L’esclerosi múltiple afecta principalment a les persones d’entre 20 i 40 anys d’edat, és a dir, en etapa productiva. El diagnòstic d’aquesta malaltia és molt complex i s’estableix solament després d’una revisió detallada, en conjunt amb la història clínica, proves de ressonància magnètica i l’anàlisi de líquid cefaloraquidi.  La esclerosis múltiple afecta principalmente a las personas de entre 20 y 40 años de edad, es decir, en etapa productiva. El diagnóstico de esta enfermedad es muy complejo y se establece solamente después de una revisión detallada, en conjunto con la historia clínica, pruebas de resonancia magnética y el análisis de líquido cefalorraquídeo.

Aquest patiment és una malaltia autoinmune que provoca que les defenses actuïn en contra del sistema nerviós central, la qual cosa causa inflamació aguda i destrucció de la mielina que protegeix a l’axón de la neurona.

Les lesions neuronals són irreversibles i es manifesten amb símptomes de debilitat, alteracions en la sensibilitat, ceguesa temporal, cansament extrem i la pèrdua del control d’esfínters, entre uns altres.

En els últims anys, la prevalença de la malaltia a Mèxic s’ha duplicat i s’estima que existeixen més de 20 mil persones que sofreixen esclerosi múltiple actualment.

La majoria dels pacients afectats està en la tercera dècada de vida, la qual cosa converteix a l’esclerosi múltiple en la primera causa de discapacitat no traumàtica en homes joves i afecta greument la seva qualitat de vida, asseguren especialistes.

Sobre les alternatives per als pacients amb esclerosi múltiple, existeixen tractaments modificadors de la malaltia que regulen el sistema immunològic i redueixen la incidència de lesions neuronals.

A més, és necessari complementar aquests tractaments amb una teràpia de rehabilitació integral i comptar amb revisions periòdiques a càrrec un especialista en aquest tipus de patiments.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.elsiglodedurango.com.mx/noticia/387020.esclerosis-afecta-a-personas-en-edad-producti.html

 

 

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext

Este padecimiento es una enfermedad autoinmune que provoca que las defensas actúen en contra del sistema nervioso central, lo cual causa inflamación aguda y destrucción de la mielina que protege al axón de la neurona.

Las lesiones neuronales son irreversibles y se manifiestan con síntomas de debilidad, alteraciones en la sensibilidad, ceguera temporal, cansancio extremo y la pérdida del control de esfínteres, entre otros.

En los últimos años, la prevalencia de la enfermedad en México se ha duplicado y se estima que existen más de 20 mil personas que sufren esclerosis múltiple actualmente.

La mayoría de los pacientes afectados está en la tercera década de vida, lo que convierte a la esclerosis múltiple en la primera causa de discapacidad no traumática en hombres jóvenes y afecta gravemente su calidad de vida, aseguran especialistas.

Sobre las alternativas para los pacientes con esclerosis múltiple, existen tratamientos modificadores de la enfermedad que regulan el sistema inmunológico y reducen la incidencia de lesiones neuronales.

Además, es necesario complementar dichos tratamientos con una terapia de rehabilitación integral y contar con revisiones periódicas a cargo un especialista en este tipo de padecimientos.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.elsiglodedurango.com.mx/noticia/387020.esclerosis-afecta-a-personas-en-edad-producti.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content