Els científics en els últims anys han trobat una manera per crear cèl·lules mare en el cervell dels animals i així reparar els danys del sistema nerviós central, oferint algunes de les notícies més encoratjadores per als pacients d’esclerosi múltiple. Los científicos en los últimos años han encontrado una manera para crear células madre en el cerebro de los animales y así reparar los daños del sistema nervioso central, ofreciendo algunas de las noticias más alentadoras para los pacientes de esclerosis múltiple.

12,1 milions de lliures per estudiar estaran aviat en marxa en Buffalo i altres dos centres mèdics que començaran, per primera vegada, a provar el procediment en persones.

L’esperança és que les cèl·lules mare generaran nova mielina, la substància grassa que envolta els nervis com l’aïllament d’un cable. Mielina és danyada en l’EM, donant lloc a senyals febles o perdudes entre els nervis. Finalment, la dolorosa malaltia es dissemina en un camí lent, impredictible cap a la paràlisi.

“Això és una estratègia prometedora. Ha estat extraordinàriament eficaç en ratolins i hi ha gran esperança la tècnica tindrà èxit en les persones, “va dir el Dr. Steven Goldman, investigador de co-principal i codirector del centre de l’Universitat de Rochester per la Neuromedicine.

L’estudi realitzat per investigadors en Rochester, la Universitat de Buffalo i Upstate Medical University en Syracuse tenen implicacions de llarg abast. Potencialment podria ser aplicat a milions de pacients amb altres malalties, incloent la malaltia d’Alzheimer i de Parkinson.

Encara que les cèl·lules mare es mostren prometedores i poden ser realitat.

El que funciona en ratolins no sempre funciona en éssers humans. A més, els científics no coneixen el que fa EM, per la qual cosa no poden replicar exactament EM en animals, complicant les proves del nou tractament potencial.

“Les expectatives han de mantenir-se baix control. No s’implantaran cèl·lules mare en les persones i de sobte es lesverá córrer al voltant,”va dir el Dr. Bianca Guttman-Weinstock, co-principal investigadora UB.

Les cèl·lules mare sovint es denominen cèl·lules mestres perquè es desenvolupen en els molts diferents tipus de cèl·lules en el cos que formen òrgans i teixits. Les cèl·lules mare també tenen el potencial de reparar o reemplaçar les cèl·lules danyades.

Altres científics estan estudiant si és possible utilitzar certes cèl·lules per evitar que el sistema immunològic del cos ataqui els nervis.

“Hi ha molt passat en investigació de cèl·lules mare, i és emocionant perquè fa cinc anys, eren només idees. Ara, són realitat,”va dir el Dr. Timothy Coetzee, chief research officer en la societat nacional.

Fins fa poc, els científics no sabien exactament quines cèl·lules mare mestres al final s’acaben desenvolupat en cèl·lules que produeixen la mielina en un procés complicat. Ara saben que les cèl·lules anomenades oligodendrocitos produeixen mielina. També van aprendre com convertir cèl·lules mare en un tipus de cèl·lules anomenades cèl·lules gliales progenitores. Les cèl·lules gliales progenitores són les cèl·lules que produeixen els oligodendrocitos.

Aquestes troballes van permetre als científics transplantar oligodendrocitos en els cervells de ratolins que no tenien mielina. El resultat: les cèl·lules van començar a reparar les àrees danyades.

“Va ser una estratègia extraordinàriament eficaç,”, va dir Goldman.

Tot aquest progrés s’ha produït en els últims anys, incloent un estudi publicat trigui usant cèl·lules mare trasplantades en els cervells dels nens amb una malaltia cerebral genètica rara coneguda com a malaltia de Pelizaeus-Merzbacher, l’any passat en què mielina manca.

La importància de la investigació és que indica que les cèl·lules mare poden ser trasplantades amb seguretat i pot ser eficaces en la fabricació de mielina.

Els nens són diferents que els adults, però Goldman i uns altres diuen que hi ha gran esperança que la tècnica tindrà èxit en adults.

El primer pas
L’estudi del consorci upstate per a MS, que és finançat per la Junta de cèl·lules mare de l’estat Imperi, és el primer pas en un procés d’investigació típica, que es produeix en les fases i generalment triga molts anys a completar-se.

En les dues primeres fases, els científics provar la seguretat i l’eficàcia d’un tractament experimental, i és el que passarà amb aquesta prova de cèl·lules mare per a EM.

Els pacients inscrits en l’estudi seran aquells amb esclerosi múltiple progressiva secundària. Aquests individus ja no tenen períodes de remissió i, en canvi, experimenten una lenta però constant l’empitjorament dels símptomes amb cap tractament aprovat. Fer petits forats en els seus cranis i les cèl·lules mare injectades a través de catèters inserits en els orificis.

La proposta original per a l’estudi recomana l’obtenció de cèl·lules mare del cervell fetal rebutjat. La tecnologia ha progressat suficientment que el pla actual, depèn de l’aprovació del Govern, és començar amb cèl·lules mare provinents de les cèl·lules de la pell del pacient i els reprogramar en cèl·lules útils per a la fabricació de mielina.

Abans dels primers pacients poden rebre el tractament en 2016, els investigadors han de dedicar els propers anys preparant-se per al judici. Entre altres coses, és necessari precisar com mesuren la reparació de la mielina, així com millores en els pacients. És un tema complicat perquè millores són probables d’ocórrer lentament i poden variar de persona a persona, va dir Weinstock-Guttman.

Font: Buffalo News Copyright 1999-2013- Buffalo News (14/01/13)

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.msrc.co.uk/index.cfm?fuseaction=show&pageid=2479&CFID=4728623&CFTOKEN=30016981

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

12,1 millones de libras para estudiar estarán pronto en marcha en Buffalo y otros dos centros médicos que comenzarán, por primera vez, a probar el procedimiento en personas.

 La esperanza es que las células madre generarán nueva mielina, la sustancia grasa que rodea los nervios como el aislamiento de un cable. Mielina es dañada en la EM, dando lugar a señales débiles o perdidas entre los nervios. Finalmente, la dolorosa enfermedad se disemina en un camino lento, impredecible hacia la parálisis.

 “Esto es una estrategia prometedora. Ha sido extraordinariamente eficaz en ratones y hay gran esperanza la técnica tendrá éxito en las personas, “dijo el Dr. Steven Goldman, investigador de co-principal y codirector del centro del Universidad de Rochester para la Neuromedicine.

 El estudio realizado por investigadores en Rochester, la Universidad de Buffalo y Upstate Medical University en Syracuse tienen implicaciones de largo alcance. Potencialmente podría ser aplicado a millones de pacientes con otras enfermedades, incluyendo la enfermedad de Alzheimer y de Parkinson.

 Aunque las células madre se muestran prometedoras y pueden ser realidad.

 Lo que funciona en ratones no siempre funciona en seres humanos. Además, los científicos no conocen lo que hace EM, por lo que no pueden replicar exactamente EM en animales, complicando las pruebas del nuevo tratamiento potencial.

 “Las expectativas han de mantenerse bajo control. No se implantarán células madre en las personas y de repente se lesverá correr alrededor,”dijo el Dr. Bianca Guttman-Weinstock, co-principal investigadora UB.

 Las células madre a menudo se denominan células maestras porque se desarrollan en los muchos diferentes tipos de células en el cuerpo que forman órganos y tejidos. Las células madre también tienen el potencial de reparar o reemplazar las células dañadas.

 Otros científicos están estudiando si es posible utilizar ciertas células para evitar que el sistema inmunológico del cuerpo ataque los nervios.

 “Hay mucho pasado en investigación de células madre, y es emocionante porque hace cinco años, eran sólo ideas. Ahora, son realidad,”dijo el Dr. Timothy Coetzee, chief research officer en la sociedad nacional.

 Hasta hace poco, los científicos no sabían exactamente qué células madre maestras al final se acaban desarrollado en células que producen la mielina en un proceso complicado. Ahora saben que las células llamadas oligodendrocitos producen mielina. También aprendieron cómo convertir células madre en un tipo de células llamadas células gliales progenitoras. Las células gliales progenitoras son las células que producen los oligodendrocitos.

 Estos hallazgos permitieron a los científicos transplantar oligodendrocitos en los cerebros de ratones que no tenían mielina. El resultado: las células comenzaron a reparar las áreas dañadas.

 “Fue una estrategia extraordinariamente eficaz,”, dijo Goldman.

 Todo este progreso se ha producido en los últimos años, incluyendo un estudio publicado tarde usando células madre trasplantadas en los cerebros de los niños con una enfermedad cerebral genética rara conocida como enfermedad de Pelizaeus-Merzbacher, el año pasado en que mielina carece.

 La importancia de la investigación es que indica que las células madre pueden ser trasplantadas con seguridad y puede ser eficaces en la fabricación de mielina.

 Los niños son diferentes que los adultos, pero Goldman y otros dicen que hay gran esperanza que la técnica tendrá éxito en adultos.

 El primer paso

El estudio del consorcio upstate para EM, que es financiado por la Junta de células madre del estado Imperio, es el primer paso en un proceso de investigación típica, que se produce en las fases y generalmente tarda muchos años en completarse.

 En las dos primeras fases, los científicos probar la seguridad y la eficacia de un tratamiento experimental, y es lo que pasará con esta prueba de células madre para MS.

 Los pacientes inscritos en el estudio serán aquellos con esclerosis múltiple progresiva secundaria. Estos individuos ya no tienen períodos de remisión y, en cambio, experimentan una lenta pero constante el empeoramiento de los síntomas con ningún tratamiento aprobado. Hacer pequeños agujeros en sus cráneos y las células madre inyectadas a través de catéteres insertados en los orificios.

 La propuesta original para el estudio recomienda la obtención de células madre del cerebro fetal desechado. La tecnología ha progresado suficientemente que el plan actual, depende de la aprobación del Gobierno, es comenzar con células madre provenientes de las células de la piel del paciente y les reprogramar en células útiles para la fabricación de mielina.

 Antes de los primeros pacientes pueden recibir el tratamiento en 2016, los investigadores deben dedicar los próximos años preparándose para el juicio. Entre otras cosas, es necesario precisar cómo miden la reparación de la mielina, así como mejoras en los pacientes. Es un tema complicado porque mejoras son probables de ocurrir lentamente y pueden variar de persona a persona, dijo Weinstock-Guttman.

 Fuente: Buffalo News Copyright 1999-2013- Buffalo News (14/01/13)

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.msrc.co.uk/index.cfm?fuseaction=show&pageid=2479&CFID=4728623&CFTOKEN=30016981

TRADUCIDO AUTOMÁTICAMENTE POR:
LA BARRA DE GOOGLE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut