L’Escola de Ball Mélanie presenta aquest proper dimarts 21 de juny a l’Auditori de la Ciutat de Lleó l’espectacle ‘Circ Fantasia’: un recital de ball en diferents modalitats que, com no podia ser d’una altra manera, té una fi benèfica.
En aquesta ocasió, Mélanie, la directora de l’Acadèmia de Ball i ballarina amb una àmplia experiència a l’esquena, dedica el treball dels alumnes de la seva escola a l’Associació Esclerosi Múltiple Lleó.

L’entitat, per la seva banda, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb Esclerosi Múltiple i malalties afins, dedicarà l’import íntegre de l’esdeveniment a sufragar les despeses de rehabilitació de la seva sòcia més jove, una petita que pateix una malaltia rara i rep atenció en el centre de rehabilitació integral de EMLeón i per a la qual aquest esdeveniment ha suposat, a més d’un repte perquè va a participar-hi, una il·lusió i molta esperança en la bona voluntat de les persones.

Les entrades es troben ja a la venda a l’Escola de Ball Mélanie ia la Seu d’Esclerosi Múltiple Lleó, amb una fila 0 a disposició de tots els que vulguin aportar el seu granet de sorra en aquesta bona causa.

La Escuela de Baile Mélanie presenta este próximo martes 21 de junio en el Auditorio de la Ciudad de León el espectáculo ‘Circo Fantasía’: un recital de baile en distintas modalidades que, como no podía ser de otra forma, tiene un fin benéfico.
En esta ocasión, Mélanie, la directora de la Academia de Baile y bailarina con una amplia experiencia a sus espaldas, dedica el trabajo de los alumnos de su escuela a la Asociación Esclerosis Múltiple León.

La entidad, por su parte, que trabaja para mejorar la calidad de vida de las personas con Esclerosis Múltiple y enfermedades afines, dedicará el importe íntegro del evento a sufragar los gastos de rehabilitación de su socia más joven, una pequeña que padece una enfermedad rara y recibe atención en el centro de rehabilitación integral de EMLeón y para la que este acontecimiento ha supuesto, además de un reto porque va a participar en el mismo, una ilusión y mucha esperanza en la buena voluntad de las personas.

Las entradas se encuentran ya a la venta en la Escuela de Baile Mélanie y en la Sede de Esclerosis Múltiple León, con una fila 0 a disposición de todos los que quieran aportar su granito de arena en esta buena causa.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:http://www.leonoticias.com/culturas/201606/20/circo-fantasia-mueve-esclerosis-20160620135117.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.leonoticias.com/culturas/201606/20/circo-fantasia-mueve-esclerosis-20160620135117.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut