En les activitats del taller de pintura, a més de pintar, realitzem visites a exposicions d’art.

Danielle s’encarrega de donar-nos les explicacions sobre les diverses ofertes culturals a les quals assistim i ens transmet el seu entusiasme pels pintors, la bellesa que existeix en cada pinzellada En las actividades del taller de pintura, además de pintar, realizamos visitas a exposiciones de arte.

 Danielle se encarga de darnos las explicaciones sobre las diversas ofertas culturales a las que asistimos y nos transmite su entusiasmo por los pintores, la belleza que existe en cada pincelada…

Dilluns passat 19 de març assistim, en la caixaforum, a la retrospectiva de Delacroix. En aquesta ocasió, ens trobem un bon grup. La guia de la Caixa, al costat de Danielle, ens va fer descobrir els quadres més destacats. Delacroix és el màxim representant del romanticisme pictòric francès. “La llibertat guiant el poble” és una de les seves obres més conegudes pel seu marcat caràcter polític, però no va venir a Barcelona.. Aquest pintor va viatjar al Marroc i nord de Africa ; allí descobreix la importància de la llum, el colorit de les teles que usaven les dones, els paisatges etc. Tot es veu reflectit en la seva obra : “Les dones de Alger”.

Curiosament, un dels seus últims quadres “El penya-segat d`Etretat”anuncia un tema impressionista, que va tractar Monet per exemple.
A la sortida, decidim ja de preparar una propera visita a l’exposició de Goya, que promet donar-nos molt plaure també.

 El pasado lunes 19 de marzo asistimos, en la caixaforum, a la retrospectiva de Delacroix. En esta ocasión, nos encontramos un buen grupo. La guía de la Caixa, junto a Danielle, nos hizo descubrir los cuadros más destacados. Delacroix es el máximo representante del romanticismo pictórico francés. “La libertad guiando el pueblo” es una de sus obras más conocidas por su marcado carácter político, pero no vino a Barcelona.. Este pintor viajó a Marruecos y norte de Africa ; allí descubre la importancia de la luz, el colorido de las telas que usaban las mujeres, los paisajes etc. Todo se ve reflejado en su obra : “Las mujeres de Alger”.

Curiosamente, uno de sus últimos cuadros “El acantilado d`Etretat”anuncia un tema impresionista, que trató Monet por ejemplo.

A la salida, decidimos ya de preparar una próxima visita a la exposición de Goya, que promete darnos mucho placer también.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content