La prova ha comptat amb una gran participació i s’ha celebrat en benefici de l’Associació d’Esclerosi Múltiple d’Almeria La prueba ha contado con una gran participación y se ha celebrado en beneficio de la Asociación de Esclerosis Múltiple de Almería

El regidor d’Esports de Almeria, Juan José Alonso, ha donat aquest matí la sortida a la III Cursa Popular del Alquián, que estava organitzada pel Club Esportiu Espartans, amb la col · laboració del Patronat Municipal d’Esports.

• La prova ha comptat amb una gran participació, 500 corredors, en les categories que contemplava la seva normativa, des sènior fins veterans ‘D’ i Local. A més, per primera vegada, ha incorporat la ‘Cursa del Menor’, que s’ha celebrat immediatament abans de la dels majors i en què han participat 150 nens.

• L’esdeveniment no només ha tingut un caràcter popular, tal com indica seu nom, sinó també un altre benèfic, i ha lliurat un euro de cada inscripció a l’Associació d’Esclerosi Múltiple d’Almeria. La taxa era de 10 euros.

• La prova ha tingut caràcter circular i ha conclòs en el mateix lloc on ha començat, al costat del IES del Alquián. L’organització ha lliurat a cada participant una bossa del corredor, amb una samarreta commemorativa i diversos obsequis.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.almeria24h.com/noticia.php?noticia=14321

 

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

El concejal de Deportes de Almería, Juan José Alonso, ha dado esta mañana la salida en la III Carrera Popular de El Alquián, que estaba organizada por el Club Deportivo Espartanos, con la colaboración del Patronato Municipal de Deportes.

• La prueba ha contado con una gran participación, 500 corredores, en las categorías que contemplaba su normativa, desde sénior hasta veteranos ‘D’ y Local. Además, por vez primera, ha incorporado la ‘Carrera del Menor’, que se ha celebrado inmediatamente antes de la de los mayores y en la que han participado 150 niños.

• El evento no solo ha tenido un carácter popular, tal y como indica su nombre, sino también otro benéfico, y ha entregado un euro de cada inscripción a la Asociación de Esclerosis Múltiple de Almería. La tasa era de 10 euros.

• La prueba ha tenido carácter circular y ha concluido en el mismo lugar en el que ha comenzado, junto al IES de El Alquián. La organización ha entregado a cada participante una bolsa del corredor, con una camiseta conmemorativa y diversos obsequios.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.almeria24h.com/noticia.php?noticia=14321

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content