El neuròleg basc Alfredo Rodríguez-Antiguitat Zarranz ha estat guardonat per la Societat Espanyola de Neurologia (SEN) amb el Premi SEN Esclerosi Múltiple, com a reconeixement a la seva àmplia tasca científica ia la seva dedicació per la investigació d’aquesta malaltia neurològica.El neurólogo vasco Alfredo Rodríguez-Antigüedad Zarranz ha sido galardonado por la Sociedad Española de Neurología (SEN) con el Premio SEN Esclerosis Múltiple, como reconocimiento a su amplia labor científica y a su dedicación por la investigación de esta enfermedad neurológica.

Els Premis SEN representen el reconeixement de la Societat Espanyola de Neurologia i dels neuròlegs espanyols a aquells que han contribuït decididament al desenvolupament de la Neurologia, al coneixement de les malalties neurològiques ia la conscienciació social dels pacients que les pateixen, segons ha informat la SEN.
El doctor Alfredo Rodríguez-Antiguitat ha participat com a investigador principal en més de 20 assaigs clínics fase II o III i en projectes de recerca competitiu sobre esclerosi múltiple. És autor de diversos llibres i publicacions en revistes nacionals i internacionals, membre de diferents grups de treball, fundacions i comitès institucionals relacionats amb el tractament de l’esclerosi múltiple i membre o assessor del comitè de redacció de diverses revistes mèdiques espanyoles.

En l’actualitat, el doctor Rodríguez-Antiguitat és cap del Servei de Neurologia de l’Hospital de Basurto de Bilbao on dirigeix ​​la Unitat d’Esclerosi Múltiple. A més, és professor associat al Departament de Neurociències de la Universitat del País Basc. Alfredo Rodríguez-Antiguitat és Doctor en Medicina per la Universitat del País Basc, especialista en Neurologia, i expert universitari en Epidemiologia i Noves tecnologies per la UNED.

A més del doctor Rodríguez-Antiguitat, també han estat guardonats per la seva tasca científica els neuròlegs Albert Lleó Bisa, Julio Pascual Gómez, Jordi Díaz Manera, Pere Serrano Castro, Joaquín Serena Leal, Juan Andrés Burguera Hernández i Francisco Morales Asín.

La Fundació Alzheimer Espanya, el neuròleg David Ezpeleta Echávarri, l’Associació Espanyola de Paraparesias espàstiques Familiars, la campanya publicitària “Conèixer l’epilèpsia ens fa iguals”, la Fundació Salut 2000, la Federació Espanyola de Dany Cerebral (FEDACE) i l’Associació Fre al ictus, el projecte “Units contra el Parkinson” i Fernando Leira Almagro, han estat reconeguts per la seva tasca social.

Los Premios SEN representan el reconocimiento de la Sociedad Española de Neurología y de los neurólogos españoles a aquellos que han contribuido decididamente al desarrollo de la Neurología, al conocimiento de las enfermedades neurológicas y a la concienciación social de los pacientes que las sufren, según ha informado la SEN.
El doctor Alfredo Rodríguez-Antigüedad ha participado como investigador principal en más de 20 ensayos clínicos fase II o III y en proyectos de investigación competitiva sobre esclerosis múltiple. Es autor de diversos libros y publicaciones en revistas nacionales e internacionales, miembro de diferentes grupos de trabajo, fundaciones y comités institucionales relacionados con el tratamiento de la esclerosis múltiple y miembro o asesor del comité de redacción de varias revistas médicas españolas.

En la actualidad, el doctor Rodríguez-Antigüedad es jefe del Servicio de Neurología del Hospital de Basurto de Bilbao donde dirige la Unidad de Esclerosis Múltiple. Además, es profesor asociado en el Departamento de Neurociencias de la Universidad del País Vasco. Alfredo Rodríguez-Antigüedad es Doctor en Medicina por la Universidad del País Vasco, especialista en Neurología, y experto universitario en Epidemiología y Nuevas tecnologías por la UNED.

Además del doctor Rodríguez-Antigüedad, también han sido galardonados por su labor científica los neurólogos Albert Lleó Bisa, Julio Pascual Gómez, Jordi Díaz Manera, Pedro Serrano Castro, Joaquín Serena Leal, Juan Andrés Burguera Hernández y Francisco Morales Asín.

La Fundación Alzheimer España, el neurólogo David Ezpeleta Echávarri, la Asociación Española de Paraparesias Espásticas Familiares, la campaña publicitaria “Conocer la epilepsia nos hace iguales”, la Fundación Salud 2000, la Federación Española de Daño Cerebral (FEDACE) y la Asociación Freno al Ictus, el proyecto “Unidos contra el Parkinson” y Fernando Leira Almagro, han sido reconocidos por su labor social.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.eleconomista.es/espana/noticias/7560806/05/16/El-neurologo-vasco-Alfredo-RodriguezAntiguedad-recibe-el-Premio-SEN-Esclerosis-Multiple-por-su-labor-cientifica.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

 

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.eleconomista.es/espana/noticias/7560806/05/16/El-neurologo-vasco-Alfredo-RodriguezAntiguedad-recibe-el-Premio-SEN-Esclerosis-Multiple-por-su-labor-cientifica.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content