Del 29 de Juny al 10 de juliol Exposició en Ronda Barcelona (Consell de Cent 382). Esteu tots convidats a la Inauguració el 3 de juliol a les 17h.

Un taller que es desenvolupa a La Llar des de fa més de 15 anys, i que compta amb un nombrós grup de participants, tots involucrats en la creació i en l’aprenentatge. L’art com a eina per treballar la motricitat fina, l’atenció, la coordinació oculo-manual, la creativitat, les relacions personals,… i moltes altres habilitats i capacitats que setmana darrere setmana, posem en marxa a la nostra entitat. 
En paraules de Katia Muñoz, professora del taller:
“L’Art És Sempre Una Solució. Així definiria la meva experiència com a professora guia del taller de pintura de l’associació catalana La LLar d’Afectats d’Esclerosi Múltiple durant els últims 2 anys. Sense dubte una de les millors experiències que m’ha tocat realitzar. Vaig arribar a aquest centre per continuar la destacable labor d’una altra artista, Mercedes Casas Ocampo, que durant més de 15 anys va dirigir aquest grup humà, creant amb i per ells un entorn immillorable on la disciplina i l’amor per l’art estaven ja establerts en cadascun d’ells. Amb una bona llavor germinant hem seguit treballant junts, pintant cada setmana, totes aquestes obres són resultat del seu noble lliurament, delit i passió també, perquè no? L’art ens ha unit a tots i sobretot ha creat una vinculació d’autoconeixement i valoració amb ells mateixos. Avui dia és innegable que les tècniques d’expressió artística són una eina eficaç per al creixement i descobriment personal així com a terapèutiques. L’art és la transformació.
Els convidem a unir-se a aquest corrent d’expressivitat al límit sense pretensions, a aquest desfilades d’acte- descobriments honests, a aquesta mostra de creativitat, on el color celebra sempre, on cap falta de força a les mans o en el cos els deté en la seva lluita per la vida. Una energia contagiosa flueix en aquest grup artístic on tots som art!”
Katia Muñoz #katiamunozart #curator
Llicenciada en Belles arts. Master de Gestió Cultural.

Tots els participants al taller t’hi esperem!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content