Els professionals consideren que el moment del naixement pot arribar a condicionar el desenvolupament de sistema immune . Des de la Fundació Valenciana d’Estudis Avançats es va realitzar fa alguns dies una jornada sobre microbioma.  Los profesionales consideran que el momento del nacimiento puede llegar a condicionar el desarrollo de sistema inmune. Desde la Fundación Valenciana de Estudios Avanzados se realizó hace algunos días una jornada sobre microbioma.

El concepte de la microbioma tom força en els últims deu anys, Es refereix al conjunt de microbis (fongs, virus, bacteris, petits paràsits) que les persones tenen en el seu organisme i la relació que hi ha entre elles. Una dada que crida molt l’atenció és que només els microbis que es troben a l’intestí suposen dos quilos del pes de la persona. Però en la microbioma es tenen en compte a tots els microbis (els de la pell, nas i la llet materna).

A la jornada han participat senyora Lourdes Monge Garía (directora general de Salut Pública), Vicente Boluda (president de la Fundació Valenciana d’Estudis Avançats), Professor Santiago Grisolía (secretari de la FVEA), Doctor José Vicente Guillen (director d’Activitats de la FVEA).

Grisolía va assenyalar que: ” tenim deu vegades més bacteris que cèl · lules “, afegint que” s’ha vist que en malalties autoimmunes com l’esclerosi múltiple, la flora intestinal pot ser responsable de l’aparició de símptomes d’aquesta malaltia “.

Els experts en la matèria van considerar que en el moment del naixement, el tipus de part i la lactància condicionen de manera decisiva el desenvolupament del sistema immunei la possibilitat que apareguin al · lèrgies, malalties autoimmunes o respostes ineficaços a les infeccions.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.unomasenlafamilia.com/parto-condiciona-desarrollo-sistema-inmune.html

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

El concepto de la microbioma tomo fuerza en los últimos diez años, se refiere al conjunto de microbios (hongos, virus, bacterias, pequeños parásitos) que las personas tienen en su organismo y la relación que existen entre ellas. Un dato que llama mucho la atención es que solo los microbios que se encuentran en el intestino suponen dos kilos del peso de la persona. Pero en la microbioma se tienen en cuenta a todos los microbios (los de la piel, nariz y la leche materna).

En la jornada han participado Doña Lourdes Monge Garia (directora general de Salud Pública), Vicente Boluda (presidente de la Fundación Valenciana de Estudios Avanzados), Profesor Santiago Grisolía (secretario de la FVEA), Doctor José Vicente Guillen (director de Actividades de la FVEA).

Grisolía señalo que: “tenemos diez veces más bacterias que células”, agregando que “se ha visto que en enfermedades autoinmunes como la esclerosis múltiple, la flora intestinal puede ser responsable de la aparición de síntomas de esta enfermedad”.

Los expertos en la materia consideraron que en el momento del nacimiento, el tipo de parto y la lactancia condicionan de manera decisiva el desarrollo del sistema inmune y la posibilidad de que aparezcan alergias, enfermedades autoinmunes o respuestas ineficaces a las infecciones.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.unomasenlafamilia.com/parto-condiciona-desarrollo-sistema-inmune.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut