S’editen mil exemplars a 5 euros per contribuir al finançament dels projectes de Ademo  Se editan mil ejemplares a 5 euros para contribuir a la financiación de los proyectos de Ademo

Ha tingut lloc aquesta tarda de dimarts la presentació del calendari solidari que un any més un grup de bombers del Servei d’Extinció d’Incendis de l’Ajuntament de Huelva ha realitzat, en aquesta ocasió, a favor de l’Associació d’Esclerosi Múltiple Huelva (Ademo).

L’acte, celebrat a la plaça de les Monges, ha comptat amb la presència de l’alcalde de Huelva. Pedro Rodríguez ha destacat “l’exemple de solidaritat que un cop més donen els bombers del Consistori que per tercer any consecutiu es presten per fer aquest calendari i amb això contribuir a les nombroses despeses que els familiars d’aquestes persones han de fer diàriament per la seva atenció i tractament “.

El primer regidor ha felicitat els efectius municipals que han participat en aquesta iniciativa i ha recordat també el programa solidari promogut per la Unitat Canina de Rescat del Servei d’Extinció d’Incendis per recaptar fons destinats a Haití amb un pessebre subaquàtic al Poliesportiu Andrés Estrada i la venda de polseres solidàries en els centres escolars.

El segon cap de Bombers, José Antonio creuen ha explicat que “per elaborar aquest calendari els bombers han prestat la seva imatge per als 12 mesos, realitzant diverses sessions fotogràfiques a càrrec de Miquel Àngel Prieto dins del Parc Municipal de Bombers i en alguns exteriors”. Així mateix, ha insistit en “la importància que aquesta iniciativa té per a les famílies d’aquests malalts, amb les quals ja col · laborem fa dos anys a través d’aquesta mateixa iniciativa”

El preu del calendari, en el qual també han col · laborat Hereus d’Ángel Muriel Santana, Ortopèdia Gordillo i impressions Gómez Alcalá, és de 5 euros i pot adquirir tant al Parc Municipal de Bombers com a la seu de l’Associació ‘Ademo’, en carrer Hèlix, 4.

Ademo va ser fundada l’any 1996 amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones afectades per esclerosi múltiple (EM) i malalties neurològiques similars. El 1999, va posar en marxa un centre de rehabilitació integral. Aquesta malaltia afecta més de 200 persones a la província de Huelva.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://huelvaya.es/2012/12/04/los-beneficios-de-la-venta-del-calendario-de-los-bomberos-de-huelva-seran-para-ayudar-a-la-asociacion-de-esclerosis-multiple/

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

Ha tenido lugar esta tarde del martes la presentación del calendario solidario que un año más un grupo de bomberos del Servicio de Extinción de Incendios del Ayuntamiento de Huelva ha realizado, en esta ocasión, a favor de la Asociación de Esclerosis Múltiple Onubense (Ademo).

El acto, celebrado en la plaza de las Monjas, ha contado con la presencia del alcalde de Huelva. Pedro Rodríguez ha destacado “el ejemplo de solidaridad que una vez más dan los bomberos del Consistorio que por tercer año consecutivo se prestan para hacer este calendario y con ello contribuir a los numerosos gastos que los familiares de estas personas tienen que hacer diariamente para su atención y tratamiento”.

El primer regidor ha felicitado a los efectivos municipales que han participado en esta iniciativa y ha recordado también el programa solidario promovido por la Unidad Canina de Rescate del Servicio de Extinción de Incendios para recaudar fondos destinados a Haití con un belén subacuático en el Polideportivo Andrés Estrada y la venta de pulseras solidarias en los centros escolares.

El segundo jefe de Bomberos, José Antonio Cruzán ha explicado que “para elaborar este calendario los bomberos han prestado su imagen para los 12 meses, realizándose varias sesiones fotográficas a cargo de Miguel Ángel Prieto dentro del Parque Municipal de Bomberos y en algunos exteriores”. Asimismo, ha insistido en “la importancia que esta iniciativa tiene para las familias de estos enfermos, con las que ya colaboramos hace dos años a través de esta misma iniciativa”

El precio del calendario, en el que también han colaborado Herederos de Ángel Muriel Santana, Ortopedia Gordillo e impresiones Gómez Alcalá, es de 5 euros y puede adquirirse tanto en el Parque Municipal de Bomberos como en la sede de la Asociación ‘Ademo’, en la calle Hélice, 4.

Ademo fue fundada en el año 1996 con el objetivo de mejorar la calidad de vida de las personas afectadas por Esclerosis Múltiple (EM) y enfermedades neurológicas similares. En 1999, puso en marcha un centro de rehabilitación integral. Esta enfermedad afecta a más de 200 personas en la provincia de Huelva.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://huelvaya.es/2012/12/04/los-beneficios-de-la-venta-del-calendario-de-los-bomberos-de-huelva-seran-para-ayudar-a-la-asociacion-de-esclerosis-multiple/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content