L’Ajuntament, juntament amb l’Associació d’Esclerosi Múltiple de Guipúscoa Ademgi ha organitzat un festival solidari a benefici d’aquesta associació, en el qual els pallassos Pirritx, Porrotx eta Marimotots oferiran l’espectacle ‘Zazpikoloroa’. El Ayuntamiento, junto con la Asociación de Esclerosis Múltiple de Gipuzkoa Ademgi ha organizado un festival solidario a beneficio de dicha asociación, en el que los payasos Pirritx, Porrotx eta Marimotots ofrecerán el espectáculo ‘Zazpikoloroa’.

El festival serà el dissabte, dia 19 de maig, a les 18.00 hores en el poliesportiu municipal de Galtzaraborda i la recaptació obtinguda amb l a venda d’entrades es destinarà a finançar els serveis de rehabilitació que Ademgui ofereix a unes 346 persones que pateixen esclerosi múltiple a Guipúscoa.

Les entrades es posaran a la venda avui mateix en Xenpelar Kultur Denda de Errenteria i el seu cost serà de 7 euros. Sortiran a la venda 1.200 entrades.

L’esclerosi múltiple és la malaltia neurològica més freqüent entre adults joves i es diagnòstica habitualment entre els 18 i els 35 anys.

El festival va ser presentat pel regidor de Serveis Socials, Jon Txasko, juntament amb Joxe Mari Agirretxe ‘Porrotx’, qui va animar a assistir a l’espectacle ‘Zazpikoloroa’, que està protagonitzat a més dels tres coneguts pallassos pel pirata Patakon, que té un lloro amb els colors de l’arc de Sant Martí.

Finalment Jon Barriola va agrair en nom de Ademgui a l’Ajuntament, els pallassos i a Xenpelar Kultur Denda per la seva col·laboració per a aquest festival.

Va dir que en 2007 es va inaugurar en centre de Ademgui en Intxaurrondo en el qual s’ofereix un servei de rehabilitació als afectats per la malaltia. Aquest mes de maig hi haurà diversos actes «no només per aconseguir finançament, sinó també per sensibilitzar a la societat sobre l’esclerosi, atès que el 30 de maig és el dia mundial d’aquesta malaltia». Ademgui també ha aconseguit ser un dels dorsals solidaris de la Behobia-Donostia.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.diariovasco.com/v/20120504/pasaia-errenteria/festival-solidario-esclerosis-20120504.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.softcatala.org/traductor

El festival será el sábado, día 19 de mayo, a las 18.00 horas en el polideportivo municipal de Galtzaraborda y la recaudación obtenida con l a venta de entradas se destinará a financiar los servicios de rehabilitación que Ademgui ofrece a unas 346 personas que padecen esclerosis múltiple en Gipuzkoa.

Las entradas se pondrán a la venta hoy mismo en Xenpelar Kultur Denda de Errenteria y su coste será de 7 euros. Saldrán a la venta 1.200 entradas.

 La esclerosis múltiple es la enfermedad neurológica más frecuente entre adultos jóvenes y se diagnóstica habitualmente entre los 18 y los 35 años.

 El festival fue presentado por el concejal de Servicios Sociales, Jon Txasko, junto con Joxe Mari Agirretxe ‘Porrotx’, quien animó a asistir al espectáculo ‘Zazpikoloroa’, que está protagonizado además de los tres conocidos payasos por el pirata Patakon, que tiene un loro con los colores del arco iris.

 Por último Jon Barriola agradeció en nombre de Ademgui al Ayuntamiento, los payasos y a Xenpelar Kultur Denda por su colaboración para este festival.

 Dijo que en 2007 se inauguró en centro de Ademgui en Intxaurrondo en el que se ofrece un servicio de rehabilitación a los afectados por la enfermedad. Este mes de mayo habrá varios actos «no sólo para conseguir financiación, sino también para sensibilizar a la sociedad sobre la esclerosis, dado que el 30 de mayo es el día mundial de dicha enfermedad». Ademgui también ha conseguido ser uno de los dorsales solidarios de la Behobia-Donostia.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.diariovasco.com/v/20120504/pasaia-errenteria/festival-solidario-esclerosis-20120504.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content