximo del día a día.
Por ello, ‘la independencia’ será este año el tema central de la campaña del Día Mundial de la Esclerosis Múltiple.

 

Un diagnóstico de EM puede hacer que se te venga el mundo encima. Muchas personas piensan que tener EM puede impedirles llevar una vida “normal”, pero no es del todo cierto. Para el Día Mundial de la EM 2016 celebraremos todas las formas en que las personas con EM conservan su independencia y siguen adelante con sus vidas. Puede ser gracias al apoyo de familiares y amigos, adaptaciones y flexibilidad en el hogar y trabajo, el apoyo de las organizaciones de EM, opciones de tratamiento y estilo de vida eficaces, ingresos económicos estables, o incluso simplemente un cambio de actitud.

Hay muchas cosas que las personas con EM siguen pudiendo hacer, viviendo con esta patología.

“La Esclerosis Múltiple no me frena”

Pese a que vivir con esta enfermedad no es fácil, las personas con EM trabajan día a día para seguir adelante, realizarse y disfrutar plenamente de su vida. Por ello, el lema de este año será “La Esclerosis Múltiple no me frena”: no me frena para poder pasar tiempo con mi familia, para aprender cosas nuevas, para estar activ@… La EM forma parte de su vida, pero la vida es mucho más que su EM.

Durante el Día Mundial de la Esclerosis Múltiple, se desarrollarán numerosas actividades y acciones en todo el mundo para contribuir a concienciar a la población acerca de todas las cosas que las personas que conviven con esta enfermedad pueden hacer.

En las redes sociales invitaremos a todo el mundo complete la frase “La EM no me frena…” y a compartir fotografías e historias acompañándolas con el hashtag #StrongerThanMS. Los comentarios publicarán en la página web del Día Mundial de la Esclerosis Múltiple www.worldmsday.com/es

#strongerthanMS

#strongerthanMS se mantiene durante este año como etiqueta para acompañar a los mensajes relacionados con la campaña en redes sociales.

‘#strongerthanMS’ (‘Más fuertes que la Esclerosis Múltiple‘) es un mensaje de unión, que invita a toda la sociedad a sumar sus fuerzas para que juntos podamos llegar más lejos en la mejora de la calidad de vida de las personas con Esclerosis Múltiple, y en la búsqueda de soluciones para la enfermedad.

Más información: www.worldmsday.org

Ver cartel * Ver díptico * Ver flyer * Ver infografía sobre la EM

Ver actividades previstas (próximamente)

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.esclerosismultiple.com/el-25-de-mayo-es-el-dia-mundial-de-la-esclerosis-multiple-2/

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.esclerosismultiple.com/el-25-de-mayo-es-el-dia-mundial-de-la-esclerosis-multiple-2/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content