Quins han estat les notícies sobre esclerosi múltiple que més us han interessat durant 2012? Des de redpacientes us fem un resum perquè recordeu o descobriu els més destacat d’aquest any en la comunitat, formada ja per més de 750 membres. Vols tu també participar en ella? Endavant.¿Cuáles han sido las noticias sobre esclerosis múltiple que más os han interesado durante 2012? Desde redpacientes os hacemos un resumen para que recordéis o descubráis los más destacado de este año en la comunidad, formada ya por más de 750 miembros. ¿Quieres tú también participar en ella? Adelante

Sens dubte dos estudis han concentrat la vostra atenció durant aquest any:

Però també us han interessat altres temes, sobretot, notícies relacionades amb diferents tractaments. Per exemple, el vídeo on el Dr. Xavier Montalbán i la Dra. Celia Oreja expliquen què és el fingolimod, com actua, quan s’utilitza ; o la consideració, per part de l’EMA, de noves teràpies per a l’esclerosi múltiple remitent recurrent.

Finalment, destacat ha estat el nombre de visites que ha aconseguit el curtmetratge “La sexualitat i l’embaràs amb l’esclerosi múltiple” creat per la Plataforma Europea d’Esclerosi Múltiple. Aquí ho teniu de nou:
http://www.youtube.com/watch?v=HlFoPNVxMXg&feature=player_embedded

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

 

http://redpacientes.com/social/posts/view/42850

 Sin duda dos estudios han concentrado vuestra atención durante este año:

 Pero también os han interesado otros temas, sobre todo, noticias relacionadas con distintos tratamientos. Por ejemplo, el vídeo donde el Dr. Xavier Montalbán y la Dra. Celia Oreja explican qué es el fingolimod, cómo actúa, cuándo se utiliza ; o la consideración, por parte de la EMA, de nuevas terapias para la esclerosis múltiple remitente recurrente.

 Por último, destacado ha sido el número de visitas que ha conseguido el cortometraje “La sexualidad y el embarazo con la esclerosis múltiple” creado por la Plataforma Europea de Esclerosis Múltiple. Aquí lo tenéis de nuevo.
http://www.youtube.com/watch?v=HlFoPNVxMXg&feature=player_embedded

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://redpacientes.com/social/posts/view/42850

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content