Francisco Kuri Breña, portaveu de Probiomed, va explicar també, que són medicaments que no es troben en qualsevol farmàcia, ni tampoc es donen de manera normal als hospitals, a causa que són molt especialitzats per a malalties com a càncer, esclerosi múltiple, diabetis, anèmies per insuficiències renals, tractaments amb quimioteràpies o radiacions, etcètera.Francisco Kuri Breña, portavoz de Probiomed, explicó también, que son medicamentos que no se encuentran en cualquier farmacia, ni tampoco se dan de manera normal en los hospitales, debido a que son muy especializados para enfermedades como cáncer, esclerosis múltiple, diabetes, anemias por insuficiencias renales, tratamientos con quimioterapias o radiaciones, etcétera.

Francisco Kuri Breña, portaveu de Probiomed, va indicar que existeixen certes diferències entre els medicaments comuns i els medicaments biotecnològics, ja que aquests últims, únicament tracten a malalties crònic-degeneratives, és a dir, aquelles que no són tan freqüents, com a càncer, esclerosi múltiple, diabetis, anèmies per insuficiències renals, tractaments amb quimioteràpies o radiacions, etcètera.

A més, els medicaments biotecnològics només són injectables, ja sigui per infusió o per bitlles intravenoses.

En entrevista amb Eduardo Ruiz Healy, Kuri Breña, va explicar també, que són medicaments que no es troben en qualsevol farmàcia, ni tampoc es donen de manera normal als hospitals, a causa que són molt especialitzats o particulars.

D’acord amb el vocero de Probiomed, aquest tipus de medicaments van dirigits també a aquelles persones que tenen malalties hereditàries, com l’hemofília o autoinmunes o cròniques, com a leucèmia, esclerosi múltiple, etcètera, que es detecten quan ja s’és un ser adult i aquestes persones viuen la resta de la seva vida amb elles per estar controlant la malaltia.

Així mateix, va explicar que aquest tipus de medicaments fan el que el cos humà ja no pot fer, és a dir, supleixen alguna funció que normalment l’organisme ja no fa.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.radioformula.com.mx/notas.asp?Idn=211597

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.softcatala.org/traductor

Francisco Kuri Breña, portavoz de Probiomed, indicó que existen ciertas diferencias entre los medicamentos comunes y los medicamentos biotecnológicos, ya que éstos últimos, únicamente tratan a enfermedades crónico-degenerativas, es decir, aquellas que no son tan frecuentes, como cáncer, esclerosis múltiple, diabetes, anemias por insuficiencias renales, tratamientos con quimioterapias o radiaciones, etcétera.

Además, los medicamentos biotecnológicos sólo son inyectables, ya sea por infusión o por bolos intravenosos.

En entrevista con Eduardo Ruiz Healy, Kuri Breña, explicó también, que son medicamentos que no se encuentran en cualquier farmacia, ni tampoco se dan de manera normal en los hospitales, debido a que son muy especializados o particulares.

De acuerdo con el vocero de Probiomed, este tipo de medicamentos van dirigidos también a aquellas personas que tienen enfermedades hereditarias, como la hemofilia o autoinmunes o crónicas, como leucemia, esclerosis múltiple, etcétera, que se detectan cuando ya se es un ser adulto y estas personas viven el resto de su vida con ellas para estar controlando la enfermedad.

Asimismo, explicó que este tipo de medicamentos hacen lo que el cuerpo humano ya no puede hacer, es decir, suplen alguna función que normalmente el organismo ya no hace.

 INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE: 

http://www.radioformula.com.mx/notas.asp?Idn=211597

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content