Un assaig clínic a tot el món és a punt d’engegar-se en Perth per determinar el paper de la vitamina D en la prevenció de l’esclerosi múltiple (EM) El judici de quatre anys està sent encapçalat pel neuròleg local prominent i 2012 d’Austràlia Occidental de l’Any en el camp dels negocis i professions, Bill Carroll, de l’Hospital Sir Charles Gairdner.   Un ensayo clínico en todo el mundo está a punto de ponerse en marcha en Perth para determinar el papel de la vitamina D en la prevención de la esclerosis múltiple (EM) El juicio de cuatro años está siendo encabezado por el neurólogo local prominente y 2012 de Australia Occidental del Año en el campo de los negocios y profesiones, Bill Carroll, del Hospital Sir Charles Gairdner.

La Societat d’Esclerosi Múltiple d’Austràlia Occidental (MSWA), que contribueix gairebé $ 1,1 milions per al judici $ 2.5 milions, va dir que 290 pacients d’Austràlia i Nova Zelanda que havien experimentat símptomes d’un primer episodi d’esclerosi múltiple serien reclutats per a l’estudi.

El professor Carroll va dir que al voltant del 80 per cent de les persones que van sofrir un primer atac d’esclerosi múltiple van tenir símptomes similars als quals van a experimentar en un segon episodi o mostraran més activitat de la malaltia.

“En aquest assaig de prevenció que anem a donar als pacients, donarem tres diferents nivells de vitamina D , mentre que a uns altres se’ls donarà placebo “, va dir el professor Carroll.

“Volem investigar si existeix una correlació entre els nivells d’un pacient de vitamina D en sang i la prevenció de l’activitat de la malaltia, que podem controlar amb IRM (imatges per Ressonància Magnètica).”

Va dir que la relació entre la vitamina D i la malaltia inflamatoria semblava fort, amb un estudi de 2008 que confirma una incidència significativament major de l’EM en els llocs més allunyats de l’equador, on hi havia menys llum solar.
“Les variacions en els gens que participen en el metabolisme de la vitamina D també han estat implicats en la susceptibilitat a l’EM, i la deficiència de vitamina D també s’ha demostrat que s’associa amb una major taxa de recaigudes en persones amb EM establerta”, va dir el professor Carroll.

El director executiu de Marcus Stafford i MSWA van dir que actualment no existeixen evidències científiques per prevenir el desenvolupament de l’EM.

“És per això que aquest estudi és tan important”, va di el professor Carroll .

Font: Notícies 9 © 1997-2012 Microsoft i els seus proveïdors (05/07/12)

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.msrc.co.uk/index.cfm?fuseaction=show&pageid=2479&CFID=4728623&CFTOKEN=30016981

 

 

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext

La Sociedad de Esclerosis Múltiple de Australia Occidental (MSWA), que contribuye casi $ 1,1 millones para el juicio $ 2.5 millones, dijo que 290 pacientes de Australia y Nueva Zelanda que habían experimentado síntomas de un primer episodio de esclerosis múltiple serían reclutados para el estudio.

El profesor Carroll dijo que alrededor del 80 por ciento de las personas que sufrieron un primer ataque de esclerosis múltiple tuvieron síntomas similares a los que van a experimentar en un segundo episodio o mostrarán más actividad de la enfermedad.

“En este ensayo de prevención que vamos a dar a los pacientes, daremos tres diferentes niveles de vitamina D , mientras que a otros se les dará  placebo “, dijo el profesor Carroll.

“Queremos investigar si existe una correlación entre los niveles de un paciente de vitamina D en sangre y la prevención de la actividad de la enfermedad, que podemos controlar con IRM (imágenes por Resonancia Magnética).”

Dijo que la relación entre la vitamina D y la enfermedad inflamatoria parecía fuerte, con un estudio de 2008 que confirma una incidencia significativamente mayor de la EM en los lugares más alejados del ecuador, donde había menos luz solar.

“Las variaciones en los genes que participan en el metabolismo de la vitamina D también han sido implicados en la susceptibilidad a la EM, y la deficiencia de vitamina D también se ha demostrado que se asocia con una mayor tasa de recaídas en personas con EM establecida”, dijo el profesor Carroll.

El director ejecutivo de Marcus Stafford y MSWA dijeron que actualmente no existen  evidencias científicas para prevenir el desarrollo de la EM.

“Es por eso que este estudio es tan importante”, dijo el profesor Carroll.

Fuente: Noticias 9 © 1997-2012 Microsoft y sus proveedores (05/07/12)

 

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.msrc.co.uk/index.cfm?fuseaction=show&pageid=2479&CFID=4728623&CFTOKEN=30016981

 

 

TRADUCIDO AUTOMÁTICAMENTE POR:
LA BARRA DE GOOGLE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content