Un projecte d’investigació estudiarà l’eficàcia aquàtic fisioteràpia pot ser per les persones amb esclerosi múltiple.Un proyecto de investigación estudiará la eficacia acuático fisioterapia puede ser para las personas con esclerosis múltiple.

  La fisioteràpia i l’exercici poden ajudar a millorar la marxa, l’equilibri i la fatiga en les persones amb EM. Però hi ha hagut poca investigació sobre l’eficàcia de la fisioteràpia aquàtica. 

El projecte

Els investigadors observar els efectes a llarg termini sobre l’equilibri, la fatiga i la qualitat de vida en les persones amb EM.

El projecte es basarà en la Universitat Anglia Ruskin a Chelmsford i tindrà una durada de quatre anys. 100 persones participaran en les sessions de Burrswood cristiana hospital a Tunbridge Wells, Kent. 

Els assajos inicials

Kishore Krishna Garikipati està involucrat en la investigació:

“Hi ha investigacions molt limitades en fisioteràpia aquàtica. Hem dut a terme alguns assajos inicials pocs i va resultar molt beneficiós.

“Fisioteràpia aquàtica pot ajudar a les persones amb EM, ja que significa que poden fer exercicis difícils sota l’aigua que no poden fer en terra. Ara es va convertir en un gran projecte que mira l’equilibri, la fatiga i la qualitat de vida”.

Impacte positiu

Lynn Meakins va ser diagnosticada amb EM fa cinc anys i ha estat fent classes aquàtiques fisioteràpia durant 18 mesos:

“Jo no creia que fos a fer una diferència, però realment funciona.

“Jo no lluito fins al dia següent. S’ha millorat l’equilibri. Et donen la fatiga de les classes, però al dia següent, és molt millor. Crec que és meravellós. ”

Millora de la qualitat de vida

Ed Holloway és director de Serveis d’Atenció i investigació en la Societat de EM:

“És vital que s’estigui finançant una investigació que analitza com les coses simples, com la fisioteràpia aquàtica, realment pot afectar la qualitat de vida”.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.mssociety.org.uk/ms-news/2012/10/aquatic-physiotherapy-could-benefit-people-ms

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

La fisioterapia y el ejercicio pueden ayudar a mejorar la marcha, el equilibrio y la fatiga en las personas con EM. Pero ha habido poca investigación sobre la eficacia de la fisioterapia acuática. 

El proyecto

Los investigadores observar los efectos a largo plazo sobre el equilibrio, la fatiga y la calidad de vida en las personas con EM.

El proyecto se basará en la Universidad Anglia Ruskin en Chelmsford y tendrá una duración de cuatro años. 100 personas participarán en las sesiones de Burrswood cristiana hospital en Tunbridge Wells, Kent. 

Los ensayos iniciales

Kishore Krishna Garikipati está involucrado en la investigación:

“Hay investigaciones muy limitadas en fisioterapia acuática. Hemos llevado a cabo algunos ensayos iniciales pocos y resultó muy beneficioso.

“Fisioterapia acuática puede ayudar a las personas con EM, ya que significa que pueden hacer ejercicios difíciles bajo el agua que no pueden hacer en tierra. Ahora se convirtió en un gran proyecto que mira el equilibrio, la fatiga y la calidad de vida”.

Impacto positivo

Lynn Meakins fue diagnosticada con EM hace cinco años y ha estado haciendo clases acuáticas fisioterapia durante 18 meses:

“Yo no creía que fuera a hacer una diferencia, pero realmente funciona.

“Yo no lucho hasta el día siguiente. Se ha mejorado el equilibrio. Te dan la fatiga de las clases, pero al día siguiente, es mucho mejor. Creo que es maravilloso. ”

Mejora de la calidad de vida

Ed Holloway es Director de Servicios de Atención e investigación en la Sociedad de EM:

“Es vital que se esté financiando una investigación que analiza cómo las cosas simples, como la fisioterapia acuática, realmente puede afectar la calidad de vida”.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.mssociety.org.uk/ms-news/2012/10/aquatic-physiotherapy-could-benefit-people-ms.

 

TRADUCIDO AUTOMÁTICAMENTE POR:
LA BARRA DE GOOGLE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content