Els exjugadors del Badajoz van guanyar el quadrangular benèfic disputat en el Nuevo Vivero.

Rafa Pozo va tornar a recordar amb els seus gols èpoques daurades del club blanquinegro
Parada, Álex Herrera i Ímola van delectar jugant en l’equip dels afeccionats Los exjugadores del Badajoz ganaron el cuadrangular benéfico disputado en el Nuevo Vivero

Rafa Pozo volvió a recordar con sus goles épocas doradas del club blanquinegro

Parada, Álex Herrera e Ímola deleitaron jugando en el equipo de los aficionados.

«Més bonica que la del Newcastle, més bonica que la de la Juventus…». Era l’estratègia de màrqueting d’Emilia persuadint als assistents ahir en el Nou Viver perquè participessin amb un euro en el sorteig d’una samarreta del CD Badajoz signada per tots els jugadors. Era una de les activitats que va organitzar la Plataforma 19-J, els beneficis de la qual estan destinats a l’Associació contra el Càncer, l’Associació Extremenya d’Esclerosi Múltiple i el Banc d’Aliments. El teló de fons, l’excusa perfecta per congregar a pacenses solidaris, el futbol, una vegada més. El marc de la iniciativa va ser un quadrangular que disputaven els exjugadors del CD Badajoz, els afeccionats del club pacense, els carnavaleros i representants del sector cofrade.
Van desfilar velles glòries de l’equip extremeny, jugadors en actiu amb grans llaços d’unió amb el club blanquinegro com Ímola i membres de la primera plantilla com a Parada i Álex Herrera. Però sobretot, es van reunir un grup d’amics disposats a mostrar el seu costat més humà.
Va haver-hi dos fronts diferenciats, les filigranes, cabriolas i alguna que una altra galopada que se succeïen en la gespa, i el tràfec de cares conegudes per les graderies. No es van vestir de curt, però Ruby, Chamorro, Javi García (preparador físic), Viyuela, Antonio Durán, De Paula, Evaristo… confraternizaron amb els assistents i es van unir a l’ambient lúdic i festiu, com a integrants de la família blanquinegra.
Gens de beguda isotòniques, van córrer litres de cervesa com refrigerio oficial, tant per a espectadors com per als exhausts jugadors, que aprofitaven les pauses per recuperar el bleix, amb l’ombra com anhelat destinació. Enrampades, estirades, agarrotamientos, gens interrompia aquell moment de glòria per a molts que van somiar jugar en el tapet del Nou Viver i que ahir van complir el seu somni.
L’escenari comptava amb el segell de qualitat d’Angelito, que va cuidar durant la setmana cada detall i va vestir amb els seus millors gal·les la catifa del feu pacense, de manera altruista i desinteressada. Després la seva polivalència professional li va valer per asseure’s en la banqueta i exercir del ‘Mourinho’ de l’equip dels afeccionats.
La pedra angular gastronòmica van ser les molles, que no necessitaven presentació, ja que les seves virtuts olfactòries s’evidenciaven per tot el perímetre de la Tribuna, centre neuràlgic de l’esdeveniment.
«Que surti la rossa»
«Que surti la rossa, que surti la rossa». Es va apropiar de totes les mirades, les seves corbes van hipnotitzar al públic, el seu voluptuosidad va causar sensació i va ser qui més peticions va rebre perquè exposés el seu suggeridor i peculiar abillament als presents. Es tractava d’un murguero abillat amb una perruca, un uniforme blanquinegro molt particular i dues postisses poderoses raons per despertar tanta revolada.

Testimonialmente,el I Torneo Solidario ‘Badajoz, Ciudad de Interés Nacional’ es va decantar del costat dels exjugadores del Badajoz de Rogelio Colom, que van saltar al camp amb l’elàstica pacense de la temporada recentment acabada . «Illa, illa, illa, ‘Pocito’ maravillaRafa Pou segueix en forma, amb punteria i molta pólvora. I la seva presència va portar records de l’època daurada de l’últim ascens a Segona, del que es compliran 20 anys.
Va mullar en el primer partit, en el qual els ‘Tigre’ Valverde, Macarro, Alegre, Moisés, Paco i Rai Ortega, Juli Car i companyia van passar a la final en el torn de penals després d’empatar a tres amb els afeccionats, i va donar la victòria davant els carnavaleros, als quals van derrotar per la mínima. A Sergio Ramos li van sortir imitadors i diversos llançaments des del punt fatídic van sobrevolar el cel de Badajoz.
Ímola, Álex i Parada es van agradar i van deixar els centelleigs de qualitat. Van marcar els tres i van anar els artífexs d’una remuntada que no es va poder consumar. Finalment van ser tercers. El meta argentí va emular a Molina en temps de Clement formant part del planter de jugadors de camp, i va anotar un dels gols de més bella factura, al costat de la jugada individual de Parada, una obra d’art. Els carnavaleros, per la seva banda, van derrotar als cofrades de Generelo per 4-0, van desplegar un gran futbol i van posar la nota d’humor en les celebracions.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.hoy.es/v/20120610/deportes/mas-futbol/futbol-rinde-solidaridad-20120610.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext

«Más bonita que la del Newcastle, más bonita que la de la Juventus…». Era la estrategia de marketing de Emilia persuadiendo a los asistentes ayer en el Nuevo Vivero para que participaran con un euro en el sorteo de una camiseta del CD Badajoz firmada por todos los jugadores. Era una de las actividades que organizó la Plataforma 19-J, cuyos beneficios están destinados a la Asociación contra el Cáncer, la Asociación Extremeña de Esclerosis Múltiple y el Banco de Alimentos. El telón de fondo, la excusa perfecta para congregar a pacenses solidarios, el fútbol, una vez más. El marco de la iniciativa fue un cuadrangular que disputaban los exjugadores del CD Badajoz, los aficionados del club pacense, los carnavaleros y representantes del sector cofrade.

Desfilaron viejas glorias del equipo extremeño, jugadores en activo con grandes lazos de unión con el club blanquinegro como Ímola y miembros de la primera plantilla como Parada y Álex Herrera. Pero sobre todo, se reunieron un grupo de amigos dispuestos a mostrar su lado más humano.

Hubo dos frentes diferenciados, las filigranas, cabriolas y alguna que otra galopada que se sucedían en el césped, y el trasiego de caras conocidas por las gradas. No se vistieron de corto, pero Ruby, Chamorro, Javi García (preparador físico), Viyuela, Antonio Durán, De Paula, Evaristo… confraternizaron con los asistentes y se unieron al ambiente lúdico y festivo, como integrantes de la familia blanquinegra.

Nada de bebida isotónicas, corrieron litros de cerveza como refrigerio oficial, tanto para espectadores como para los exhaustos jugadores, que aprovechaban las pausas para recuperar el resuello, con la sombra como ansiado destino. Calambres, tirones, agarrotamientos, nada interrumpía aquel momento de gloria para muchos que soñaron jugar en el tapete del Nuevo Vivero y que ayer cumplieron su sueño.

El escenario contaba con el sello de calidad de Angelito, que cuidó durante la semana cada detalle y vistió con sus mejores galas la alfombra del feudo pacense, de manera altruista y desinteresada. Luego su polivalencia profesional le valió para sentarse en el banquillo y ejercer del ‘Mourinho’ del equipo de los aficionados.

La piedra angular gastronómica fueron las migas, que no necesitaban presentación, ya que sus virtudes olfativas se evidenciaban por todo el perímetro de la Tribuna, centro neurálgico del evento.

«Que salga la rubia»

«Que salga la rubia, que salga la rubia». Se apropió de todas las miradas, sus curvas hipnotizaron al público, su voluptuosidad causó sensación y fue quien más peticiones recibió para que expusiese su sugerente y peculiar atuendo a los presentes. Se trataba de un murguero ataviado con una peluca, un uniforme blanquinegro muy particular y dos postizas poderosas razones para despertar tanto revuelo.

Testimonialmente, el I Torneo Solidario ‘Badajoz, Ciudad de Interés Nacional’ se decantó del lado de los exjugadores del Badajoz de Rogelio Palomo, que saltaron al campo con la elástica pacense de la temporada recién terminada . «Illa, illa, illa, ‘Pocito’ maravilla». Rafa Pozo sigue en forma, con puntería y mucha pólvora. Y su presencia trajo recuerdos de la época dorada del último ascenso a Segunda, del que se cumplirán 20 años.

Mojó en el primer partido, en el que los ‘Tigre’ Valverde, Macarro, Alegre, Moisés, Paco y Rai Ortega, Juli Caro y compañía pasaron a la final en la tanda de penaltis tras empatar a tres con los aficionados, y dio la victoria ante los carnavaleros, a los que derrotaron por la mínima. A Sergio Ramos le salieron imitadores y varios lanzamientos desde el punto fatídico sobrevolaron el cielo de Badajoz.

Ímola, Álex y Parada se gustaron y dejaron los destellos de calidad. Marcaron los tres y fueron los artífices de una remontada que no se pudo consumar. Finalmente fueron terceros. El meta argentino emuló a Molina en tiempos de Clemente formando parte del plantel de jugadores de campo, y anotó uno de los goles de más bella factura, junto a la jugada individual de Parada, una obra de arte. Los carnavaleros, por su parte, derrotaron a los cofrades de Generelo por 4-0, desplegaron un gran fútbol y pusieron la nota de humor en las celebraciones.

 INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.hoy.es/v/20120610/deportes/mas-futbol/futbol-rinde-solidaridad-20120610.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content