01 de març de 2012: Segons els científics, “Els cucs paràsits podrien oferir esperances a milions de persones que sofreixen d’esclerosi múltiple”.
Actualment no existeix cura per a la malaltia neurològica, però els investigadors ara creuen que una dosi baixa del Necator americanus, comunament coneguda com anquilostomiasis, pot ajudar a alleujar els símptomes.01 de marzo de 2012: Según los científicos, “Los gusanos parásitos podrían ofrecer esperanzas a millones de personas que sufren de esclerosis múltiple”.Actualmente no existe cura para la enfermedad neurológica, pero los investigadores ahora creen que una dosis baja del Necator americanus, comúnmente conocida como anquilostomiasis, puede ayudar a aliviar los síntomas.
Els pacients d’esclerosi múltiple sovint experimenten visió borrosa, debilitat muscular i problemes de mobilitat ja que la malaltia ataca el sistema nerviós central.
Per provar la teoria, els metges van començar a reclutar pacients per a un estudi que eren infectats amb una dosi innòcua del cuc.
Es creu que la presència del paràsit en el cos pot provocar que “el sistema immune es torni hiperactiva – la principal causa de la EM – la reducció de la severitat dels símptomes i el nombre de recaigudes”.
L’investigador principal, professor David Pritchard, de la Universitat de Nottingham, en primer lloc va prendre nota dels beneficis per a la salut dels cucs paràsits, mentre que en Papua Nova Guinea va començar durant la dècada de el ‘80.
El professor va observar que els pacients infectats amb el anquilostoma rarament van donar lloc a una sèrie de malalties autoinmunes relacionades, incloent la febre del fenc i asma.
En comentar sobre l’últim estudi, va dir: “En aquest estudi estem introduint un paràsit que és, per definició, perjudicial, per actuar com un estímul a la malaltia moderada. Com una mesura de salvaguardia dels paràsits intestinals estan sent utilitzats en condicions acuradament controlades i monitoreadas, i si té èxit, podria anunciar una teràpia molt necessària per als pacients amb EM”.
“En l’actualitat, hi ha molts pacients amb EM pels quals els medicaments convencionals són ineficaços o estan associats amb efectes secundaris no desitjats”.
“Anquilostomas tenen una habilitat innata per moderar el sistema immune perquè puguin sobreviure en el cos durant anys. Aquesta moderació pot tenir un efecte espectador en la progressió de l’esclerosi múltiple”.
El professor Pritchard està en el procés amb més de 70 pacients de les àrees de Nottingham i Derby, que sofreixen de EM remitent-recidivante (EMRR) – el tipus més comú en el qual els problemes de visió, marejos i fatiga apareixen i desapareixen – i EM secundària progressiva.
La meitat dels pacients en l’assaig rebran una dosi baixa dels cucs – 25 de les larves microscòpiques – en un guix aplicat en el braç, mentre que els altres rebran un placebo.
Una vegada que les larves entren en contacte amb la pell s’estan obrint pas a través en el torrent sanguini fins a arribar als pulmons on s’expulsen en tossir o en empassar per arribar a la seva destinació final, l’intestí, on sobreviuen en adherir-se a la mucosa intestinal i s’alimenten de la sang de l’hoste.
Poden créixer fins a un centímetre de longitud a mesura que penetren en els gots sanguinis.
Els cucs no es multipliquen en l’hoste, però es reprodueixen mitjançant els ous fèrtils, que són expulsats per la femta humana. Aquests eclosionan en larves infectivas fos del cos, que van a infectar a altres pacients.
Al final de l’assaig, els resultats dels dos grups de pacients es van comparar per determinar si els anquilostomas van tenir èxit en l’amortiment pel sistema immune dels pacients, mantenint els seus símptomes baix control i la prevenció de recaigudes.
L’esclerosi múltiple és la malaltia neurològica més freqüent en adults joves, però els símptomes són en la seva majoria entre les edats de 20 i 40 anys.
INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://m24digital.com/2012/03/01/esclerosis-multiple-una-esperanza-para-aliviar-los-sintomas/
TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.softcatala.org/traductor
Los pacientes de esclerosis múltiple a menudo experimentan visión borrosa, debilidad muscular y problemas de movilidad ya que la enfermedad ataca el sistema nervioso central.
Para probar la teoría, los médicos comenzaron a reclutar pacientes para un estudio que eran infectados con una dosis inocua de la lombriz.
Se cree que la presencia del parásito en el cuerpo puede provocar que “el sistema inmune se vuelva hiperactiva – la principal causa de la EM – la reducción de la severidad de los síntomas y el número de recaídas”.
El investigador principal, profesor David Pritchard, de la Universidad de Nottingham, en primer lugar tomó nota de los beneficios para la salud de los gusanos parásitos, mientras que en Papua Nueva Guinea comenzó durante la década del ‘80.
El profesor observó que los pacientes infectados con el anquilostoma raramente dieron lugar a una serie de enfermedades autoinmunes relacionadas, incluyendo la fiebre del heno y asma.
Al comentar sobre el último estudio, dijo: “En este estudio estamos introduciendo un parásito que es, por definición, perjudicial, para actuar como un estímulo a la enfermedad moderada. Como una medida de salvaguardia de los parásitos intestinales están siendo utilizados en condiciones cuidadosamente controladas y monitoreadas, y si tiene éxito, podría anunciar una terapia muy necesaria para los pacientes con EM”.
“En la actualidad, hay muchos pacientes con EM para los que los medicamentos convencionales son ineficaces o están asociados con efectos secundarios no deseados”.
“Anquilostomas tienen una habilidad innata para moderar el sistema inmune para que puedan sobrevivir en el cuerpo durante años. Esta moderación puede tener un efecto espectador en la progresión de la esclerosis múltiple”.
El profesor Pritchard está en el proceso con más de 70 pacientes de las áreas de Nottingham y Derby, que sufren de EM remitente-recidivante (EMRR) – el tipo más común en el que los problemas de visión, mareos y fatiga aparecen y desaparecen – y EM secundaria progresiva.
La mitad de los pacientes en el ensayo recibirán una dosis baja de las lombrices – 25 de las larvas microscópicas – en un yeso aplicado en el brazo, mientras que los otros recibirán un placebo.
Una vez que las larvas entran en contacto con la piel se están abriendo paso a través en el torrente sanguíneo hasta llegar a los pulmones donde se expulsan al toser o al tragar para llegar a su destino final, el intestino, donde sobreviven al adherirse a la mucosa intestinal y se alimentan de la sangre del huésped.
Pueden crecer hasta un centímetro de longitud a medida que penetran en los vasos sanguíneos.
Los gusanos no se multiplican en el huésped, pero se reproducen mediante los huevos fértiles, que son expulsados por las heces humanas. Estos eclosionan en larvas infectivas fuera del cuerpo, que van a infectar a otros pacientes.
Al final del ensayo, los resultados de los dos grupos de pacientes se compararon para determinar si los anquilostomas tuvieron éxito en la amortiguación por el sistema inmune de los pacientes, manteniendo sus síntomas bajo control y la prevención de recaídas.
La esclerosis múltiple es la enfermedad neurológica más frecuente en adultos jóvenes, pero los síntomas son en su mayoría entre las edades de 20 y 40 años.
INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:
http://m24digital.com/2012/03/01/esclerosis-multiple-una-esperanza-para-aliviar-los-sintomas/