L’associació sobreviu gràcies a actes benèfics però no sap fins a quan
La Junta d’Andalusia i administracions locals del Camp de Gibraltar deuen a l’Associació d’Esclerosi Múltiple, sobre la qual planeja la desaparició des de fa set mesos aproximadament, 15.000 euros en total. La asociación sobrevive gracias a actos benéficos pero no sabe hasta cuándo.La Junta de Andalucía y administraciones locales del Campo de Gibraltar adeudan a la Asociación de Esclerosis Múltiple, sobre la que planea la desaparición desde hace siete meses aproximadamente, 15.000 euros en total.

El president, Javier Cózar, va aclarir que l’Ajuntament de la Línia no és un dels quals tenen un dèbit amb aquesta entitat i va explicar que si cobrés aquests diners pendents “ens donaria per estar tranquils diversos mesos però els que tenen el poder estan per altres coses i no pels col·lectius”.

Esclerosi Múltiple es va quedar sense subvencions de les administracions el passat mes d’octubre i des de llavors no sap fins a quan podrà mantenir els seus serveis. Voluntaris s’encarreguen del transport adaptat a domicili i amb els actes benèfics que han organitzat des de llavors la junta directiva ha aconseguit mantenir la fisioteràpia fins al moment però es va haver de prescindir del servei administratiu i el suport psicològic que aquest any s’ha tornat recuperar, encara que en menor mesura gràcies a que l’Associació Nacional d’Esclerosi Múltiple va concedir a la Línia un programa pel qual s’ha contractat a una psicòloga que acudeix a l’associació sis hores en setmana i que continuarà amb la seva labor fins al proper mes de desembre. El problema que té l’associació és que manca d’una línia de finançament estable “així que anem mes a mes i ja veurem puix que temps podem aguantar”, va explicar Javier Cózar, que va indicar que no tots els actes benèfics surten bé “i encara que aconseguim moure gent, no pots posar les entrades molt cares així que no sempre aconsegueixes una gran recaptació. A més, no surten subvencions de cap tipus pel que som moltes associacions fent actes i de vegades ens trepitgem”.

“Nosaltres morirem amb les botes posades i lluitarem per l’associació fins a l’extenuació”, va afirmar el president d’Esclerosi Múltiple.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.europasur.es/article/lalinea/1247459/esclerosis/reclama/euros/le/adeudan/las/administraciones.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.softcatala.org/traductor

El presidente, Javier Cózar, aclaró que el Ayuntamiento de la Línea no es uno de los que tienen un débito con esta entidad y explicó que si cobrase este dinero pendiente “nos daría para estar tranquilos varios meses pero los que tienen el poder están por otras cosas y no por los colectivos”.

Esclerosis Múltiple se quedó sin subvenciones de las administraciones el pasado mes de octubre y desde entonces no sabe hasta cuando podrá mantener sus servicios. Voluntarios se encargan del transporte adaptado a domicilio y con los actos benéficos que han organizado desde entonces la junta directiva ha logrado mantener la fisioterapia hasta el momento pero se tuvo que prescindir del servicio administrativo y el apoyo psicológico que este año se ha vuelto recuperar, aunque en menor medida gracias a que la Asociación Nacional de Esclerosis Múltiple concedió a La Línea un programa por el que se ha contratado a una psicóloga que acude a la asociación seis horas en semana y que continuará con su labor hasta el próximo mes de diciembre. El problema que tiene la asociación es que carece de una línea de financiación estable “así que vamos mes a mes y ya veremos por cuanto tiempo podemos aguantar”, explicó Javier Cózar, que indicó que no todos los actos benéficos salen bien “y aunque conseguimos mover gente, no puedes poner las entradas muy caras así que no siempre consigues una gran recaudación. Además, no salen subvenciones de ningún tipo por lo que somos muchas asociaciones haciendo actos y a veces nos pisamos”.

“Nosotros moriremos con las botas puestas y lucharemos por la asociación hasta la extenuación”, afirmó el presidente de Esclerosis Múltiple.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.europasur.es/article/lalinea/1247459/esclerosis/reclama/euros/le/adeudan/las/administraciones.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content