El diagnòstic de l’esclerosi múltiple (EM) és un repte fins i tot per als neuròlegs experimentats. Aquesta malaltia autoimmune té molts símptomes i poques vegades es presenta un quadre clínic uniforme.  El diagnóstico de la esclerosis múltiple (EM) es un reto incluso para los neurólogos experimentados. Esta enfermedad autoinmune tiene muchos síntomas y rara vez se presenta un cuadro clínico uniforme.

Noves troballes científics sobre la resposta immune involucrats en l’EM podria ara ajudar a millorar el diagnòstic d’aquesta malaltia. Els científics que analitzen la sang dels pacients amb EM han descobert anticossos que ataquen a un canal de potassi específic a la membrana cel · lular. Els canals de potassi juguen un paper important en la transmissió d’impulsos als músculs i les cèl · lules nervioses i és precisament aquests processos que s’inhibeixen en pacients amb EM.

 

 

 

http://www.datoanuncios.org/?a=38939

 

 

 

 

 

 

  Nuevos hallazgos científicos sobre la respuesta inmune involucrados en la EM podría ahora ayudar a mejorar el diagnóstico de esta enfermedad. Los científicos que analizan la sangre de los pacientes con EM han descubierto anticuerpos que atacan a un canal de potasio específico en la membrana celular. Los canales de potasio juegan un papel importante en la transmisión de impulsos a los músculos y las células nerviosas y es precisamente estos procesos que se inhiben en pacientes con EM.

 

http://www.datoanuncios.org/?a=38939

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content