Un estudi, publicat en Canadian Medical Association Journal, ha demostrat que el consum de cànnabis durant uns pocs dies va alleujar l’espasticidad muscular en 30 pacients amb esclerosi múltiple (EM). Un estudio, publicado en Canadian Medical Association Journal, ha demostrado que el consumo de cannabis durante unos pocos días alivió la espasticidad muscular en 30 pacientes con esclerosis múltiple (EM).

L’estudi va incloure a pacients amb EM i espasticidad muscular que no responien als fàrmacs tradicionals. S’aleatorizó als pacients a fumar cànnabis o un placebo amb la mateixa forma, olor i sabor, però sense l’ingredient actiu (THC). Cada pacient va fumar una vegada al dia durant tres dies. Abans i després de cada vegada, un observador independent va avaluar l’espasticidad muscular dels participants. En general, els nivells d’espasticidad van disminuir una mitjana de 2,74 punts en una escala de 24 punts amb el cànnabis i no van variar amb el placebo (p < 0,0001). El tractament també va reduir la puntuació de dolor en una escala analògica visual una mitjana de 5,28 punts més que el placebo (p = 0,008), així com una mitjana de 8,67 punts (p = 0,003) en el Pastureu Auditory Serial Addition Test

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.revneurol.com/sec/RSS/noticiaImprimir.php?id=3546

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext

El estudio incluyó a pacientes con EM y espasticidad muscular que no respondían a los fármacos tradicionales. Se aleatorizó a los pacientes a fumar cannabis o un placebo con la misma forma, olor y sabor, pero sin el ingrediente activo (THC). Cada paciente fumó una vez al día durante tres días. Antes y después de cada vez, un observador independiente evaluó la espasticidad muscular de los participantes. En general, los niveles de espasticidad disminuyeron una media de 2,74 puntos en una escala de 24 puntos con el cannabis y no variaron con el placebo (p < 0,0001). El tratamiento también redujo la puntuación de dolor en una escala analógica visual una media de 5,28 puntos más que el placebo (p = 0,008), así como una media de 8,67 puntos (p = 0,003) en el Paced Auditory Serial Addition Test.

 

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.revneurol.com/sec/RSS/noticiaImprimir.php?id=3546

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content