La solidaritat espera omplir el teatre Lonbo d’Arrigorriaga dissabte. A partir de dos quarts de la tarda, se celebrarà el xou ‘Focus per a l’esperança’, la primera gala benèfica amb l’objectiu de recaptar fons per a persones afectades per la malaltia de l’esclerosi múltiple. Amb un preu popular de 7 euros, els seus organitzadors conviden els veïns a què es bolquin amb la iniciativa ja que, de moment, han venut la meitat de les entrades. Un panorama que sol donar un tomb durant les hores prèvies a la funció.La solidaridad espera llenar el teatro Lonbo de Arrigorriaga el sábado. A partir de las ocho y media de la tarde, se celebrará el show ‘Focos para la esperanza’, la primera gala benéfica con el objetivo de recaudar fondos para personas afectadas por la enfermedad de la esclerosis múltiple. Con un precio popular de 7 euros, sus organizadores invitan a los vecinos a que se vuelquen con la iniciativa ya que, de momento, han vendido la mitad de las entradas. Un panorama que suele dar un vuelco durante las horas previas a la función.

Els tiquets es poden adquirir al bar Imara, davant del poliesportiu, mitja hora abans a la taquilla, o reservant a l’adreça electrònica mundukoametsak@gmail.com. Una infinitat de possibilitats per facilitar que la sala s’ompli per contemplar grans ballarins. I és que, l’esdeveniment l’impulsa l’associació d’art establerta a Abusu Munduko Ametsak, amb la col · laboració de l’Ajuntament i la Fundació Basca d’Esclerosi Múltiple, que rebrà ‘in situ’ el recaptat.

 Actuacions altruistes

 Segons va explicar el col · lectiu, la idea va sorgir perquè «algunes persones de l’associació tenim familiars que pateixen la malaltia, que necessiten unes cures i aportacions econòmiques». Per contribuir, actuaran de manera altruista «primeres figures del món de la dansa oriental, Bollywood, Polinèsia, tribal, Euskal Dantza …», precisen des de l’organització.

 «Vindran amb tota la il · lusió del món disposats a donar-ho tot sobre l’escenari per aquesta causa solidària», van afirmar. Els grups de dansa oriental Arima i Raks Al Haia, Aritz Berri Dantza Taldea i ballarines com Paula Plomares, Ainara Ramos o Aelia Miggut prendran part d’una cita que, a través del ball, pretén sensibilitzar els assistents sobre aquesta malaltia degenerativa.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.elcorreo.com/vizcaya/v/20121115/nervion/baile-vuelca-sbado-esclerosis-20121115.html

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

Los tickets pueden adquirirse en el bar Imara, frente al polideportivo, media hora antes en la taquilla, o reservando en la dirección electrónica mundukoametsak@gmail.com. Un sinfín de posibilidades para facilitar que la sala se llene para contemplar a grandes bailarines. Y es que, el evento lo impulsa la asociación de arte afincada en Abusu Munduko Ametsak, con la colaboración del Ayuntamiento y la Fundación Vasca de Esclerosis Múltiple, que recibirá ‘in situ’ lo recaudado.

 Actuaciones altruistas

 Según explicó el colectivo, la idea surgió porque «algunas personas de la asociación tenemos familiares que padecen la enfermedad, que necesitan unos cuidados y aportaciones económicas». Para contribuir, actuarán de forma altruista «primeras figuras del mundo de la danza oriental, Bollywood, Polinesia, tribal, Euskal dantza…», precisan desde la organización.

 «Vendrán con toda la ilusión del mundo dispuestos a darlo todo sobre el escenario por esta causa solidaria», afirmaron. Los grupos de danza oriental Arima y Raks Al Haia, Aritz Berri Dantza Taldea y bailarinas como Paula Plomares, Ainara Ramos o Aelia Miggut tomarán parte de una cita que, a través del baile, pretende sensibilizar a los asistentes sobre esta enfermedad degenerativa.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.elcorreo.com/vizcaya/v/20121115/nervion/baile-vuelca-sbado-esclerosis-20121115.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content