L’esclerosi múltiple afecta al voltant de 2.5 milions de persones al món. Els pacients tenen dificultat a viure de manera independent i sofreixen danys físics i emocionals si no són tractats. La esclerosis múltiple afecta alrededor de 2.5 millones de personas en el mundo. Los pacientes tienen dificultad en vivir de manera independiente y sufren daños físicos y emocionales si no son tratados.

A Guatemala, aquesta malaltia afecta a 3.5 per cada cent mil habitants, amb una prevalença en les dones joves, d’acord amb el metge Byron Molina, president de l’Associació Guatemalenca de Neurologia.

Aquesta setmana va arribar al país el medicament Gilenya —fingolimod—, com el primer tractament oral d’una nova classe terapèutica, capaç de reduir en 52 per cent la taxa anual de recaigudes en pacients amb esclerosi múltiple.

Aquest fàrmac substitueix les incòmodes i doloras injeccions, i retarda els efectes discapacitantes d’aquest patiment.

Víctor Rivera, professor de Neurologia, en el Baylor College of Medicine i professor adjunt d’Investigació de la Universitat d’Houston, indica que el mecanisme d’acció del fingolimod és actuar sobre el sistema immunitari i nerviós central, la qual cosa fa que disminueixin les recaigudes i la progressió de la discapacitat física i les lesions cerebrals a causa de la malaltia.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.prensalibre.com/salud/Farmaco-esclerosis_0_746325422.html

 

 

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext

En Guatemala, esta enfermedad afecta a 3.5 por cada cien mil habitantes, con una prevalencia en las mujeres jóvenes, de acuerdo con el médico Byron Molina, presidente de la Asociación Guatemalteca de Neurología.

Esta semana llegó al país el medicamento Gilenya —fingolimod—, como el primer tratamiento oral de una nueva clase terapéutica, capaz de reducir en 52 por ciento la tasa anual de recaídas en pacientes con esclerosis múltiple.

Este fármaco sustituye las incómodas y doloras inyecciones, y retrasa los efectos discapacitantes de este padecimiento.

Víctor Rivera, profesor de Neurología, en el Baylor College of Medicine y profesor adjunto de Investigación de la Universidad de Houston, indica que el mecanismo de acción del fingolimod es actuar sobre el sistema inmunitario y nervioso central, lo cual hace que disminuyan las recaídas y la progresión de la discapacidad física y las lesiones cerebrales a causa de la enfermedad.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.prensalibre.com/salud/Farmaco-esclerosis_0_746325422.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content