“La música solidària és un camí per afrontar un dels grans reptes que té la nostra societat”.    “La música solidaria es un camino para afrontar uno de los grandes retos que tiene nuestra sociedad”.

Com ja molts de vosaltres sabeu, LA LLAR ha signat un conveni de col·laboració amb GAEM que consisteix a llançar la plataforma Full de ruta cap a la curació de l’Esclerosi Múltiple, una iniciativa que s’impulsa amb l’objectiu de promoure un programa nou la finalitat del qual és finançar projectes d’investigació que cobreixin totes les etapes cap a la curació.

Per a això, GAEM ha organitzat el proper 11 de novembre la tercera edició del concert benèfic del ESCLEROCK a la Sala Pau Casals de l’Auditori de Barcelona.

L’acte començarà a les 21:00 hores, participant talents musicals catalans com són Patxi Leiva, Boxets, Mon Sogues, Els Catarres i Gossos

Como  ya muchos de vosotros sabéis, LA LLAR ha firmado un convenio de colaboración con GAEM   que consiste en lanzar  la plataforma Hoja de Ruta hacia la curación de la Esclerosis Múltiple, una iniciativa que se impulsa con el objetivo de promover un programa novedoso cuya finalidad es financiar proyectos de investigación que cubran todas las etapas hacia la curación.

Para ello, GAEM ha organizado el próximo 11 de noviembre la tercera edición del concierto benéfico del ESCLEROCK en la Sala Pau Casals del Auditorio de Barcelona.

El acto empezará  a  las 21:00 horas, participando talentos musicales catalanes como son  Patxi Leiva,  Boxets, Mon Sogas, Els Catarres i Gossos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content