La fundació Esclerosi Múltiple Euskadi celebrarà aquest diumenge 10 de juliol, la seva 19a edició de la campanya ‘Mulla’t-Busti Zaitez’ en més de 80 localitats d’Euskadi, tant en platges com a piscines, per donar a conèixer aquesta malaltia i recaptar fons per finançar la seva activitat.
Aquesta nova campanya s’ha presentat aquest dimecres en un acte a la Ria de Bilbao, que ha començat amb un passeig en caiac. A la presentació, han pres part el director gerent de la fundació, Pere Carrascal, la coordinadora de rehabilitació, Erika Ochoa, a més de voluntaris i malalts d’esclerosi múltiples.

També s’han volgut sumar a aquesta campanya actors com Gurutze Beitia, Maribi Sales, Asier Hormaza, i esportistes com Eneko Van Hobereneke i David Etxebarria.

El director gerent de la fundació, Pere Carrascal, ha animat a tots els ciutadans a participar en aquesta iniciativa diumenge que ve. “Dir una vegada més a la societat que diumenge cal anar a les platges i piscines a banyar-se”, ha apuntat.

Per la seva banda, la coordinadora de rehabilitació de la fundació, Erika Ochoa, ha afirmat que el principal motiu d’aquesta campanya és sensibilitzar la gent sobre la malaltia i recaptar fons “per finançar el centre de rehabilitació”.

Suma de metres

La campanya ‘Mulla’t-Busti Zaitez’ ha estat durant aquests anys l’eina principal per donar a conèixer l’Esclerosi Múltiple, una malaltia, segons Erika Ochoa, “cada vegada més coneguda”. “En aquests últims 15 anys s’ha conegut més la malaltia i en part és gràcies a nosaltres, que fem aquestes campanyes cada any”, ha assenyalat.

A més, la campanya serveix per recaptar fons i suposa la major font d’ingressos per a la fundació Esclerosi Múltiple d’Euskadi. En concret, amb els fons recaptats, financen els serveis sanitaris i socials “de qualitat i innovadors” que ofereixen a les persones que pateixen la malaltia, amb l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida.

Els ciutadans que vulguin participar en la iniciativa hauran d’acudir aquest diumenge a culquier platja o piscina i res per les zones acotades. Al final de la jornada, es sumaran els metres nedats en totes les localitats. Més de 200 voluntaris de la Fundació estaran distribuïts en tots els punts ‘Mulla’t’.

Segons han destacat els organitzadors, el material de marxandatge del ‘Mulla’t-Buzti Zaitez’ és un impuls “fonamental” per a la campanya, pels importants ingressos que aporten. En aquesta edició, Katuky Saguyaki col·labora de forma solidària, dissenyant la imatge publicitària i de tot el material de marxandatge.

Aquest material es podrà adquirir aquest diumenge en qualsevol dels 80 punts d’ ‘Mulla’t-Busti Zaitez’ i fins a l’octubre estarà disponible a les botigues Forum Sport, a la botiga On line de Forum Sport, a la seu d’Esclerosi Múltiple Euskadi ia les seus de Bizkia, Guipúscoa i Àlaba.

Les xarxes socials també estaran presents a la participació de la campanya mitjançant el hastag # mójate2016, on s’informarà dels actes i el transcurs de la campanya en les diferents localitats.

La fundación Esclerosis Múltiple Euskadi celebrará este domingo 10 de julio, su 19ª edición de la campaña ‘Mójate-Busti Zaitez’ en más de 80 localidades de Euskadi, tanto en playas como en piscinas, para dar a conocer esta enfermedad y recaudar fondos para financiar su actividad.
Esta nueva campaña se ha presentado este miércoles en un acto en la Ría de Bilbao, que ha comenzado con un paseo en kayak. En la presentación, han tomado parte el director gerente de la fundación, Pedro Carrascal, la coordinadora de rehabilitación, Erika Ochoa, además de voluntarios y enfermos de esclerosis múltiples.

También se han querido sumar a esta campaña actores como Gurutze Beitia, Maribi Salas, Asier Hormaza, y deportistas como Eneko Van Hobereneke y David Etxebarria.

El director gerente de la fundación, Pedro Carrascal, ha animado a todos los ciudadanos a participar en esta iniciativa el próximo domingo. “Decir una vez más a la sociedad que el domingo hay que ir a las playas y piscinas a bañarse”, ha apuntado.

Por su parte, la coordinadora de rehabilitación de la fundación, Erika Ochoa, ha afirmado que el principal motivo de esta campaña es sensibilizar a la gente sobre la enfermedad y recaudar fondos “para financiar el centro de rehabilitación”.

Suma de metros

La campaña ‘Mójate-Busti Zaitez’ ha sido durante estos años la herramienta principal para dar a conocer la Esclerosis Múltiple, una enfermedad, según Erika Ochoa, “cada vez más conocida”. “En estos últimos 15 años se ha conocido más la enfermedad y en parte es gracias a nosotros, que hacemos estas campañas cada año”, ha señalado.

Además, la campaña sirve para recaudar fondos y supone la mayor fuente de ingresos para la fundación Esclerosis Múltiple de Euskadi. En concreto, con los fondos recaudados, financian los servicios sanitarios y sociales “de calidad e innovadores” que ofrecen a las personas que sufren la enfermedad, con el objetivo de mejorar su calidad de vida.

Los ciudadanos que quieran participar en la iniciativa tendrán que acudir este domingo a culquier playa o piscina y nada por las zonas acotadas. Al término de la jornada, se sumarán los metros nadados en todas las localidades. Más de 200 voluntarios de la Fundación estarán distribuidos en todos los puntos ‘Mójate’.

Según han destacado los organizadores, el material de merchandising del ‘Mójate-Buzti Zaitez’ es un impulso “fundamental” para la campaña, por los importantes ingresos que aportan. En esta edición, Katuky Saguyaki colabora de forma solidaria, diseñando la imagen publicitaria y de todo el material de merchandising.

Este material se podrá adquirir este domingo en cualquiera de los 80 puntos de ‘Mójate-Busti Zaitez’ y hasta octubre estará disponible en las tiendas Forum Sport, en la tienda On Line de Forum Sport, en la sede de Esclerosis Múltiple Euskadi y en las sedes de Bizkia, Gipuzkoa y Álava.

Las redes sociales también estarán presentes en la participación de la campaña mediante el hastag #mójate2016, donde se informará de los actos y el transcurso de la campaña en las diferentes localidades.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.diariovasco.com/sociedad/201607/06/euskadi-mojara-esclerosis-multiple-20160706141939.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

 

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.diariovasco.com/sociedad/201607/06/euskadi-mojara-esclerosis-multiple-20160706141939.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content