La vitamina D et protegiria de la artitritis i d’altres malalties relacionades amb el sistema immune, com l’esclerosi múltiple.La vitamina D te protegería de la artitritis y de otras enfermedades relacionadas con el sistema inmune, como la esclerosis múltiple.

Una teoria que explicaria la relació entre la malaltia i la llum solar és la diferència en els nivells de vitamina D que, produïda quan els raigs UV toquen la pell, podrien afectar les probabilitats de desenvolupar artritis reumatoide, cita la BBC.

Altres estudis ja han establert un vincle entre els nivells de vitamina D en malalties relacionades amb el sistema immune, com l’esclerosi múltiple.

El doctor Chris Deighton, president de la Societat Britànica de Reumatologia, diu que aquest era un estudi “interessant” que “ens dóna més pistes” sobre com el medi ambient pot afectar les possibilitats de tenir artritis reumatoide.

“No podem proposar que tothom prengui el sol tot el dia per protegir-se de l’artritis reumatoide, perquè els UV-B cremen i augmenta el risc de càncer de pell”, afegeix Deighton.

“Els tractaments que existeixen en reumatologia han transformat les vides dels pacients amb aquesta incapacitant malaltia, qualsevol cosa que augmenti el nostre coneixement serà benvinguda”.

Alan Silman, director mèdic de Arthritis Research UK, considera que fins ara els estudis no han mostrat la utilitat de la vitamina D en el tractament d’artritis reumatoide.

“Sabem que molta gent amb artritis té nivells baixos de vitamina D, i això té un efecte poderós en els tipus de cèl · lules que poden causar aquesta condició”, diu.

Substància | Deficiència

Científics han trobat que la vitamina D es relaciona amb mals immunològiques.

En curs

“Actualment estem realitzant investigacions per per descobrir si la vitamina D pot alterar la resposta agressiva del sistema immune en artritis reumatoide i convertir-los en una mica menys perjudicial o fins i tot protector”, apunta Alan Silman, director mèdic de Arthritis Research UK.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

 

http://yucatan.com.mx/imagen/elemento-protector

Una teoría que explicaría la relación entre la enfermedad y la luz solar es la diferencia en los niveles de vitamina D que, producida cuando los rayos UV tocan la piel, podrían afectar las probabilidades de desarrollar artritis reumatoide, cita la BBC.

Otros estudios ya han establecido un vínculo entre los niveles de vitamina D en enfermedades relacionadas con el sistema inmune, como la esclerosis múltiple.

El doctor Chris Deighton, presidente de la Sociedad Británica de Reumatología, dice que éste era un estudio “interesante” que “nos da más pistas” sobre cómo el medioambiente puede afectar las posibilidades de tener artritis reumatoide.

“No podemos proponer que todo el mundo tome el sol todo el día para protegerse de la artritis reumatoide, porque los UV-B queman y aumenta el riesgo de cáncer de piel”, agrega Deighton.

“Los tratamientos que existen en reumatología han transformado las vidas de los pacientes con esta incapacitante enfermedad, cualquier cosa que aumente nuestro conocimiento será bienvenida”.

Alan Silman, director médico de Arthritis Research UK, considera que hasta ahora los estudios no han mostrado la utilidad de la vitamina D en el tratamiento de artritis reumatoide.

“Sabemos que mucha gente con artritis tiene niveles bajos de vitamina D, y esto tiene un efecto poderoso en los tipos de células que pueden causar esta condición”, dice.

Sustancia | Deficiencia

Científicos han hallado que la vitamina D se relaciona con males inmunológicas.

En curso

“Actualmente estamos realizando investigaciones para para descubrir si la vitamina D puede alterar la respuesta agresiva del sistema inmune en artritis reumatoide y convertirlos en algo menos dañino o incluso protector”, apunta Alan Silman, director médico de Arthritis Research UK.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://yucatan.com.mx/imagen/elemento-protector

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content