MADRID, 4 (EUROPA PRESS) –

   Genzyme, en representació de Sanofi Espanya, ha realitzat una donació econòmica a l’Associació Espanyola d’Esclerosi Múltiple (AEDEM) per a projectes amb pacients, que forma part del compromís adquirit per la companyia en el recent llançament de ‘BrainNews’, una publicació mensual de informació mèdica d’actualitat i rellevància en Neurologia i Psiquiatria, adreçada a aquests professionals sanitaris.MADRID, 4 Dic. (EUROPA PRESS) –

   Genzyme, en representación de Sanofi España, ha realizado una donación económica a la Asociación Española de Esclerosis Múltiple (AEDEM) para proyectos con pacientes, que forma parte del compromiso adquirido por la compañía en el reciente lanzamiento de ‘BrainNews’, una publicación mensual de información médica de actualidad y relevancia en Neurología y Psiquiatría, dirigida a estos profesionales sanitarios.

Genzyme es va comprometre, en llançar aquesta publicació l’abril d’aquest any, a donar una quantitat econòmica a aquesta Associació per cada nou usuari registrat. Gràcies a l’èxit de la publicació i el fet d’haver superat els 500 usuaris en pocs mesos, aquesta donació s’ha pogut dur a terme amb un import proper als 5.000 euros. ‘BrainNews’ compta a més amb més de 2.700 visites mensuals.

   Aquesta iniciativa està emmarcada en el compromís que té Genzyme i Sanofi amb la salut dels pacients i amb la responsabilitat social. La donació ha tingut lloc a la seu de la AEDEM a Madrid ia l’acte han assistit el president d’AEDEM, Gerardo García Perales, i el responsable de relacions institucionals amb Associacions de Pacients de Genzyme, Manuel Gómez de Cadiñanos.

   ‘BrainNews’ (‘ www.brainnews.es ‘) és un butlletí digital dedicat a la salut neurològica i psiquiàtrica, dirigit a professionals del sector sanitari especialitzats en aquests camps, a més de farmacèutics i metges d’altres especialitats amb interès en la matèria.

    A través d’aquesta publicació mensual, Sanofi ofereix una formació mèdica continuada a través d’aquest servei de posada al dia en actualitat bibliogràfica, notícies i congressos més destacats en aquestes dues especialitats. A més, mensualment s’entrevista a experts en aquest camp per compartir la seva experiència amb els professionals registrats.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.europapress.es/salud/salud-bienestar-00667/noticia-empresas-genzyme-hace-donacion-asociacion-espanola-esclerosis-multiple-proyectos-pacientes-20121204140653.html

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

 Genzyme se comprometió, al lanzar esta publicación en abril de este año, a donar una cantidad económica a esta Asociación por cada nuevo usuario registrado. Gracias al éxito de la publicación y el hecho de haber superado los 500 usuarios en pocos meses, esta donación se ha podido llevar a cabo con un importe cercano a los 5.000 euros. ‘BrainNews’ cuenta además con más de 2.700 visitas mensuales.

   Esta iniciativa está enmarcada en el compromiso que tiene Genzyme y Sanofi con la salud de los pacientes y con la responsabilidad social. La donación ha tenido lugar en la sede de la AEDEM en Madrid y al acto han asistido el presidente de AEDEM, Gerardo García Perales, y el responsable de relaciones institucionales con Asociaciones de Pacientes de Genzyme, Manuel Gómez de Cadiñanos.

   ‘BrainNews’ (‘www.brainnews.es‘) es un boletín digital dedicado a la salud Neurológica y Psiquiátrica, dirigido a profesionales del sector sanitario especializados en estos campos, además de farmacéuticos y médicos de otras especialidades con interés en la materia.

    A través de esta publicación mensual, Sanofi ofrece una formación médica continuada a través de este servicio de puesta al día en actualidad bibliográfica, noticias y congresos más destacados en estas dos especialidades. Además, mensualmente se entrevista a expertos en este campo para compartir su experiencia con los profesionales registrados.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.europapress.es/salud/salud-bienestar-00667/noticia-empresas-genzyme-hace-donacion-asociacion-espanola-esclerosis-multiple-proyectos-pacientes-20121204140653.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content