Sant Damià i Barris es reuneixen amb l’Associació d’Esclerosi Múltiple per proposar-les seves iniciatives.

San Damián y Barrios se reúnen con la Asociación de Esclerosis Múltiple para proponerle sus iniciativas.

Els candidats del Partit Popular al Congrés i Senat per la província de Zamora, José María Barris i Clara Sant Damià , han mantingut avui una reunió amb representants de la Associació Zamorana d’Esclerosi Múltiple (AZDEM) , als qui han traslladat que realitzaran una campanya ” constructiva i en positiu, centrada en els problemes reals de les persones i les seves solucions concretes “.

Els exparlamentaris populars han destacat la tasca que realitza AZDEM des de 1996 “en favor dels drets de les persones que formen part d’aquest col·lectiu”, amb iniciatives tan recents com la Cursa Popular del Cèrcol de Zamora , destinada a recaptar fons per al funcionament de l’associació.

Finalment, els candidats han exposat que “l’atenció a les persones i al seu futur és la mentalitat que caracteritza i inspira al Partit Popular, davant d’altres formacions que pretenen arrasar amb tots els èxits que ha obtingut el país en les últimes dècades”. A més, han apuntat que la seva formació “aposta per superar la actitud del veto i de l’exclusió mostrada per la resta dels partits polítics durant aquests últims mesos infructuosos per a Espanya i per als espanyols”.

Los candidatos del Partido Popular al Congreso y Senado por la provincia de Zamora, José María Barrios y Clara San Damián, han mantenido hoy una reunión con representantes de la Asociación Zamorana de Esclerosis Múltiple (AZDEM), a quienes han trasladado que realizarán una campaña “constructiva y en positivo, centrada en los problemas reales de las personas y sus soluciones concretas”.

Los exparlamentarios populares han destacado la labor que realiza AZDEM desde 1996 “en favor de los derechos de las personas que forman parte de este colectivo”, con iniciativas tan recientes como la Carrera Popular del Cerco de Zamora, destinada a recaudar fondos para el funcionamiento de la asociación.

Por último, los candidatos han expuesto que “la atención a las personas y a su futuro es la mentalidad que caracteriza e inspira al Partido Popular, frente a otras formaciones que pretenden arrasar con todos los logros que ha obtenido el país en las últimas décadas”. Además, han apuntado que su formación “apuesta por superar la actitud del veto y de la exclusión mostrada por el resto de los partidos políticos durante estos últimos meses infructuosos para España y para los españoles”

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.laopiniondezamora.es/zamora/2016/06/07/candidatos-pp-exclusion-veto-partidos/930922.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.laopiniondezamora.es/zamora/2016/06/07/candidatos-pp-exclusion-veto-partidos/930922.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content