Aquesta tarda es coneixerà a Valladolid el primer guanyador del Concurs de Relats sobre Discapacitat i Esclerosi Múltiple.Esta tarde se conocerá en Valladolid el primer ganador del Concurso de Relatos sobre Discapacidad y Esclerosis Múltiple.

Coincidint amb la celebració del Dia Nacional de l’Esclerosi Múltiple , la AVEM (AsociaciónVallisoletana d’Esclerosi Múltiple “dóna a conèixer el guanyador del Primer Premi Internacional de Relats i Discapacitat sobre Esclerosi Múltiple Una cita que com explica una de les treballadores socials de la AAsociaciónilvia Arnanz busca arribar “de manera diferent” a la societat.

El concurs que aquesta tarda coneixerà el nom del guanyador ha comptat amb un gran nombre de participants, especialment persones que pateixen o estan relacionades amb la malaltia, així Arnanz ha explicat com aquestes històries “buscaven comptar experiències pròpies” . Una d’elles és la de dues noies que han relatat “com han conviscut durant el seu creixement amb la malaltia de la mare”.

Aquest Dia Nacional de l’Esclerosi Múltiple arriba en un moment en què les prop de 2.500 persones que pateixen aquesta malaltia a la Comunitat s’estan veient afectats per la retirada d’ajudes públiques i privades. En aquest sentit, des de l’associació val · lisoletana es destaca que amb la crisi “ha augmentat el nombre de persones que vénen a la recerca d’ajuda, al mateix temps que han baixat els recursos per ajudar”. Per aquest motiu, Arnanz no dubta a assenyalar que aquest any l’acte té un caràcter “més reivindicatiu que festiu”

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE

http://www.abc.es/local-castilla-leon/20121218/abci-esclerosis-multiple-reivindicativo-201212171406.html

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

Temas relacionadosCoincidiendo con la celebración del Día Nacional de la Esclerosis Múltiple, la AVEM (AsociaciónVallisoletana de Esclerosis Múltiple” da a conocer el ganador del Primer Premio Internacional de Relatos y Discapacidad sobre Esclerosis Múltiple Una cita que como cuenta una de las trabajadoras sociales de la AAsociaciónilvia Arnanz busca llegar “de forma distinta “ a la sociedad.

El concurso que esta tarde conocerá el nombre del ganador ha contado con un gran número de participantes, especialmente personas que sufren o están relacionadas con la enfermedad, así Arnanz ha explicado como esas historias “buscaban contar experiencias propias”. Una de ellas es la de dos chicas que han relatado “como han convivido durante su crecimiento con la enfermedad de la madre”.

Este Día Nacional de la Esclerosis Múltiple llega en un momento en el que las cerca de 2.500 personas que sufren esta enfermedad en la Comunidad se están viendo afectados por la retirada de ayudas públicas y privadas. En este sentido, desde la asociación vallisoletana se destaca que con la crisis “ha aumentado el número de personas que vienen en busca de ayuda, a la vez que han descendido los recursos para ayudarlos”. Por este motivo, Arnanz no duda en señalar que este año el acto tiene un carácter “más reivindicativo que festivo”

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.abc.es/local-castilla-leon/20121218/abci-esclerosis-multiple-reivindicativo-201212171406.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content