MADRID, 10 d’octubre (EUROPA PRESS) –

   Merck Serono, divisió de Merck KGaA, ha donat a conèixer aquest dimecres el programa d’Ajudes a la Innovació en Esclerosi Múltiple, que atorgarà fins a un milió d’euros anualment per finançar investigacions innovadores sobre la malaltia realitzades per investigadors acadèmics.MADRID, 10 Oct. (EUROPA PRESS) –

   Merck Serono, división de Merck KGaA, ha dado a conocer este miércoles  el programa de Ayudas a la Innovación en Esclerosis Múltiple, que  otorgará hasta un millón de euros anualmente para financiar investigaciones innovadoras sobre la enfermedad realizadas por investigadores académicos.

 “Tenim el ferm compromís d’impulsar investigacions innovadores per seguir contribuint a la comprensió d’aquesta malaltia i aconseguir nous avenços mèdics en esclerosi múltiple”, ha declarat Annalisa Jenkins, responsable de ‘Global Drug Development and Medical’ de Merck Serono durant el Congrés del Comitè Europeu per al Tractament i Investigació en Esclerosi Múltiple (ECTRIMS) que se celebra a Lió (França).

   Entre els temes de recerca que podrien ser finançats hi ha la patogènesi de la malaltia, els marcadors predictius de resposta al tractament i possibles nous tractaments. D’aquesta manera, els investigadors poden enviar les seves propostes de projecte a través de la pàgina web del programa, ‘ www.grantformultiplesclerosisinnovation.org ‘.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.europapress.es/salud/salud-bienestar-00667/noticia-empresas-programa-ayudas-innovacion-esclerosis-multiple-merck-serono-impulsara-investigacion-20121010174030.html

  

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

“Tenemos el firme compromiso de impulsar investigaciones innovadoras para seguir contribuyendo a la comprensión de esta enfermedad y lograr nuevos avances médicos en esclerosis múltiple”, ha declarado Annalisa Jenkins, responsable de ‘Global Drug Development and Medical’ de Merck Serono durante el Congreso del Comité Europeo para el Tratamiento e Investigación en Esclerosis Múltiple (ECTRIMS) que se celebra en Lyon (Francia).

   Entre los temas de investigación que podrían ser financiados están la patogénesis de la enfermedad, los marcadores predictivos de respuesta al tratamiento y posibles nuevos tratamientos. De este modo, los investigadores pueden enviar sus propuestas de proyecto a través de la pagina web del programa, ‘www.grantformultiplesclerosisinnovation.org‘.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.europapress.es/salud/salud-bienestar-00667/noticia-empresas-programa-ayudas-innovacion-esclerosis-multiple-merck-serono-impulsara-investigacion-20121010174030.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content