La companyia farmacèutica Almirall ha presentat, dintre del Congrés europeu sobre esclerosi múltiple, el XXVII Congrés *ECTRIMS/*ACTRIMS, que va tenir ha tingut lloc en Ámsterdam (Holanda) la passada setmana, els resultats complets de tres estudis clínics de la fase III amb Sativex’ on es destaca la seva eficàcia en la millora dels símptomes en pacients amb espasticitat de moderada a severa deguda a la malaltia Els assajos, que van incloure a més de 1.500 pacients amb esclerosi múltiple, així com primeres dades de pràctica clínica diària evidencien l’eficàcia a llarg termini de Sativex’ (2,7 mg de delta-9-*tetrahidrocannabinol i 2,5 mg de *cannabidiol per *pulverizació en la millora dels símptomes en pacients amb espasticitat de moderada a severa deguda a la malaltia que no van respondre adequadament a altres medicaments antiespástics.   Las compañía farmacéutica Almirall ha presentado, dentro del Congreso europeo sobre esclerosis múltiple, el XXVII Congreso ECTRIMS/ACTRIMS, que tuvo ha tenido lugar en Ámsterdam (Holanda) la pasada semana, los resultados completos de tres estudios clínicos de la fase III con ‘Sativex’ donde se destaca su eficacia en la mejora de los síntomas en pacientes con espasticidad de moderada a severa debida a la enfermedad Los ensayos, que incluyeron a más de 1.500 pacientes con esclerosis múltiple, así como primeros datos de práctica clínica diaria evidencian la eficacia a largo plazo de ‘Sativex’ (2,7 mg de delta-9-tetrahidrocannabinol y 2,5 mg de cannabidiol por pulverización) en la mejora de los síntomas en pacientes con espasticidad de moderada a severa debida a la enfermedad que no respondieron adecuadamente a otros medicamentos antiespásticos. 

Els assajos, que van incloure a més de 1.500 pacients amb esclerosi múltiple, així com primeres dades de pràctica clínica diària evidencien l’eficàcia a llarg termini de ‘Sativex’ (2,7 mg de delta-9-tetrahidrocannabinol i 2,5 mg de cannabidiol per *pulverización en la millora dels símptomes en pacients amb espasticitat de moderada a severa deguda a la malaltia que no van respondre adequadament a altres medicaments antiespástics.

“S’ha demostrat que ‘Sativex’ redueix la gravetat dels símptomes i millora la qualitat de vida i l’estat funcional dels pacients amb espasticitat en esclerosi múltiple, el que significa que poden desenvolupar tasques quotidianes amb major facilitat”, ha explicat durant la presentació dels estudi el catedràtic de Neurologia en la Universitat de Heinrich-Heine, Dusseldorf (Alemanya), el professor H.P. Hartung.

A més, ha destacat que “l’experiència clínica ha demostrat que el perfil de tolerabilitat d’aquest medicament és adequat, amb pocs esdeveniments adversos rellevants i (el més tranquilitzador) el fàrmac no produïx síndrome d’abstinència quan el pacient deixa de prendre’l”.

Per la seva banda, el director Científic Executiu de Almirall, Bertil Lindmark, ha assenyalat que “les dades revelen una oportunitat única per a ajudar als pacients amb espasticitat en *MS, una indicació clarament desatesa. Creem que ‘*Sativex’ brinda uneixi nova forma d’ajudar a aquests pacients”.

Aquestes dades van avalar l’aprovació d’aquest medicament primer en la seva classe en el Regne Unit, Espanya, Dinamarca, Alemanya i República Txeca i s’espera la seva aprovació en altres països pròximament.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

 

http://www.europapress.es/salud/farmacia-00668/noticia-empresas-estudios-destacan-eficacia-sativex-almirall-tratar-espasticidad-esclerosis-multiple-20111024132728.html 

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.softcatala.org/traductor

Los ensayos, que incluyeron a más de 1.500 pacientes con esclerosis múltiple, así como primeros datos de práctica clínica diaria evidencian la eficacia a largo plazo de ‘Sativex’ (2,7 mg de delta-9-tetrahidrocannabinol y 2,5 mg de cannabidiol por pulverización) en la mejora de los síntomas en pacientes con espasticidad de moderada a severa debida a la enfermedad que no respondieron adecuadamente a otros medicamentos antiespásticos.

“Se ha demostrado que ‘Sativex’ reduce la gravedad de los síntomas y mejora la calidad de vida y el estado funcional de los pacientes con espasticidad en esclerosis múltiple, lo que significa que pueden desarrollar tareas cotidianas con mayor facilidad”, ha explicado durante la presentación de los estudio el catedrático de Neurología en la Universidad de Heinrich-Heine, Dusseldorf (Alemania), el profesor H.P. Hartung.

Además, ha destacado que “la experiencia clínica ha demostrado que el perfil de tolerabilidad de este medicamento es adecuado, con pocos eventos adversos relevantes y (lo más tranquilizador) el fármaco no produce síndrome de abstinencia cuando el paciente deja de tomarlo”.

Por su parte, el director Científico Ejecutivo de Almirall, Bertil Lindmark, ha señalado que “los datos revelan una oportunidad única para ayudar a los pacientes con espasticidad en MS, una indicación claramente desatendida. Creemos que ‘Sativex’ brinda una nueva forma de ayudar a estos pacientes”.

Estos datos avalaron la aprobación de este medicamento primero en su clase en el Reino Unido, España, Dinamarca, Alemania y República Checa y se espera su aprobación en otros países próximamente.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.europapress.es/salud/farmacia-00668/noticia-empresas-estudios-destacan-eficacia-sativex-almirall-tratar-espasticidad-esclerosis-multiple-20111024132728.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content