Molts diuen que l’ànima es veu a través dels ulls, però és realment l’estat del teu cos el que es reflecteix en ells. Rahul Khurana, cirurgià ocular, assenyala que en veure els ulls d’una persona es poden veure venes, artèries i nervis que són el reflex del que succeeix amb la resta del teu cos.Muchos dicen que el alma se ve a través de los ojos, pero es realmente el estado de tu cuerpo el que se refleja en ellos. Rahul Khurana, cirujano ocular, señala que al ver los ojos de una persona se pueden ver venas, arterias y nervios que son el reflejo de lo que sucede con el resto de tu cuerpo.

Segons Rahul, a través dels ulls es poden detectar malalties greus, per això recomana revisar-los periòdicament amb un metge, s’informa saludalavista.com .Alguns dels malestars o malalties que es poden observar en els ulls són:

1.Estrés

No cal estar molt de temps davant de l’ordinador perquè la visió comenci a ennuvolar. L’estrès s’ha relacionat amb l’acumulació de líquid sota de la retina i per tant visió borrosa.

2.Presión arterial alta

Petits canvis en els vasos sanguinis de la retina són l’evidència d’ell “assassí silenciós”, la hipertensió, pot conduir a malalties de cor o vessament cerebral si no és tractada amb anticipació.

3. Problemes per veure de nit

La manca de vitamina A i proteïnes provoquen aquesta dificultat per poder veure, aquestes poden ser ingerides a través de pastanagues, moniato, espinacs i carn de res.

4. Inflamació

Malalties com psoriasi, la malaltia de Crohn i l’artritis reumatoide, generen ulls inflamats i enrogits, pel fet que aquestes condicions fan que el sistema immunològic atac als seus propis teixits.

5. Problemes de tiroides

En la malaltia de Graves, quan la tiroide va a tota marxa produeix hormones que ataquen els músculs i els teixits dins de l’òrbita de l’ull. Això és la causa que algunes persones tinguin ulls tan sortits. Les dones estan especialment en risc de contraure la malaltia de Greu, que els afecta 5 vegades més que els homes.

6. La teva IQ és impressionant … o no

La revista Psycological Science, el 2013 va publicar un estudi que va trobar que l’aparença dels vasos sanguinis a la retina poden determinar certes capacitats cognitives. L’estudi es va centrar en adults de 30 anys; els individus amb vasos sanguinis més estrets van tenir millor resultat en les proves de compressió, a diferència dels que tenien el got més ample, que van llançar resultats força pobres.

7. Diabetis

La diabetis és la malaltia crònica més probable de detectar durant un examen ocular, segons un estudi encarregat per United Healthcare a 2014. Això és degut al fet que els nivells de sucre es poden manifestar en diversos llocs de l’ull, tal com en el debilitament dels vasos sanguinis a la retina.

8. Al·lèrgies

Una reacció al·lèrgica pot provocar que la sang s’acumuli sota dels ulls, deixant aquestes bosses que ni tan sols amb maquillatge es poden dissimular.

9. Depressió

El 2013, un estudi del Journal of Abnormal Psycology, va descobrir que les persones que pateixen de depressió triguen més a apartar la seva mirada de fotos amb “estímuls negatius”, com les cares tristes.Els investigadors creuen que les persones amb depressió se senten atretes cap a les imatges que reflecteixen el seu estat d’ànim.

10. Sistema nerviós fora de control

Els ulls poden proporcionar pistes primerenques de trastorns del sistema nerviós, com ho és l’esclerosi múltiple, això és perquè el nervi òptic, que es troba a la part posterior de l’ull, és part del sistema nerviós. La inflamació en el nervi es diagnostica en fins al 75% dels pacients amb EM, fins i tot arriba a ser el primer símptoma d’aquesta.

Según Rahul, a través de los ojos se pueden detectar enfermedades  graves, por eso recomienda revisarlos periódicamente con un médico, informa saludalavista.com. Algunos de los malestares o enfermedades que se pueden observar en los ojos son:

1.Estrés

No es necesario estar mucho tiempo delante del ordenador para que la visión comience a nublarse. El estrés se ha relacionado con la acumulación de líquido  debajo de la retina y por lo tanto visión borrosa.

2.Presión arterial alta

Pequeños cambios en los vasos sanguíneos de la retina son la evidencia de él “asesino silencioso”, la hipertensión, puede conducir a enfermedades al corazón o derrame cerebral si no es tratada con anticipación.

3. Problemas para ver de noche

La falta de vitamina A y proteínas provocan esta dificultad para poder ver, estas pueden ser ingeridas a través de zanahorias, camote, espinacas y carne de res.

4. Inflamación

Enfermedades como psoriasis, la enfermedad de Crohn y la artritis reumatoide, generan ojos inflamados y enrojecidos, debido a que estas condiciones hacen que el sistema inmunológico ataque a sus propios tejidos.

5. Problemas de tiroides

En la enfermedad de Graves, cuando la tiroides va a toda marcha produce hormonas que atacan los músculos y los tejidos dentro de la órbita del ojo. Esto es la causa de que algunas personas tengan ojos tan saltones. Las mujeres están especialmente en riesgo de contraer la enfermedad de Grave, que les afecta 5 veces más que a los hombres.

6. Tu IQ es impresionante… o no

La revista Psycological Science, en 2013 publicó un estudio que encontró que la apariencia de los vasos sanguíneos en la retina pueden determinar ciertas capacidades cognitivas. El estudio se centró en adultos de 30 años; los individuos con vasos sanguíneos más estrechos tuvieron mejor resultado en las pruebas de compresión, a diferencia de los que tenían el vaso más ancho, que arrojaron resultados bastante pobres.

7. Diabetes

La diabetes es la enfermedad crónica más probable de detectar durante un examen ocular, según un estudio encargado por United Healthcare en 2014. Esto es debido a que los niveles de azúcar se pueden manifestar en varios lugares del ojo, tal como en el debilitamiento de los vasos sanguíneos en la retina.

8. Alergias

Una reacción alérgica puede provocar que la sangre se acumule debajo de los ojos, dejando esas bolsas que ni siquiera con maquillaje se pueden disimular.

9. Depresión

En 2013, un estudio del Journal of Abnormal Psycology, descubrió que las personas que sufren de depresión tardan más en apartar su mirada de fotos con “estímulos negativos”, como las caras tristes. Los investigadores creen que las personas con depresión se sienten atraídas hacia las imágenes que reflejan su estado de ánimo.

10. Sistema nervioso fuera de control

Los ojos pueden proporcionar pistas tempranas de trastornos del sistema nervioso, como lo es la esclerosis múltiple, esto es porque el nervio óptico, que se encuentra en la parte posterior del ojo, es parte del sistema nervioso. La inflamación en el nervio se diagnostica en hasta el 75% de los pacientes con EM, incluso llega a ser el primer síntoma de esta.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.telecinco.es/informativos/sociedad/ojos-vista-salud-problemas_fisicos_0_2186100213.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.telecinco.es/informativos/sociedad/ojos-vista-salud-problemas_fisicos_0_2186100213.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content