Un estudi d’exploració ocular de baix cost que pren només cinc minuts pot avaluar amb precisió la quantitat de dany cerebral en les persones amb el trastorn autoimmune esclerosi múltiple (EM) , i ofereix pistes sobre la rapidesa amb que la malaltia progressa, segons els resultats de dos estudis del Johns Hopkins.Un estudio de exploración ocular de bajo costo que toma tan solo cinco minutos puede evaluar con precisión la cantidad de daño cerebral en las personas con el trastorno autoinmune esclerosis múltiple (EM), y ofrece pistas acerca de la rapidez con que la enfermedad progresa, según los resultados de dos estudios del Johns Hopkins.

Segons el professor de neurologia de la Universitat Johns Hopkins School of Medicina i autor líder dels estudis descrits, l’ull és la finestra al cervell i en mesurar què tan saludable és l’ull, es pot determinar què tan saludable és el cervell.

Les exploracions oculars no són costoses, són molt segures, i són àmpliament utilitzades en oftalmologia, i ara que hi ha evidència del seu valor predictiu en l’EM, els investigadors creuen que podran ser molt útils, usant aquesta eina quantitativa nova per saber més sobre la progressió de la malaltia, incloent el dany als nervis i l’atròfia cerebral .

L’equip d’investigació va utilitzar tomografies de coherència òptica (OCT) per explorar els nervis profunds a la part posterior de l’ull, utilitzant un programari especial capaç d’avaluar les capes prèviament incommensurables del teixit de la retina sensible a la llum. L’anàlisi no utilitza radiació perjudicial i costa una desena part d’una ressonància magnètica . El programari estarà àmpliament disponible comercialment en breu.

Aquestes troballes podrien canviar com els investigadors s’enfoquen sobre l’EM, sospitada de ser causada perquè el sistema immune ataca erròniament la proteïna greix que aïlla els nervis.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://blogdefarmacia.com/los-ojos-son-las-verdaderas-ventanas-del-cerebro/

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

Según el profesor de neurología de la Universidad Johns Hopkins School of Medicina y autor líder de los estudios descritos, el ojo es la ventana al cerebro y al medir qué tan saludable es el ojo, se puede determinar qué tan saludable es el cerebro.

Las exploraciones oculares no son costosas, son muy seguras, y son ampliamente utilizadas en oftalmología, y ahora que existe evidencia de su valor predictivo en la EM, los investigadores creen que podrán ser sumamente útiles, usando esta herramienta cuantitativa nueva para saber más sobre la progresión de la enfermedad, incluyendo el daño a los nervios y la atrofia cerebral.

El equipo de investigación utilizó tomografías de coherencia óptica (OCT) para explorar los nervios profundos en la parte posterior del ojo, utilizando un software especial capaz de evaluar las capas previamente inconmensurables del tejido de la retina sensible a la luz. El análisis no utiliza radiación perjudicial y cuesta una décima parte de una resonancia magnética. El software estará ampliamente disponible comercialmente en breve.

Estos hallazgos podrían cambiar cómo los investigadores se enfocan sobre la EM, sospechada de ser causada porque el sistema inmune ataca erróneamente la proteína grasa que aísla los nervios.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://blogdefarmacia.com/los-ojos-son-las-verdaderas-ventanas-del-cerebro/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content