D’investigació de la Universitat Queen Mary de Londres suggereix que els àcids grassos omega-3, que es troben en l’oli de peix, tenen el potencial per protegir els nervis de les lesions i ajuden a regenerar.   De investigación de la Universidad Queen Mary de Londres sugiere que los ácidos grasos omega-3, que se encuentran en el aceite de pescado, tienen el potencial para proteger los nervios de las lesiones y ayudan a regenerar.
Quan els nervis estan danyats a causa d’un accident o lesió, els pacients experimenten dolor, debilitat i paràlisi muscular que pot deixar als discapacitats, i les taxes de recuperació són pobres.

El nou estudi, publicat aquesta setmana en la revista Journal of Neuroscience , suggereix que els àcids grassos omega-3 podria jugar un paper important per accelerar la recuperació d’una lesió nerviosa.
L’estudi es va centrar en les cèl·lules nervioses perifèriques. Els nervis perifèrics són els nervis que transmeten senyals entre el cervell i la medul·la espinal, i la resta del cos.

Aquests nervis tenen la capacitat de regenerar-se, però, malgrat els avanços en les tècniques quirúrgiques, els pacients en general només tenen una bona recuperació quan la lesió és menor d’edat.
Els àcids grassos omega-3 són essencials per al creixement normal del cos i el desenvolupament i han estat àmpliament investigats pels seus beneficis per a la salut. A causa que el cos no pot produir àcids grassos omega-3 àcids grassos, que han de ser consumides en aliments com el peix blau.

En el nou estudi, els investigadors primer van mirar aïlladament cèl·lules de ratolí nervioses. Que simula el tipus de danys causats per accident o lesió, ja sigui per estiramiento de les cèl·lules o matar-los de gana d’oxigen. Tots dos tipus de danys va matar a un nombre significatiu de cèl·lules nervioses, sinó d’enriquiment amb omega-3 els àcids grassos en les cèl·lules els donava una protecció significativa i la disminució de la mort cel·lular.

A continuació els investigadors van estudiar els nervis ciáticos de ratolins. Van trobar que un alt nivell d’àcids grassos omega-3 els àcids grassos va ajudar a ratolins a recuperar-se de la lesió del nervi ciático major rapidesa i més plenament, i que els seus músculs eren menys propensos a danys en els nervis de residus següents.

La investigació va ser duta a terme per un grup liderat per Michael Adina-Tito, professor de neurociencia en Barts i The London School mèdic i líder del grup de Neurotrauma i neurodegeneración en el Centre de Neurociencias i el trauma, el Queen Mary, Universitat de Londres.

Ella va explicar que: “La nostra investigació prèvia ha demostrat que aquests àcids grassos podrien tenir efectes beneficiosos en una sèrie de malalties neurològiques. Aquest nou estudi suggereix que també podria tenir un paper en el tractament de lesions dels nervis perifèrics..

“Es necessita més treball, però la nostra investigació indica que els àcids grassos omega-3 pot protegir les cèl·lules nervioses danyades, la qual cosa és un primer pas crític en la recuperació neurològica d’èxit”.

Font: Medical News Today © MediLexicon International Ltd 2004-2012 (13/01/12)

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.msrc.co.uk/index.cfm?fuseaction=show&pageid=2479&CFID=4728623&CFTOKEN=30016981

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.softcatala.org/traductor

Cuando los nervios están dañados a causa de un accidente o lesión, los pacientes experimentan dolor, debilidad y parálisis muscular que puede dejar a los discapacitados, y las tasas de recuperación son pobres.

El nuevo estudio, publicado esta semana en la revista Journal of Neuroscience , sugiere que los ácidos grasos omega-3 podría jugar un papel importante para acelerar la recuperación de una lesión nerviosa.

El estudio se centró en las células nerviosas periféricas. Los nervios periféricos son los nervios que transmiten señales entre el cerebro y la médula espinal, y el resto del cuerpo.

Estos nervios tienen la capacidad de regenerarse, pero, a pesar de los avances en las técnicas quirúrgicas, los pacientes por lo general sólo tienen una buena recuperación cuando la lesión es menor de edad.

Los ácidos grasos omega-3 son esenciales para el crecimiento normal del cuerpo y el desarrollo y han sido ampliamente investigados por sus beneficios para la salud. Debido a que el cuerpo no puede producir ácidos grasos omega-3 ácidos grasos, que tienen que ser consumidas en alimentos como el pescado azul.

En el nuevo estudio, los investigadores primero miraron aisladamente células de ratón nerviosas. Que simula el tipo de daños causados ​​por accidente o lesión, ya sea por estiramiento de las células o matarlos de hambre de oxígeno. Ambos tipos de daños mató a un número significativo de células nerviosas, sino de enriquecimiento con omega-3 los ácidos grasos en las células les daba una protección significativa y la disminución de la muerte celular.

A continuación los investigadores estudiaron los nervios ciáticos de ratones. Encontraron que un alto nivel de ácidos grasos omega-3 los ácidos grasos ayudó a ratones a recuperarse de la lesión del nervio ciático mayor rapidez y más plenamente, y que sus músculos eran menos propensos a daños en los nervios de residuos siguientes.

La investigación fue llevada a cabo por un grupo liderado por Michael Adina-Tito, profesor de neurociencia en Barts y The London School médico y líder del grupo de Neurotrauma y neurodegeneración en el Centro de Neurociencias y el trauma, el Queen Mary, Universidad de Londres.

Ella explicó que: “Nuestra investigación previa ha demostrado que estos ácidos grasos podrían tener efectos beneficiosos en una serie de enfermedades neurológicas. Este nuevo estudio sugiere que también podría tener un papel en el tratamiento de lesiones de los nervios periféricos..

“Se necesita más trabajo, pero nuestra investigación indica que los ácidos grasos omega-3 puede proteger las células nerviosas dañadas, lo cual es un primer paso crítico en la recuperación neurológica de éxito”.

Fuente: Medical News Today © MediLexicon International Ltd 2004-2012 (13/01/12)

 

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

 

 

http://www.msrc.co.uk/index.cfm?fuseaction=show&pageid=2479&CFID=4728623&CFTOKEN=30016981

TRADUCIDO AUTOMÁTICAMENTE POR:
LA BARRA DE GOOGLE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content