El col · lectiu comarcal celebra el seu sopar benèfic per recaptar fons.  El colectivo comarcal celebra su cena benéfica para recaudar fondos.

El club esportiu de petanca de Miraflores ha lliurat a l’Associació d’Esclerosi Múltiple del Camp de Gibraltar un xec de 1.462 euros corresponent a la recaptació del campionat solidari realitzat el passat diumenge 14 d’octubre.

 El col · lectiu, que ahir a la nit també va celebrar el seu sopar benèfic per recaptar més fons, va agrair l’ajuda econòmica que servirà per continuar prestant atenció als malalts. Durant l’acte de lliurament el col · lectiu va obsequiar a l’entitat esportiva amb una escultura d’agraïment.

 El president de l’Associació d’Esclerosi Múltiple del Camp, Javier Cózar, va manifestar la seva gratitud amb el Club Esportiu Petanca Miraflores per haver acordat de la seva entitat per segon any consecutiu, i va recalcar la importància que tenen aquests ingressos per entitats com la que dirigeix ​​en aquests temps de dificultats econòmiques.

 Gonzalo Montero, president del club de Miraflores, va indicar que tant els participants com l’organització va gaudir d’un gran dia diumenge passat, i manifestar que la seva entitat està oberta a col · laborar amb qualsevol altra associació d’atenció a persones malaltes campogibraltareña que ho necessiti.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

 http://www.europasur.es/article/comarca/ 1379922/esclerosis/multiple/recibe/euros/torneo/petanca.html

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

El club deportivo de petanca de Miraflores ha entregado a la Asociación de Esclerosis Múltiple del Campo de Gibraltar un cheque de 1.462 euros correspondiente a la recaudación del campeonato solidario realizado el pasado domingo 14 de octubre.

El colectivo, que anoche también celebró su cena benéfica para recaudar más fondos, agradeció la ayuda económica que servirá para continuar prestando atención a los enfermos. Durante el acto de entrega el colectivo obsequió a la entidad deportiva con una escultura de agradecimiento.

El presidente de la Asociación de Esclerosis Múltiple del Campo, Javier Cózar, manifestó su gratitud con el Club Deportivo Petanca Miraflores por haberse acordado de su entidad por segundo año consecutivo, y recalcó la importancia que tienen estos ingresos para entidades como la que dirige en estos tiempos de dificultades económicas.

Gonzalo Montero, presidente del club de Miraflores, indicó que tanto los participantes como la organización disfrutó de un gran día el pasado domingo, y manifestó que su entidad está abierta a colaborar con cualquier otra asociación de atención a personas enfermas campogibraltareña que lo necesite.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

 http://www.europasur.es/article/comarca/ 1379922/esclerosis/multiple/recibe/euros/torneo/petanca.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content