Desenes de cares conegudes bascos van omplir el Cartlon de solidaritat.Decenas de rostros conocidos vascos llenaron el Cartlon de solidaridad.

 Bilbao

Com en els glamurosos moments del Tara de El que el vent es va portar , divendres a la nit en els salons de l’hotel Cartlon es van barrejar el festiu Hollywood amb el bon rotllet bilbaí per aconseguir un suport decidit a la lluita contra l’esclerosi múltiple. La gala molt detallista per Marta Fernández Rivera , directora de Comunicació de la Fundació Basca d’Esclerosi Múltiple i per Marta de la Rica , organitzadora del sopar, va comptar amb la presència de persones molt conegudes de tots els àmbits socials de la capital biscaïna i tota Bizkaia / Euskadi com si de la graduació d’un oficial i cavaller es tractés.

De la mateixa manera que la vida sempre espera situacions crítiques per mostrar el seu costat brillant , els dos-cents convidats distribuïts en taules de pel · lícula memorables del parnàs cinematogràfic van poder gaudir en la seva dosi justa de la intensitat tràgica del Pacient anglès assaonada amb la càrrega suficient d’intens realisme que només Humphrey Bogart era capaç d’afegir a Casablanca .

Tot sota la desimboltura en la seva salsa de Ningú no és perfecte o pensant que realment La temptació viu a dalt . Un ambient del Hollywood més festiu sota la bona feina i millor somriure dels seus amenizadores, conductors i presentadors Jaume Vilallonga, Oscar Terol, Gurutze Beitia, Maribel Sales i Txetxu Ugalde que generosament van participar d’una festa en la qual mai es va oblidar que el seu motiu és ajudar a qui pateix esclerosi.

La Fundació Basca Esclerosi Múltiple va organitzar a l’hotel Cartlon una concorreguda sopar-gala

Aquest és l’objectiu que buscaven els organitzadors de la Fundació Basca d’Esclerosi Multiple Eugènia Epalza, una festa-gala que atragués la presència a favor i l’ajut econòmic cap a la causa dels que pateixen aquesta malaltia tan dolorosa, invalidant i contra la qual encara queda molt camí per recórrer abans de vèncer-, un camí per al qual calen molts mitjans.

Mitjans com els aportats per prestigioses marques i artistes de la vila com Carolina Herrera, Yolanda Aberasturi, Loewe, joieria Suárez, Smith & Smith, Arrese, Riques i famoses, Louis Wuitton, Ion Fiz, el pintor Joan Humarán …, que van donar un lot espectacular de 14 regals de gran valor sortejats a la gala entre tots els assistents.

Fidels un any més a aquesta cita de tardor amb la Fundació Eugenia Epalza, presidida per Javier Ormazabal , es trobaven Iñigo Pombo , director de dependència de la Diputació Foral,, Izaskun Landaida , alcaldessa de Ugao Miraballes, representant a Eudel, Koldo Goitia , regidor del PNB de Lekeitio que va acudir acompanyat per Montse Izaguirre , de la Fundació Adeco, les populars Marisa Arrúe, Nerea Plans, Beatriz Marcos i Carmen Carrón , el socialista Alfonso Gil .

Entre els metges que es van donar cita a Carlton figuraven, el gerent de Basurto, el doctor Julen Ballesteros , el neuròleg Alfredo antiguitat , cap de Neurologia de l’hospital de Basurto i un dels majors experts en esclerosi múltiple, la doctora Mar Mendibe ; Laura Sant Basili , de Biogen, el ginecòleg bilbaí José Gurrea costat dels també doctors Marc Franco i Elvira Muguerza , de la Clínica Euskalduna de Bilbao, Rafa Gràcia , president de Osatzen.

El pintor Joan Humaran i l’escultor Jesús Lizaso , a més de donar peces, tampoc van faltar a l’esdeveniment de tardor on van coincidir amb Cynthia Martínez Mora , juliol Alegria, Mònica Padró, Anna Ybarra i Fernando Gascón, Izaskun Ayo, Isabel fica, Pilar i Eduardo de la Rica, Manuel Mendoza, Carmen Urrestarazu, Vicenta López de Aberasturi, Maria Gandarias, Carlos Gómez Menchaca, Pilar Benito, Berta Longas, Gorka Ansuategui …. que van gaudir de la gran festa solidària per l’esclerosi múltiple organitzada amb meravella per una causa necessària.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.deia.com/2012/11/18/sociedad/euskadi/gala-de-pelicula-contra-la-esclerosis-multiple

 

 TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

 Bilbao

Como en los glamurosos momentos del Tara de Lo que el viento se llevó, el viernes por la noche en los salones del hotel Cartlon se mezclaron el festivo hollywoodense con el buen rollito bilbaino para conseguir un apoyo decidido en la lucha contra la esclerosis múltiple. La gala cuidada al detalle por Marta Fernández Rivera, directora de Comunicación de la Fundación Vasca de Esclerosis Múltiple y por Marta de la Rica, organizadora de la cena, contó con la presencia de personas muy conocidas de todos los ámbitos sociales de la capital vizcaina y toda Bizkaia/Euskadi como si de la graduación de un oficial y caballero se tratara.

Del mismo modo que la vida siempre espera situaciones críticas para mostrar su lado brillante, los doscientos invitados distribuidos en mesas de película memorables del parnaso cinematográfico pudieron disfrutar en su dosis justa de la intensidad trágica del Paciente inglés sazonada con la carga suficiente de intenso realismo que solo Humphrey Bogart era capaz de añadir en Casablanca.

Todo bajo el desenfado en su salsa de Con faldas y a lo loco o pensando que realmente La tentación vive arriba. Un ambiente del Hollywood más festivo bajo el buen hacer y mejor sonreír de sus amenizadores, conductores y presentadores Jaime Vilallonga, Oscar Terol, Gurutze Beitia, Maribel Salas y Txetxu Ugalde que generosamente participaron de una fiesta en la que nunca se olvidó que su motivo es ayudar a quien padece esclerosis.

La Fundación Vasca Esclerosis Múltiple organizó en el hotel Cartlon una concurrida cena-gala

Este es el objetivo que buscaban los organizadores de la Fundación Vasca de Esclerosis Multiple Eugenia Epalza, una fiesta-gala que atrajera la presencia a favor y la ayuda económica hacia la causa de quienes padecen esta enfermedad tan dolorosa, invalidante y contra la que aún queda mucho camino por recorrer antes de vencerla; un camino para el que hacen falta muchos medios.

Medios como los aportados por prestigiosas marcas y artistas de la villa como Carolina Herrera, Yolanda Aberasturi, Loewe, joyería Suárez, Smith & Smith, Arrese, Ricas y Famosas, Louis Wuitton, Ion Fiz, el pintor Juan Humarán…, que donaron un lote espectacular de 14 regalos de gran valor sorteados en la gala entre todos los asistentes.

Fieles un año más a esta cita de otoño con la Fundación Eugenia Epalza, presidida por Javier Ormazabal, se hallaban Iñigo Pombo, director de dependencia de la Diputación Foral;, Izaskun Landaida, alcaldesa de Ugao Miraballes, representando a Eudel, Koldo Goitia, concejal del PNV de Lekeitio que acudió acompañado por Montse Izaguirre, de la Fundación Adeco; las populares Marisa Arrúe, Nerea Llanos, Beatriz Marcos y Carmen Carrón; el socialista Alfonso Gil.

Entre los médicos que se dieron cita en el Carlton figuraban, el gerente de Basurto, el doctor Julen Ballesteros, el neurólogo Alfredo Antigúedad, jefe de Neurología del hospital de Basurto y uno de los mayores expertos en esclerosis múltiple; la doctora Mar Mendibe; Laura San Basilio, de Biogen; el ginecólogo bilbaino José Gurrea junto a los también doctores Marcos Franco y Elvira Muguerza, de la Clínica Euskalduna de Bilbao; Rafa Gracia, presidente de Osatzen.

El pintor Juan Humaran y el escultor Jesús Lizaso, además de donar piezas, tampoco faltaron al evento otoñal donde coincidieron con Cynthia Martínez Mora, Julio Alegría, Mónica Padró, Ana Ybarra y Fernando Gascón, Izaskun Ayo, Isabel Fica, Pilar y Eduardo de la Rica; Manuel Mendoza, Carmen Urrestarazu, Vicenta López de Aberasturi, María Gandarias, Carlos Gómez Menchaca, Pilar Benito, Berta Longas, Gorka Ansuategui…. que disfrutaron de la gran fiesta solidaria por la esclerosis múltiple organizada con primor por una causa necesaria.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.deia.com/2012/11/18/sociedad/euskadi/gala-de-pelicula-contra-la-esclerosis-multiple

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content