El tractament amb fingolimod manté els seus efectes positius en el tractament de l’esclerosi múltiple (EM) als dos anys, segons es desprèn de les dades d’un estudi que es publica avui en Arxivis of Neurology. Els resultats confirmen els ja recaptats amb aquest tractament oral de la malaltia neurodegenerativa.   El tratamiento con fingolimod mantiene sus efectos positivos en el tratamiento de la esclerosis múltiple (EM) a los dos años, según se desprende de los datos de un estudio que se publica hoy en Archives of Neurology. Los resultados refrendan los ya recabados con este tratamiento oral de la enfermedad neurodegenerativa.

En l’estudi Freedoms (acrònim anglès d’Investigació de l’avaluació dels efectes de la teràpia oral diària en l’esclerosi múltiple), es van incloure 1.272 pacients de tothom; els malalts van rebre 0,5 mg de fingolimod, 1,25 mg o bé placebo, una vegada al dia. El fàrmac és el primer de la família de moduladors del receptor de S1P (S1PR)
recentment aprovat per al tractament de l’esclerosi múltiple recurrent, en una dosi diària de 0,5 mg.

Les alteracions de l’EM es van confirmar mitjançant diagnòstic per imatge, que va revelar lesions extenses a la regió T1 o un dany incipient a l’àrea T2.

Ernst-Willhelm Radue, del Centre d’Anàlisi d’Imatge Mèdica a l’Hospital Universitari de Basilea (Suïssa), és l’autor principal de l’estudi, on es demostra que la dosi de 0,5 mg de fingolimod “va reduir de forma significativa” la pèrdua de volum cerebral al llarg de l’assaig, pel que fa al placebo. L’atròfia cerebral es considera un element per mesurar la progressió d’aquesta malaltia.

“Els efectes antiinflamatorios d’aquesta teràpia oral, malgrat les noves lesions mostrades per les ressonàncies en zones T2, van ser evidents des dels sis mesos de tractament, i es van mantenir durant dos anys. Prop de la meitat dels pacients que van rebre la teràpia amb fingolimod no van desenvolupar noves lesions inflamatorias durant els dos anys de l’estudi clínic, comparats amb el 21 per cent dels malalts als quals es va administrar placebo”, conclou Radue.

 

 

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.dmedicina.com/enfermedades/neurologicas/actualidad/efectos-beneficiosos-fingolimod-en-em-persisten-dos-anos

 

 

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext

  En el estudio Freedoms (acrónimo inglés de Investigación de la evaluación de los efectos de la terapia oral diaria en la esclerosis múltiple), se incluyeron 1.272 pacientes de todo el mundo; los enfermos recibieron 0,5 mg de fingolimod, 1,25 mg o bien placebo, una vez al día. El fármaco es el primero de la familia de moduladores del receptor de S1P (S1PR) recientemente aprobado para el tratamiento de la esclerosis múltiple recurrente, en una dosis diaria de 0,5 mg.
Las alteraciones de la EM se confirmaron mediante diagnóstico por imagen, que reveló lesiones extensas en la región T1 o un daño incipiente en el área T2.

Ernst-Willhelm Radue, del Centro de Análisis de Imagen Médica en el Hospital Universitario de Basilea (Suiza), es el autor principal del estudio, donde se demuestra que la dosis de 0,5 mg de fingolimod “redujo de forma significativa” la pérdida de volumen cerebral a lo largo del ensayo, con respecto al placebo. La atrofia cerebral se considera un elemento para medir la progresión de esta enfermedad.

“Los efectos antiinflamatorios de esta terapia oral, a pesar de las nuevas lesiones mostradas por las resonancias en zonas T2, fueron evidentes desde los seis meses de tratamiento, y se mantuvieron durante dos años. Cerca de la mitad de los pacientes que recibieron la terapia con fingolimod no desarrollaron nuevas lesiones inflamatorias durante los dos años del estudio clínico, comparados con el 21 por ciento de los enfermos a los que se administró placebo”, concluye Radue.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.dmedicina.com/enfermedades/neurologicas/actualidad/efectos-beneficiosos-fingolimod-en-em-persisten-dos-anos 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content