L’associació d’afectats anuncia el compromís de la Gerència de Salut
Amb més de 400 afectats en León, els malalts d’esclerosi múltiple explicaran «després de l’estiu» amb una «consulta monogràfica», segons va desvetllar ahir la presidenta de l’associació lleonesa d’afectats, Carmen Cap, qui va assenyalar que el compromís va ser adquirit pel gerent de l’àrea de salut en León, Carlos Díez de Baldeón, en presència del «cap del servei de neurologia de l’Hospital».La asociación de afectados anuncia el compromiso de la Gerencia de Salud.Con más de 400 afectados en León, los enfermos de esclerosis múltiple contarán «después del verano» con una «consulta monográfica», según desveló ayer la presidenta de la asociación leonesa de afectados, Carmen Cabo, quien señaló que el compromiso fue adquirido por el gerente del área de salud en León, Carlos Díez de Baldeón, en presencia del «jefe del servicio de neurología del Hospital».

«Esperem comptar amb entre 2 i 3 neuròlegs que s’encarreguin de forma específica de l’atenció a aquests pacients perquè no hagin de rotar», va detallar la portaveu del col·lectiu, qui va subratllar les especials necessitats d’atenció dels afectats, sobretot durant els brots, que els converteixen en dependents totals.

L’assoliment de la consulta serveix per «anar donant passos» en l’atenció de l’esclerosis múltiples, els pacients de les quals reivindiquen des de fa anys la necessitat de crear una unitat hospitalària. Avanços que Cap va agrair als responsables de Sanitat en León i que espera que es facin realitat una vegada que finalitzi el mes d’agost, quan es compleix el 15 aniversari de la creació de l’Associació Lleonesa d’Esclerosi Múltiple (Aldem), que recentment ha aconseguit la catalogació com a entitat sanitària.

L’homologació obre les portes a Aldem per a «la signatura de convenis amb el Sacyl» que augmentin les seves prestacions per a l’atenció individualitzada i als seus domicilis als més de 324 associats. Una ajuda més important si cap amb la situació de retallada que han aplicat «les obres socials» de les entitats bancàries, que fins ara eren la seva sustenció.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.diariodeleon.es/noticias/leon/los-enfermos-de-esclerosis-multiple-esperan-lograr-una-consulta-especifica_704784.html

 

 

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext

 «Esperamos contar con entre 2 y 3 neurólogos que se encarguen de forma específica de la atención a estos pacientes para que no tengan que rotar», detalló la portavoz del colectivo, quien subrayó las especiales necesidades de atención de los afectados, sobre todo durante los brotes, que los convierten en dependientes totales.

El logro de la consulta sirve para «ir dando pasos» en la atención de la esclerosis múltiples, cuyos pacientes reivindican desde hace años la necesidad de crear una unidad hospitalaria. Avances que Cabo agradeció a los responsables de Sanidad en León y que espera que se hagan realidad una vez que finalice el mes de agosto, cuando se cumple el 15 aniversario de la creación de la Asociación Leonesa de Esclerosis Múltiple (Aldem), que recientemente ha conseguido la catalogación como entidad sanitaria.

La homologación abre las puertas a Aldem para «la firma de convenios con el Sacyl» que aumenten sus prestaciones para la atención individualizada y en sus domicilios a los más de 324 asociados. Una ayuda más importante si cabe con la situación de recorte que han aplicado «las obras sociales» de las entidades bancarias, que hasta ahora eran su sustento.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.diariodeleon.es/noticias/leon/los-enfermos-de-esclerosis-multiple-esperan-lograr-una-consulta-especifica_704784.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content