L’Associació d’Esclerosi Múltiple ha rebut 500 euros de l’Associació d’Ames de Casa “El Timó” la recaptació obtinguda en la funció benèfica de “El Huerfanato” el passat 3 de juny a l’Auditori Municipal.La Asociación de Esclerosis Múltiple ha recibido 500 euros de la Asociación de Amas de Casa “El Timón” la recaudación obtenida en la función benéfica de “El Huerfanato” el pasado 3 de junio en el Auditorio Municipal.

L’Associació Esclerosi Múltiple agraeix la col·laboració tant de l’Ajuntament i de les Ames de Casa per fer realitat aquesta posada escena, que va comptar amb el suport solidari dels veïns de Puertollano que van acudir al Auditori.
L’associació amb aquesta donació podrà fer millor front a les despeses derivades dels tractaments de rehabilitació fisioterapèutica i neuropsicològica dels afectats per esclerosi.

La Asociación Esclerosis Múltiple agradece la colaboración tanto del Ayuntamiento y de las Amas de Casa para hacer realidad esta puesta escena, que contó con el respaldo solidario de los vecinos de Puertollano que acudieron al Auditorio.
La asociación con esta donación podrá hacer mejor frente a los gastos derivados de los tratamientos de rehabilitación fisioterapéutica y neuropsicológica de los afectados por esclerosis.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.miciudadreal.es/2016/06/20/esclerosis-multiple-recibe-500-euros-de-la-funcion-benefica-de-las-amas-de-casa/

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.miciudadreal.es/2016/06/20/esclerosis-multiple-recibe-500-euros-de-la-funcion-benefica-de-las-amas-de-casa/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content