Campanyes de sensibilització a ONGs Servei de comunicació i difusió.Campañas de sensibilización a ONGs Servicio de comunicación y difusión

Per cinquè any consecutiu Forum Sport i la Fundació Basca d’Esclerosi Múltiple Eugenia Epalza posen en marxa la campanya de “Embolcall Solidari” per recaptar fons en la lluita de l’esclerosi múltiple.

Tots aquells que ho desitgin a les botigues Forum Sport Artea, Bilbondo i Campuzano a Biscaia; Forum Sport Garbera i Urbil en Guipuzkoa, i FS Boulevard a Vitòria els voluntaris de la Fundació Basca Esclerosi Múltiple els envoltaran seus regal a canvi d’1 euro simbòlic i així ajudaran a finançar els serveis de rehabilitació i socials que la Fundació EM ofereix als afectats per aquesta malaltia neurològica, necessaris per millorar la seva qualitat de vida. Es tracta d’una important contribució que es dirigeix ​​a la lluita contra la que actualment constitueix la segona causa de discapacitat entre els joves per darrere dels accidents de trànsit.

Aquesta iniciativa solidària, molt ben acollida pels clients de Forum Sport, obté cada any millors resultats, esperem també en aquesta edició seguir superant les xifres de la recaptació.

Forum Sport és present en 10 comunitats autònomes amb un total de 38 botigues, té 2 outlets i la botiga en línia (www.forumsport.com), donant feina a més de 800 treballadors.

FORUM SPORT és una de les principals firmes especialitzades en la venda de material esportiu, que va néixer el 1991 de la mà dels esportistes Miguel Indurain, Marino Lejarreta i Genar Andrinua. El seu objectiu és oferir als clients en cada categoria esportiva un ampli assortiment de producte de marques líders al millor preu del mercat a través d’una atenció especialitzada.

La societat compta amb la participació de GRUPO EROSKI, líder en el seu sector, que amb la seva experiència, solidesa empresarial i valors socials aporta a aquest projecte el coneixement i suport necessari per afrontar amb garanties els reptes de futur. El accionariat es completa amb els propis treballadors de FORUM SPORT. A través de la societat GESPAFORUM participen en la gestió de l’empresa.

DADES DE L’ESCLEROSI MÚLTIPLE

L’Esclerosi Múltiple és la malaltia neurològica més freqüent entre adults joves, es diagnostica habitualment entre els 18 i els 35 anys.
Afecta més a dones que a homes.
És la segona causa de discapacitat en persones joves, per darrere dels accidents de trànsit.
És una malaltia crònica, que pot donar lloc a seqüeles que limiten la qualitat de vida, pel que té un gran impacte social i laboral.
NO és una malaltia contagiosa. NO es pot prevenir. NO és mortal.

Els símptomes més comuns són:
Trastorns sensitius, de l’equilibri i de la parla.
Tremolors, debilitat dels membres i en casos més greus paràlisi dels mateixos.
Espasticitat, alteracions urològiques, vertigen, fatiga, formigueig i alteracions visuals.

2.200 persones pateixen esclerosi múltiple a Euskadi

46.000 persones a l’Estat tenen EM.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE

 http://www.noticiaspress.es/2012/12/envoltorio-solidario-para-recaudar-fondos-en-la-lucha-de-la-esclerosis-multiple-en-bizkaia/

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

Por quinto año consecutivo Forum Sport y la Fundación Vasca de Esclerosis Múltiple Eugenia Epalza ponen en marcha la campaña de “Envoltorio Solidario” para recaudar fondos en la lucha de la esclerosis múltiple.

Todos aquellos que lo deseen en las tiendas Forum Sport Artea, Bilbondo y Campuzano en Bizkaia; Forum Sport Garbera y Urbil en Guipuzkoa; y FS Boulevard en Vitoria los voluntarios de la Fundación Vasca Esclerosis Múltiple les envolverán sus regalo a cambio de 1 euro simbólico y así ayudarán a financiar los servicios de rehabilitación y sociales que la Fundación EM ofrece a los afectados por esta enfermedad neurológica, necesarios para mejorar su calidad de vida. Se trata de una importante contribución que se dirige a la lucha contra la que en la actualidad constituye la segunda causa de discapacidad entre los jóvenes por detrás de los accidentes de tráfico.

Esta iniciativa solidaria, muy bien acogida por los clientes de Forum Sport, obtiene cada año mejores resultados, esperamos también en esta edición seguir superando las cifras de la recaudación.

Forum Sport está presente en 10 comunidades autónomas con un total de 38 tiendas, cuenta con 2 outlets y la tienda on-line (www.forumsport.com), dando empleo a más de 800 trabajadores.

FORUM SPORT es una de las principales firmas especializadas en la venta de material deportivo, que nació en 1991 de la mano de los deportistas Miguel Indurain, Marino Lejarreta y Genar Andrinua. Su objetivo es ofrecer a los clientes en cada categoría deportiva un amplio surtido de producto de marcas líderes al mejor precio del mercado a través de una atención especializada.

La sociedad cuenta con la participación del GRUPO EROSKI, líder en su sector, que con su experiencia, solidez empresarial y valores sociales aporta a este proyecto el conocimiento y respaldo necesario para afrontar con garantías los retos de futuro. El accionariado se completa con los propios trabajadores de FORUM SPORT. A través de la sociedad GESPAFORUM participan en la gestión de la empresa.

DATOS DE LA ESCLEROSIS MÚLTIPLE

La Esclerosis Múltiple es la enfermedad neurológica más frecuente entre adultos jóvenes, se diagnostica habitualmente entre los 18 y los 35 años.
Afecta más a mujeres que a hombres.
Es la segunda causa de discapacidad en personas jóvenes, por detrás de los accidentes de tráfico.
Es una enfermedad crónica, que puede dar lugar a secuelas que limitan la calidad de vida, por lo que tiene un gran impacto social y laboral.
NO es una enfermedad contagiosa. NO se puede prevenir. NO es mortal.

Los síntomas más comunes son:
Trastornos sensitivos, del equilibrio y del habla.
Temblores, debilidad de los miembros y en casos más graves parálisis de los mismos.
Espasticidad, alteraciones urológicas, vértigo, fatiga, hormigueos y alteraciones visuales.

2.200 personas padecen Esclerosis Múltiple en Euskadi

46.000 personas en el Estado tienen EM.

 INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.noticiaspress.es/2012/12/envoltorio-solidario-para-recaudar-fondos-en-la-lucha-de-la-esclerosis-multiple-en-bizkaia/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content